Güncellemeler
+1 yıl
Kankacım senin beni engellemeyeciğini zaten biliyordum ama fotoğraf gidince beynimden vurulmuşa döndüm acaba ben hata mı yaptım üzdüm mü dedim benim engelledin mi diye sorma sebebim Bi hatam varsa özür dilerim demek içindi diye mesaj attım bide bu arada ben insanca ömrümü diliyeyim dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim ne suçum var ya:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ilgi istiyor heralde ya da kafa yerinde değil cidden
Kankacım senin beni engellemeyeciğini zaten biliyordum ama fotoğraf gidince beynimden vurulmuşa döndüm acaba ben hata mı yaptım üzdüm mü dedim benim engelledin mi diye sorma sebebim Bi hatam varsa özür dilerim demek içindi sizce yanlış mı yaptım
Yazmadı bile hiç yazmadı bile demekki bitti her şey
Psikolojik sorunları vardır
Arkadaşım ki o benim 2. Olarak Kankacım senin beni engellemeyeciğini zaten biliyordum ama fotoğraf gidince beynimden vurulmuşa döndüm acaba ben hata mı yaptım üzdüm mü dedim benim engelledin mi diye sorma sebebim Bi hatam varsa özür dilerim demek içindi sizce yanlış mı yaptım
Eee cevap ne
Bekliyorum
İlginç 2 aylık kanka da hızlı olmuş
Ne gibj
Neyse boş ver
Yazdım ne diycek diye bekliyorum
Yazmaz o daha
Niye ki
Hattimi cikartip internete giriyorumya foto oyle gidiyor bunu dedi
İlginç bir bahane
Niye be uyuycam
Tamm iyi uykular
Virgul kullansaydin keske
Ne alaka
Birden fazla mı engelledi
Çok değil
Kaç defa
Zaten askerde
Sayısı ne
Şafak mı
Off adam akıllı cevap almak istiyorsan dalga geçme
Sayısı ne ya
Kaç defa engelledi diyorum
2
Sordun mu hiç
Hattimi cikartip internete giriyorumya foto oyle gidiyor bunu dedi
Yalan söyluyor
Niye
Baska kız vardır seni gizliden yedekte tutuyor
Yanlışlıkla mı yaptı anlamadım ki ben de
Yanlışlık yok ki
Kankacım senin beni engellemeyeciğini zaten biliyordum ama fotoğraf gidince beynimden vurulmuşa döndüm acaba ben hata mı yaptım üzdüm mü dedim benim engelledin mi diye sorma sebebim Bi hatam varsa özür dilerim demek içindi diye mesaj attım bide bu arada ben insanca ömrümü diliyeyim dedim
Yok gülüm yaa, Bugün albay gelcek diye 2 günsür hiç uyumuyoruz sürekli egitimdeyiz, Daha yeni uyuyacam oda 8 e kadar ondan sonra tekrar sabah 10 a kadar tekrar ayaktayim bunu dedi🤍😊
İşi varmış adamcağızın işte ama engellemeden demesi lazımdı 😂😂 Umarım mutlu olursun canım benim <3
Nerden bilelim
Akıl versen
Kankacım senin beni engellemeyeciğini zaten biliyordum ama fotoğraf gidince beynimden vurulmuşa döndüm acaba ben hata mı yaptım üzdüm mü dedim benim engelledin mi diye sorma sebebim Bi hatam varsa özür dilerim demek içindi sizce yanlış mı yaptım
🤣🤣🤣🤣 takma
Kiyamam djfjjd
Tuhafmis cidden
Hata değilde çok değer verdiğini belli etmişsin
Umarım şımarıp nankörlük etmez
Niye