bu benden boş bir sebep için ayrıldı ben de soranlara sebebi söyledim
buna söylediklerinde tribe giriyormuş
çünkü kendisi "öyle, boş ver, anlaşamadık" diye anlatıyor
ben ise soranlara nedenini söylüyorum
sinir bozucu değil mi?
bu benden boş bir sebep için ayrıldı ben de soranlara sebebi söyledim
buna söylediklerinde tribe giriyormuş
çünkü kendisi "öyle, boş ver, anlaşamadık" diye anlatıyor
ben ise soranlara nedenini söylüyorum
sinir bozucu değil mi?
Ayrılık sebebi de olsa özel hayat. Brn de ayrılık sebebini kimseye demem. Çünkü kimseyi ilgilendirmez. Millete ex ini mi kötüleyecek kendini mi kötüleyecek? Bunu sorgulsman çok saçma. Bitmiş gitmiş neyi kurcalıyon ki artık?
Cevap
3Cevap
Evet saçmalık bence de
hangisi saçma sence?
Boş muhabbetler bunlar. Kapatacaksın bu konuyu. Hayatından çıkaracaksın. Kimse ile de bu muhabbeti konuşmayacaksın. Önüne bakacaksın
soranlara sebebi anlatıyorum durum bu
çünkü ben severken ve kendi de severken terk etti boş bir sebep için insan sitem dolu oluyor geride kalana zor oluyor
Bahane ariyomus kendine toz kondurmiyo
aynen o hep gizemli olacak, gizemli takılacak, soran olursa neden ayrıldınız diye olmadı anlaşamadık diyecek. madem o da söylesin ben de. bu huyuna çok sinir oluyorum sonra bana diyor ki aramızda üçüncü kişiler var. ben kimse sormadan gidip de o bana şunu yaptı bunu yaptı demem olanı anlatıyorum.
Beyefendinin amiina koyayim
olsa da bi koysam :P
Benim ki ile koyabilirsin ödünç veririm
hahaha hayır
Sende saçma sapan insanlarla sevgili olma madem rahatsızsan
öyle olmuyor işte biz kadınlar baştaki adamı istiyoruz ama değişiyorlar zaman içinde. tek isteğimiz o baştaki ilgi, sevgi bitmesin.
Hayır hata sende başkasında değil
elbette, ilgimi ve sevgimi fazlasıyla gösterdiğim için, onu el üstünde tutup değer verdiğim için hata bende :)
Bugünde senin için yakalım mı yani
hayır yakmayalım iyi günler :)
Sende çok kabaymışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?