Sevdiğiniz kişi fakir olsa evi, arabası olmasa evlenince zor geçinseniz onunla evlenir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben evlenirdim tabi ki de benim için maddi durumumu eğer kendim sağlayabiliyorsam eşim ve benim için. ben evlenirdim. Bir kişinin fakir olması evlilik yapmasına engel değildir. Evlilik, birçok farklı faktörü içeren karmaşık bir karardır ve yalnızca bir kişinin maddi durumu üzerine dayanmaz. Evlilik, sevgi, bağlılık, uyum, karşılıklı destek ve ortak hedefler gibi birçok unsura dayanır. Evlilikte maddi durum önemli bir faktör olabilir, ancak herkesin maddi gücü farklıdır ve bu durum ilişkinin başarısını etkilemez. Önemli olan, çiftlerin birlikte kararlar alabilmesi, birbirlerini destekleyebilmesi ve maddi zorlukları birlikte yönetebilmeleridir. Evlilikte, gelirin paylaşılması, bütçe yönetimi, ekonomik hedefler ve sorumluluklar gibi konular önemlidir. Bu konularda iletişim, anlayış ve ortak planlama, maddi zorlukların üstesinden gelmede yardımcı olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO durumdaki bir erkeğin kendisi evlenmez zaten. Ancak ailesinin desteği olursa evlilik düşünebilir. O zaman ben de kabul edebilirim.
Maddiyat konusunun evliliğe engel olup olmaması erkeklerin iradesindedir kızlar. Sizin tamam demenizle olay bitmiyor. Burada kızlar paraya bakıyor diye linç yapan erkeklere bakmayin. Onlarin kızdığı şey genelde ya kızların zenginlik araması oluyor ya da zenginlik araya kızlara yetememek oluyor. Yoksa kimse kendini bile gecindiremeyen biriyle evlenmenizi beklemiyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim eğer sevdiysem. Fakir olması onu sevmeme veya onunla evlenmeme bir engel değil. Benim için bu hayatta paranın hiçbir değeri hiçbir önemi yok. Benim için insan olsun yeter beni sevsin bana saygısı olsun en önemlisi terbiyeli ve düzgün olsun yeter. Onun dışında ben diğer şeylere takılan biri değilim yeterki seveyim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumdan çıkmak için bir şeyler yapıyorsa olur ama sadece fakirliği yaşayıp şikayet ediyorsa olmaz. Şikayet eden insan da hiç çekilmiyor, halinden memnun insan olsun..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
45Cevap
+1 yılBir ilişkiye veya evliliğe atacağım adımda bu tür saçma sapan şeylere bakmam yani aşk dediğimiz şey bu değil çünkü
10 Yorumla
+1 yılMaddi durumunu sorun etmem. Ben de çalışıcam zaten.
32 Yorumla
Soran+1 yılKira?
- +1 yıl
Ödenir bir şekilde. Gerçi benim ev sıkıntım yok. Babamdan evler var zaten.
Karı koca çalışılır geçinilir, evlenirdim ama asla cocuk yapmazdım
31 Yorumla
Soran+1 yılKira?
Ya bırakın şu sevgi saçmalıklarını her şey paradan geçiyor bu devirde neymiş sevgi her şeye yetermiş biraz gerçekçi olun para varsa huzurda var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılMal varlığına bakan biri değilim. Kendisini yetiştirmiş ve gelişime açık, insani değerlerini yitirmemiş, çalışmayı seven bir insan olması yeterli benim için.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Parasına bakmazdım şahsen ancak kızların çoğu paraya bakarak evleniyor.
