Bana aşık olan olursa benim tüm soğuk esprilerime dayanmalı. Özel günümde beni desteklemeli, bana çikolata almalı, Makarna yapmasını bilmeli sjfmhl. Valla bende trip atar bi yan yok sksks.

Bana aşık olan olursa benim tüm soğuk esprilerime dayanmalı. Özel günümde beni desteklemeli, bana çikolata almalı, Makarna yapmasını bilmeli sjfmhl. Valla bende trip atar bi yan yok sksks.

Hayalindeki beyaz atım yok kafandaki beklentileri unut
Ben benim sende sensin
Kırmızı çizgilerini söyle ve benimkilere uy
Saygısızlık yapma Kız kafasından kurtul
Hoşlanmadığını ima etme direk söyle bunu düşünecek vaktim yok
Alınganlık yapacaksan hafiften yürümeye başlaya bilirsin
Itaat et ve mutlu ol
O ne be kız kafasından kurtul 🤦😒
@sarımınlaciverti yalanmiiii
Yanı trip naz ima...
Yalaaaannnn
@sarımınlaciverti dedi nazlı Tripcan
🙂 biraz zorda yine tavsiye edeyim.. ihanet etmesin yeter birlikde mutlu olmayıda başarırız elimizi çamurada sokarız toprağada..
Cevap
15Cevap
Tavsiye etmezdim kabul ederdim kişiye göre ve karakterine göre değişir
Beni üzmesin, âhımı almasın, alırsa b*elasını söz veriyorum bulur. Dost versiyonum dururken düşmanlığımı kazanan erkek sadece süzme s*alak olabilir.
Karşılıklı değilse kaç tavsiyesini veririm
karşılıklıysa eğer dibimde ol tavsiyesi veririm 😅
Mutfağım iyidir (makarna çocuk oyuncağı), esprilere destek, bol bitter çikileta. Özel günlerde de full hizmet. Korku hariç battaniye altında her türlü film izlenir. 😁😁
Bana trip atmamalı beni kısıtlamamalı ve para için bana yaklaşmamalı beni olduğum gibi kabullenmeli benim saçlarım şu an uzun kestir dememeli Instagram'da takipleştiğim kızları takipten çıkarmamı istememeli
Sic. tin derim hem de çok büyük. Başta uyarırım dikkate almazsa çok geç. Büyük bir boşluk hissi kalır benden geriye, her şey bittiğinde
Ahmet Kaya'nın dokunma bana ellerin tutuşur yanarsın şarkısını söylerdim 😀
Karşılaşacağı tüm zorluklara hazırlıklı olmasını öneririm.
Aşka karşıyım üzgünüm aşk zor ama umarım zamanla diner acın ben o deilim mutlu ol derim
Aklına mukayyet olsun, aşkından deli divane olmasın.
Mental açıdan çok dayanıklı olmalı beyefendi😂 beni bebek gibi sevsin saygılı efendi çalışkan olsun beverikli olsun yatakta da iyi olsun tamamdır
Beni derhal bırakmalı
Açıkta kapı bırakma, ceyranda kalırsın :D
Bana aşık olmaz kimse tipsizim
Merkez benim unutma. Merkeze odaklı olarak yaşadığın sürece her şeyin affı var ❤️
Saygılı olmasını bana her zman herşeyde destek çıkmasını kırıp incitmemesi gerektiğini...
Nefes kesici bir yolculuğa hazır ol güzelim
Dikkat etmeli kendine😂
Arkasına bakmadan kaçmasını
Benimle ol hayatını yaşa derim
Uyumlu ve yapıcı olmasını
Her konuda
Kıskanırım o yüzden karşı cinsten uzak dursun
Kendin ol
Benden uzak durmali
Bana yaklaşma 🙄
Bir daha düşün derim 😂
Olmamasini