Sana aşık olan birine hangi uyarıda ya da tavsiyede bulunmak istersin?

Sana aşık olan birine hangi uyarıda ya da tavsiyede bulunmak istersin?

Her şeyden çabuk sıkılırım, bu yüzden hayatımda gerçekten değer verdiğim çok az şey vardır. Her şeyi denemek isterim ama başka bir zaman modum değiştiğinde o şeyle uğraşanlara sallayabilirim. Bu durum insanlar için de geçerli, birini çok güzel buluyor olabilirim veya genel olarak yaşantısı hoşuma gidiyor olabilir ama bir anda o kişi hakkındaki tüm düşüncelerim değişebilir. O yüzden beni sıkmayacak birine ihtiyacım olduğunu söylerdim, benim özgürlüğümü kısıtlamamalı, başka kızlarla konuşuyorum diye trip atmamalı çünkü bir kızla konuşuyor olmam o kızdan hoşlandığım anlamına gelmiyor, benimle beraber gezmeyi kabul etmeli ve biraz da bilgili/kültürlü biri olmalı ki kendisiyle konuşurken sıkılmamalıyım. Bunları kabul etmeyecekse direkt benden uzaklaşmasını isterdim
Çok sayıda sevgilisi olmuş karşı tarafın, hiç sevgilim olmadı diye benimle dalga geçmesini istemiyorum, yoksa kalbim aşırı kırılgan. Kendimi çok üzüyorum.
Boş bir eğlence için gelme gucsuzsen gelme cesaretsizsen gelme cocukldan gelme aslında hiç gelme en iyisi boswer 🤣
🤣🤣
Neden ya güzel cevaptı rica ederim 😆
Ona tavsiyem beni anlsttiklarimla değil yaşayarak tanı derdim çünkü ben anlatılacak değil yaşanılacak bir kadınım ❤️
Waowww ❤️
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim 🌸🌸
Cevap
48Cevap
Bana aşık olan biri olursa ona tavsiyem olmaz. çünkü beni kendisinin zamanla tanımasını isterdim aynı şekilde birbirimizi sevmek için zaman geçirmek ve güvenmemizi isterdim. ama karakter özelliklerimi iyi bilmeli mesela güvenilir olmalı sadakatli olmalı gerçekten beni kalbim için sevdiğine inanmalıyım ve bir ömür yanımda olacağına inanmalıyım.
Hayatım boyunca bana aşık olan birisi olmadı ki ha olursa da gerçekten sevecekse gerçekten mutlu edecekse hayatıma girsin çünkü zorlu bir hayatın ve stres dolu bir hayatım var hani kimseyle tutup da boş yere vakit kaybedemem
Bunaltılmaya gelemem. Özgürlük alanım olmalı. Biraz gergin bir insanım. Tahammül etmek kolay değil bana.
seni sürekli engeliyceğim bunu bilerek gel seninle buluşmak benim için öcü görmek gibi olduğunu da bil sosyal anksiyetm var ama alıştırsan belki günün birinde buluşururz öfke sounlarım var sana hakaret edebilirim lütfen saçımı okşayıp geçtiğini ve beni sevdiğini söyle pişman olup özür diliyceğim
Hiçbir tavsiyede bulunmam. İnsan aşkta en iyi yaşadıkça öğrenir✔️
Eğer bu kişi sevgilim / flörtümse ona "Beni kızdırma, bana rest çekme, bana sık sık yalan söyleme, kurban taklidi yapma ve aşırı kıskanç olma" derim. Bu uyarılarımı dikkate almazsa da ona "Güle güle" der, yoluma devam ederim.
Bende ona aşık olacak mıyım yoksa sadece o mu 🤔🤔
Sadece o ya da karşılıklı farketmez
Karşılıklı olursa tavsiyem olmaz ama karşılıksız ise kırmadan dökmeden uzaklaştırım 🤧
İyi değilim gelme derim... hiç çekilmez bir insanım derim 😀
Sen mi çekilmezsin. Hayatta inanmam 😄😄
Hahaaa... maksat Uzak dursun diye çaktırma ☺️😃
Aşktan bıkmışlık böyle bir şey djjd ben de bu moddayım uzak olsun her şey benim kafa rahat olsun
Aşktan değil aslında... Sahte insanların aşk adı altında iyi niyetini sömürmelerinden desem tam olarak doğru ifade etmiş olurum
Haklısın aşkı da kirletiyor insanlar. Kirletmediğimiz hiçbir şey kalmadı. Drama bağladık yine eyvah 😂
Çıkalım bu dramda yoksa öleceğiz 😃😂
Bazen inislerim çıkışlarım olur ama kendimi affettirmeyi bilirim, çok kıskancım bu yüzden hareketlerine dikkat etmeli bide her şeyden huylanirim ufacık bir şey de aldatıyor damgası vurdurtmasin.
Sabırlı olmalı öncelikle aşkına karşılık bulmak istiyorsa sonra tutarlı olmalı ayakları yere basmalı yolda bulduğu para gibi ben buldum benimdir kafasında olmamalı
Trendi sevme.
Asil ol.
Ölçülü ol.
Şükür ü agzindan eksik etme.
Tatmin ol.
Soyut la degil somut ile haraket et.
Kibarlıktan ödün verme.
Bana aşık olmakla çok doğru bir karar aldın derdim. Bu onun için eşsiz bir fırsat, harika bir durum. Bir insan ancak bu kadar şanslı olabilir canım kardeşim ahahahah
"En sevmediğim şey. Benim aşık olunacak bir tarafım yok. Hayatını benimle birlikte olmak için heba etme. Gez dolaş hayatını yaşa ve benden uzak dur." derim. 🤷🏻♂️
Allah kurtarsın kardeş derim tek tavsiyem hayatında görebileceği en tuhaf insandan uzak durması olur. Kimsenin devresini yakmaya niyetim yok
Tuhaf olmayı bırak sende …. Daha kolay değil mi😄🙃
İnsanlar için neden kendimi değiştireyim? Halimden gayet memnunken?
Kendin için kendini değiştir…. İnsanlar içinde bir şey yapma kötü bir şey değil… insanlara endeksli yaşamak kötü bir şey….
Dene Masalsız kalmazSınız😄
Böyle iyiyim eyw. Ayrıca bu 𝙠𝙚𝙣𝙙𝙞 𝙨𝙚𝙘̧𝙞𝙢𝙞𝙢, 𝚖𝚊𝚜𝚊𝚕𝚜ı𝚣 𝚘𝚕𝚖𝚊𝚔 𝚒𝚜𝚝𝚎𝚍𝚒𝚖 𝚟𝚎 𝚘̈𝚢𝚕𝚎𝚢𝚒𝚖 𝚍𝚎. Her hikayenin bir prens ve prensese ihtiyacı yok.
masalsızKalmadınız… Masalları Bıraktınız anlıyorum😊
Zaten insanlar ya masalı bırakmıştır ya da Masalsız kalmıştır…
Prens prenses kalmadı ki ihtiyaç olsun….
Bizim Prenses Prenslere İhtiyacımız VAR…
Büyümeye değil Çocuk olmaya ihtiyacımız var…
Dünyanın Masallara kulak vermesine ihtiyaç var…
Sizi anlıyorum sadece … bunu ifade ediyorum… mahlasınızda buna müsait olunca 😄😂…
Orta yolu bulalım: masala inanma Masalsız kalma😂
( Bu Kelime oyununu bir Almancıdan duymanız her gün mümkün değildir 😂😂😂)
Devam etmemenizi rica ediyorum çünkü rahatsızlıl boyutuna geldi.
Affedersiniz kırmılma ihtimaliniz 1% bile olsun istemem, tam tersi …
Özür dilerim… 😊 kötü niyetli bir şey olmadığını bilmenizi isterim…
Beni sevsin, sadık olsun ve saygılı olsun ben zaten onu mutlu etmek için her şeyi yaparım. Tavsiyeye gerek yok sevgisini belli etsin yeter.
sadece bana ait kal sadık ol canımı ye ömrümü adayayım
Aşığı bulduk bir de şikara mı geçicez? O bana söylesin nasıl davranacağımı
Bana sahip çık bak bir daha böyle seven, herseyi göze alan bulamazsın.
Sonsuza kadar birlikte olmayacaksak uzak durmasını isterim
Evleniriz muhtemelen. Çünkü sadece benim hoş bulduğum bana iyi ama mesafeli olan biriyle yapamam zaten
Sezonluk Aşksa eğer hiç başlamamasını😏
- Başka kapıya!🐈 🚪
Kendine daha masum dertler bul , bana bulaşma derim
Yapma kızım yanarız benim yüzümden askdan sarhoş olma derim😄
Karşimm yol yakınken dön hayatının belası ile uğraşma
Hayatının hatasını yaptın bence çok geç olmadan hemen uzaklaşmalısın
Yanlış yoldasın aradığın ben değilim, derim.
Emin olup olmadığını tekrar gözden geçirmesini öneririm afadfafd 😄
Bana karşı net olsun. Mıymıy ağzında geveleyen insanlara gelemem
Bir an önce soğuyup uzaklasmaya calismasinı dinlemiyosada Allah'tan rahmet dilerim 😂
Beni özgür bırak
Taktik yapma, net ol. Sınırları zorlayıp üstünlük kurabileceğini sanma.
Ben biraz kıskancım demiştim @cilgin-haritaci
Öyle hosuma gidiyo ki kıskanılmak anlatamam sanaa 🥰❤️🥰
Kıskanırım, hep kıskanırım❤️
Sataşmayı seviyorum o yüzden buna dayanması lazım.
O kadar aşkın varsa hemen gel 😅
Beş param yok emin misin? Derim 🤣
Evli misin bekar mısın diye sormalı
olma gerek yok
evliyim
Benden uzak durun Allah yakın olun
Vakit kaybetmeden gel.
Beni mutlu etsin hep gülelim beraber yeterli
Allah yardımcın olsun derdim. Benimle baş edilmez
uzak durmasını tavsiye ederdim
Kibar, sadık ve sevgi dolu ol yeter)
Sevdiğini hissetirsin