Evli erkeğin bekar kıza sarkması niyedir? Bu hikaye de onu sezdiniz mi? Ne yapmalıyım?

Geçenlerde tanıdığım vasıtasıyla bir iş görüşmesine gittim, oradaki üst düzey müdür gayet iyi babacan tavırlar sergiledi. Sonrasında ( o gün biraz hastaydımda eve geldim yattım ) akşam üstü whatsapptan bana mesaj attı işte sana güzel bir iş bulmak için elimden geleni yapacagım bu da özel hattım dedi. Neyse ben kaydettim. Haziranda gitmiştim görüşmeye bir daha ki görüşme ağustos ayındaydı. Her pazartesi bana haber verdi whatsapptan. Durumlar böyle böyle diye. Sonra ağustosta ben yanına uğradım adamın, babacan adam bir genc havalarına bürünmüş. Bana eski anılarını anlattı evliyken biriyle birlikteymiş karısının haberi hic olmamıs cünkü karısına karsı hic tavırlarını değiştirmemiş aksine iyi olmuş o kişiyle sevgili olması. Eğer karısına karsı kötü davranıyor olsaymıs adam o zaman aldatmıs oluyormus. Ben de şaşırarak bu hikayeyi dinledim ama dedim ki karınız size öyle yapsa siz ne derdiniz. Biraz esinizin yerine kendinizi koyundedim. Tabi bu olayları da bana bir misal olarak diyor asılıyor gibi geldi. Bana yazdıgı telefon onun özeliymiş karısı bilmiyormuş ürktüm. O adamın bana bulacağı işten hayır gelir mi bu da ayrı bir mesele.
Evli erkeğin bekar kıza sarkması niyedir? Bu hikaye de onu sezdiniz mi? Ne yapmalıyım?