Hiç bunların yanında över mi söver mi döver mi gururumu ayaklar altına alır mı diye düşünen var mı diye merak ediyorum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimin işi gücü bile yoktu evlenirken 😂 ama o kadar şirin bir şeydi ki gözüm kör olmuştu sanırım soğan yerim yine mutlu olurum diyordum, öyle de oldu çok şükür. Evin içinde huzur olsun, sevgi ve saygı olsun yeter ki
20 Yorumla
+1 yılYaptım öyle bır hata gerıye dönüp bekar kalsaydım fakır bırıyle evlenmezdım kadınlar duygusal varlık fakat erkekler öyle degıl... Kadın aman, fakır olsun benı sevsın derken erkek alacagı kadının maasının iyiliğine bakar 😉
04 Yorumla- +1 yıl
@Ghostian bosandım ben... Erkekler calısmayan kız istemıyor Ama ben her türlü zorluğa göğüs gererım dıyorsan evlen.. Hayat toz pembe degıl yaşamadan konuşmak kolay
Soran+1 yılKarşıma o kadar beni seven zengin insanlar çıkıyor ki ama asla istemiyorum sürekli çevremde dönüyorlar ve sevdiklerini biliyorum babamdan sürekli haber bekliyorlar, ama gözüm başkasında onu çok seviyorum fakat parası yok işi doğru düzgün değil ev araba aile hiçbir şey yok geleceğimi düşünüyorum korkuyorum rahat yaşamak istiyorum ama onu da unutmama 5 senedir beraberiz eskiden böyle düşünmezdim çocuktum şimdi mecbur düşünüyorum
- +1 yıl
@Arabın_Gahvesi ben çalışıyorum.. evlenince de çalışmaya devam ederim zaten bu devirde tek maaşla ev geçindirmek zor.. Kocanız size az maaş alıyorsun diye laf atıyor sandım ben
sanmıyorum alıştığım rahatlıktan vazgeçeceğimi ben de çalışırım ama ikimize yetmeyecekse evlilik düşünmem
10 YorumlaNooo ben zenginim onunda benim gibi olması gerekiyor yoksa kızlara benim son model arabamla hava aticak bir erkek aramıyor
10 Yorumlaİyide bunlar evliliğe etken değil ki yani kız zengin ise olabilir ama erkek için pekte ehemiyeti yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Yeterki adam gibi adam olsun ailesini gecindirecek işi olsun zengin malını yedirmez
10 Yorumlaevlenirim diyenlerin çoğu yalan söylüyor, benim her ikiside yok :)
10 Yorumla
+1 yılPara mal mülk bunlar çalışarak da halledilir şeyler eğer sana değer veriyorsa seni el üstünde tutuyorsa bunlara bakmak yanlış belki evlenirken zengindir sonradan fakirleşir belki fakirdir sonra çalışarak bir noktaya gelebilir yani değer verdiğine eminsen evlen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle denk olmasına dikkat ederim. Çünkü denklik olmazsa mutlaka sorun çıkıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılpara her zaman kazanılır ama yaşlanacağın kişiyi bulmuşsan ondan asla vazgeçme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılFakir olması iyi çünkü zengin bize gelmez kızlarda zaten zenginlik arıyor fakir bile bakmıyor ya
10 Yorumla Evlenirim benim param ikimizi de zengin eder zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kuruşu olmasın eğer gerçekten aşik isem gönlümün kapılarını sonuna kadar açarim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adı üstünde sevdiğim kişi. Seviyorum gerisinin zerre önemi yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 1 kuruşu bile olmasa olur. Evleneceğim kişinin maddi durumu zerre umrumda olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem. Şu anki standartlarımın altına düşmek istemiyorum kfkf
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zengin veya uzun olan her erkeği sever, fakir veya kısa olan her erkekten tiksinir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece boy da bir işe yaramıyor biraz da tip lazım
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir erkek bunu yapabilir de bir kız için aynı şeyi söyleyemem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Fakir olan biriyle evlenirim ama iş te gözü olmayan biriyle evlenmezdim herhalde.
