Herkese iyi akşamlar askeri yakın dovus egitimi nasıl oluyo bilen var mı bizim Türk askeri nasıl eğitim alıyor bileniniz yasiyaniniz var mı
Not : meraktan soruyorum
Not : meraktan soruyorum
Subay degilsen ole bişi yok die biliyorum subaylıkta ise harp okulunda alıyosun tekvando.. karete.. birde ayküdomu ne bunlardan birini secip onun egitimini alıyosun
Cevap
1Cevap
Subay adayları özellikle komandolar ağır bir yakın muharebe eğitimi alırlar tek yumrukta nakavt gibi ardından astsubay adayları yine özellikle komandolar sıkı yakın muharebe eğitimi alır uzman erbaş ve erbaşlar ise fazla kapsamlı olmaz ama eğer ki komando ise 8 ay ihtisasta yakın muharebe eğitimi yapar 2-3 yıllık boksör ile aynı seviye eğitim demek bu neyse bunlar yarı elit sınıf şeyleri elit sınıfa gelirsek
Kara Komandolari özel kuvvetler bordo bereli eğitimine başvurabilir ve 3 yıllık yakın muharebe eğitimi alır ama komando gibi değil yani komando 1v3 1v4 e göre aldıysa bordo bereli 1v15 1v16 gibi kat kat daha güçlüsunj alır
Jandarma komandolar jandarma özel harekat ve jandarma özel asayiş personeli başvurusu yapabilir jandarma özel harekat 1v7 gibiyken jandarma özel asayiş personeli 1v9 1v10 a çıkabilir 1.5-2.5 yıl kadardır
Deniz piyadeleru ise özel kuvvetler sat sas komandosu başvurusu yapabilir ama JOH JÖAK ve OKK ya göre şudur ki direk yüze karna tek yumruk çalışmazlar boyuna boğaza tek hemle çalışırlar 1v6 gibi kapsamlı eğitim alır yer üstünde değil denizin içinde ayrıca sat sas komandoları 5 dakika ile 8 dakika arasında denizin altında nefes tutabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar