Merhaba. Arkadaşlar dün markete çıkmıştım. Bir tane asker arabasıyla arkamdan gelip tanışabilir miyiz dedi. Insgram adresini istedi. Verdim. Konuşmaya başladık. Bugün hastane de işim var dedim. Hastaneye geldi. Öğle arası bişey yedik. Çarşıya gideceğim dedim. Seni arabayla bırakıyım diye ısrar ediyor. İnat yaptım dedi bana. Ben kimsenin arabasına binemem dedim. Tabancası yanıbaşında duruyor. Korktum o arabayı almaya giderken kaçtım arkadaşlar. Araba olayından başıma olay gelmişti. Birisi zorla öpmüştü. O yüzden kaçtım arkadaşlar. Ayıp ettin dedi bana. Düşünceleriniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En iyisini yapmışsın millet 40 yıl aynı yatakta yattığı kişiyi gün geliyor taniyamiyor
Bana tavır yapıyor. Yazışmalarından ayıp ettin kırdım diyor. Arabaya binince tabancayı dayasa zorla bişey yapsa ona gücüm yetmez. İkinci görüşmede arabaya filan binilmez. Başıma olay geldi bir keresinde araba yüzünden. Birdaha bu tongo ya düşmem dedim.
En iyisini yapmışsın boş ver nedir bu ısrar. Biri ısrar ediyorsa muhakkak bir şey vardır
Evet çok ısrarın altında bişey yatıyor. Bir kere konuştuğum kişi arabaya binmem için ısrar etti. Zorla öptü beni. Kendimi zor araladım. Zor çıktım arabasından. Bu asker bir de tabanca filan var korktum.
Yapar ya da yapamaz bilinmez ama neden riske giresin ki. En başta hata yaptın onunla buluşarak. Önce mesajl uzunca süre sonra telde konuş iyice tanı sonra görüş. Eskisi zaten hiç anlamadım öpmeye çalışanı
Buluştum. Ama o arabayı almaya giderken kaçtım ordan.
Beni küçükken köpek ısırmisti halen korkarım. Sende kötü bir ani yaşamışsin ömür boyu korkacaksın ki haklı sebeplerin var. Arabaya bin diye ısrar çok kötü bir durum sapık gibi
Yani kalabalık ortamda buluşurum anca. Kimseyle teke tek kalmaya çalışmıyorum.
Mantıkli bir insansın iyi bu. Ülkemizde kadın olarak yaşamak zor
Evet yaşamadı zor. Bir de masanın altından ayağıma dokunuyor. Tabanca filan yanıbaşında vallahi çok korktum. Deli olmak lazım arabasına binmek için.
Oha sen yine iyi durmuşsun orada. Adam bildiğin sapık. Manyaklari çekiyorsun herhalde. Arama sorma engelle heryerden
tamam aramam sormam.
İyiki kaçmışsin kendini korumayı bilmek önemli
Vallahi kaçtım. Araba olayından tiksindim. Başıma olay gelince. Bende asker heralde iyi niyetli diye yaklaşıyor diye konuştum. Bu da sapık çıktı.
Bence seninki aptallık değil iyi niyet. Sonuçta malımız canımız asker polise emanet sende haklısın. Benimde canım sıkıldı hiç beklemezdim. Asker polis sapık derlerdi de inanmazdım
Aynen bayana saygılı olursun her daim. Bir de ayağımda sandalet olunca kakınca acıdı. Çektim hemen. Niye çekiyorsun diyor bana mal.
Alla alla çok garibime gitti bildiğin sapık davranışları
Evet sapık
boş ver Kurtulmuşsun kendini korumuşsun
Aynen korudum. Kurtuldum.
Allaha emanet ol bunlar sana tecrübe olsun , tecrübe olsun ki daha büyüklerinden korusun
yorum yazamıyorum
İyi yaptın asker ise gelsin aile ile tanissin ilk onlara güven olmaz kesinlikle engelle gitsin
Tabiki yanı başında tabanca duruyor. Korktum arabada zorla bişey yapsa tehdit etse kız başıma gücüm mü yeter. İnat yaptım diyor bana birde.
Sokarım onun inadına hayırdır inat yapmış aile de biri yok mu ona de bakalım ne inadı yapmış güzel kardeşim
Yani ben arabana binemem diyorum oda inat yaptım diyor. O arabayı almaya giderken kaçtım ordan. Bir keresinde konuştuğum kişi arabaya binmem için ısrar etti. Arabasına bindiğim an dudağımdan öptü. Zor araladım kendimi. Zor indim arabasından. Bir daha bu tongoya düşmem. Israrın altında bir şey yatıyor.
Ya sen engelle gitsin ne uğraşıyorsun hala onunla akıl var fikir var adam olsa bir asker olarak öyle yaklaşmaz kimseye konuşmaya devam edersen ilerde kafan ağrır
Tabikide. İkide bir masanın altından ayağıma dokunuyor.
Manyak o ya 😂😂 yaşlar kaç
Benim 36 onun da aynı yaş
Sen ayağına dokununca niye tepki vermedin ona
Ayağımda sandalet var. Bir de koca asker botuyla dokunmaya çalışıyor.
Sen yüzüne diceksin niye dokunuyorsun diye
Asker botuyla bir de.
Sohbet etmek istersen yaz bana
Yazarım hastanedeyim yarım saat sonra.
Olur geçmiş olsun şimdi den
Sağolun.
🙏
Böyle asker olmaz yani 😡
Evet olmaz. Yani ben arabana binemem diyorum oda inat yaptım diyor. O arabayı almaya giderken kaçtım ordan. Bir keresinde konuştuğum kişi arabaya binmem için ısrar etti. Arabasına bindiğim an dudağımdan öptü. Zor araladım kendimi. Zor indim arabasından. Bir daha bu tongoya düşmem. Israrın altında bir şey yatıyor.
Sen biraz dikkat herkes kötü olabilir yani
tamam ederim.
atıyorsun rıza baba
Atmıyorum
ispat et
Ayıp etmşin
Mutlu et ne olacak cocugu