10 Yorumla
+1 yılAşk evliliği için geçerli para pul boş o zaman yok mantık evliliği yapayım rahat edeyim dersen de aşkın adını ağzına almayacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmek çok önmeli ama artık insanlar sadece paraya bakıyorlar paran olmasa evlenemiyorsun bile
- +1 yıl
Maalesef o yüzden keyfine bak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatıma girecek insanın maddiyatını hiç düşünmedim düşünmem de çok net...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya malı dünyada kalır güzelim fakirlik ayıp değil fakir adam helal lokma yer haram yemek istersen zengin birisini bulun
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenmeyeyim ki parasını mı seviyorum ki Allah allah
10 Yorumla
+1 yılİnan Bana İleride Ne Beklediklerini Bilemezsin O Yüzden Gerçekten Seviyorsam Evet
010 Yorumla
Soran+1 yılPara karın doyuruyor ama aşk doyurmuyor kafası var ama aşk çok güzel bir şey ağa beee aşığım ve evleneceğim heralde normal bir maaş alıyor kirada yaşarız beni de çok seviyor ailesi biraz sıkıntı hatta yok gibiler bunları da düşünmeden edemiyorum
- +1 yıl
O Seni Seviyorsa Ailesini Karşısına Alır boş ver Evlen Seviyorsan
Soran+1 yıl5 senedir beraberiz biz zaten ama ayrılık girdi araya 1 sene şuanda da evet dersem her şey hazır olur
- +1 yıl
Nisanur aile cok onemli bir kavramdir tabiki ailesiyle evlenmiyceksin bunu dusundugune eminim ama ben bekarim fakat hayattan tecrube kazanmak icin illa evlenmeye gerek yok yaşadıklarımız bize biseyler katiyorsa onemli olan bu hayat bu evlenirsin iyi gunun olur kotu gunun olur iyi gunun cok kotu gunun az olur belki sevdigin asik oldugun icin asik oldugun icinde su an oyle geliyor olabilir ama iste o kotu gununde karsinda muhattap alabilecegin birilerinin olmasi onemli sonuçta karsindaki insanda fasulyeden cikmadi onuda doguran buyuten bakan insanlar var belki senden daha iyi bildikleri huylari vardir ya da baska birsey oyuzden o zaten su an ailesi yaninda olmadigi icin 1 0 geride su an ekonomi belli calismaya karsi biri degilim destegine ihtiyaci olucak belki calisman gerekicek ki bu sartlarda oyle gorunuyor hele istanbuldaysan bir 10 binden assagi degil durumlar nedir bilmiyorum ama umarim kendine guvenen ve seni uzmek incitmek istemeyen ve degismeyen olgun bir karaktere sahiptir aşık oldugun adam
Soran+1 yıl@rahatsizkiz97 seviyor hatta çok aşık asla gitmedi benden hep destek oldu ne desem aldı hiç almam etmem demedi hep mutlu olmamı istedi onunla yıllardır beraberim ama artık ciddi olmak zorundayız çocukken böyle düşünmezdim şimdi düşünüyorum bende rahat etmek mutlu olmak istiyorum o da öyle istiyor ama çok zor elinden geleni yapar benim için biliyorum ama aile bakımından çok kötü bende 4/4 olmasını istiyorum şu devirde kimse öyle değil ama bu konuda napıcam bilmiyorum onu seviyorum ondan başka bir şey istemiyorum düşünmüyorum o kadar zenginler var beni isteyen sürekli babama haber gönderen evet desem hemen beni isterler ama ben istemiyorum gözüm parada olsa bile onunla başarmak istiyorum
- +1 yıl
Yani seviyorsan istiyorsan diyecek birsey yok bunu burada yazmak istedigine gore hala veremedigin kararlar var belli sorunlar yuzunden bazen iyi oluyor ama sagina soluna bakiyorsun burada sordugun Gibi soramıyorsun bazen etrafindakilere burakiler ne derse desin yine sensin bilecek olan senin ailen ne diyor onlar karsilarinda bir aile gormek istemiyorlar mi kizlarini verecekleri kim var ki durumdan haberi var mı ailenin bu arada soylemek istersen eger kac yasindasiniz ikiniz de senin durumun tam terside bende mevcut duvarima girip usenmeden okumak istersen cvabini duymak isterim
Soran+1 yıl@rahatsizkiz97 ben 20 o 23 yaşında ailemden herkes biliyor ben istersem onlar da verir beni sorun etmezler mutlu olmamı isterler bana her zaman destekler ailem hep arkamda onları da tanıyoruz 2 sene önce tanıştırmıştım onun asker kınasına tüm ailemi götürmüştüm henüz erken zaten 21/22 olunca nişan felan yaparız şu an sadece düşünmek istiyorum kalbim onu çok istiyor ama mantığım geri duruyor napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
maalesef su bir gercekti her seye uyuyor ama mantiga uymuyorsa bir yerde bir seyler dogru gitmiyordu ki zaten ask dedigimiz seyin mantikla hic bir alakasi yok ama su an mantiginada bakiyorsun yani o kadar da ask gozunu kor etmemiş kör olmayan gozlerini sen neden bilerek kapatiyorsun ki
- +1 yıl
Evlilik kolay bir sey degil cok gercekçi ve net bir sekilde bakman lazim o zman daha kolay olur
- +1 yıl
Şoyle ornek veriyim baktiginda bnde dahil olmak uzere su an kim dilan polat ve engin gibi olmak istemez oyle bir hayat hem mutlu cocuklu ve zengin ve sevdigi insan belkide biz oyle goruyoruz iste evlilik boyle birsey bir evin icinde sizden baska hic kimse net olarak ne oldugunu bilemez ama istedigin Hayat belliyse sectigin insanda sececegin insanda belli olmali net kolay ve kesin
Ben net şu insan oldum su anda kendine aslan bir hayri olmayan ama etrafındakiler tavsiye veren o insan kendime inanamiyorum su an
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdaki hayatımdaki kişinin maddi durumu beni hiç ilgilendirmez buna göre insan seçip almıyorum hayatıma
10 Yorumla
+1 yılValla yaptık öyle bir hatta sevdik açıldık dedik kalbi Zengin yanımda olsun sadık olsun dürüst olsun nerdeeeeeeee bence artık hep zengin tabi vardır iyi olan para her şey değil ama hayat mecbur brakyo
10 Yorumla
+1 yılMesele fakirlik değil mesele dış görünüş keşke biz insanlar ağzımızdan çıkan cümleler kadar dürüst olabilsek kime sorsan dış görünüşe bakmaz ama insanların hep ilk baktığı şey dış görünüştür
10 Yorumlasevdiğim kişi fakir olmayı tercih edip para kazanmaya çabalamıyorsa bir ilişki çok da sağlıklı yürümez bence, para kazanmak için çaba sarfedebilir her iki taraf da
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevi arabası olmayan kızla işim olmaz benim var onunda olacak beleşçi aramıyorum
10 Yorumla
+1 yılKadinlar bu soruya evet derse en adi yalancılardir
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhahaha bak evet ya da hayır diyemediğim için soruyu sordum
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasız erkeği sadece annesi sever aşko
not: linç düğmesiyim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi düşüncen çok normal 😂
+1 yılKadının zengin olması erkeği aşağı çekebilir denk olması daha mantıklı
10 YorumlaHayat müşterek beraber çalışarak herşeyi halledebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılFakiri fakir bile sevmez yan yana geldiklerinde dertlerini anlatmaktan sıkıldıklari için
10 YorumlaÖnemli olan gönül zenginliği para değil manevi olarak beni mutlu etsin
10 YorumlaEvet sonuç olarak artık biraz imkansız olduğuna göre
10 YorumlaFakirler ile kim evlenecek herkes zengin tercih ederse. Zaten ülke git gide fakirleşti.
10 Yorumla
+1 yılBaba evindeki rahatlığı isterim sanırım. Büyük konuşmak istemiyorum ama... hayır evlenmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. aşk karnımı doyurmayacağından hayır
20 YorumlaKul kaderini yaşar sen zenginden evlenirsen fakir olabilir
Fakirden evlenirsen zengin olabilir bilemezsin00 YorumlaEwlilik den ne beklediğine göre değişir bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılMesleği varsa evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekiğin sorumluluğunda bence ….
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğim kişi olursa evet
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam bir sorun değil maddiyat
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkek evlenirde kızlar evlenmez
10 Yorumla Tabiki evlenirdim tabi miskin değilse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evlenmem
10 YorumlaOnun parasına ihtiyacım yok ki.
10 Yorumla
+1 yılBende fakirim o yüzden evlenebiliriz xjxxjcj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
10 Yorumla Evet evlenirdim
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri