Kalabilirim
Kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çünkü yarın bir gün bana sevgilisini falan anlatacak diyelim ki mümkün o kadar da geniş değilim ben olamam sırf onu kaybetmeyeceğim diye kendimi kötü duruma düşüremem.
Eskiden belki çocuk aklımızla yapıyorduk aman yeter ki sohbetimiz kesilmesin diye ama çok saçma.
Aynen öyle en iyisi bence ayrıldıktan sonra engelleyip tamamen hayatından çıkarmak bunu gelip anlatması hoş olmaz. Bir zamanlar sevdiğin birinin gelip sana başka kızları anlatmadı baya koyar..
Sizin gibi düşünüp, bunu uygulayan birini nasıl geri döndürebilirim?
Bunu yapabilen insanların gizemi benim gözümde bermuda şeytan üçgeninin gizeminden bile daha büyük bir gizem yahu. Nasıl oluyor lan? yani valla şu hayatta nadiren empati yapamadığım durumlardan biri bu. bırak eski sevgiliyi, eski flörtle bile arkadaş kalamam ben, o yoluna ben yoluma. bu yazılı olmayan bir kural gibi bir şey benim için. olmaz yani, öyle bir senaryoyu hayal bile edemiyorum
Kendisine burdan kocaman sevgiler gönderiyorum ama kalamayız. Bizim yollarımız sınavlarımız çok farklı. Bana yaşattığı her şey için ayrıca minnettarım Rabbi’ne emanetsin EX 🌸 varsa başka dünyalar oralarda tekrar buluşmak dileğiyle
Kesinlikle kalamam bu tamamen bir yalan, düşünsene bir zamanlar sevgili olduğunuz insanla arkadaş olmuşsun oda başkasıyla sevgili oluyor ve evleniyor çocuğu oluyor yok o kadar geniş değilim
Cevap
45Cevap
Ben eski sevgilim ile arkadaş kalmazdım ama isteyen kalabilir genelde eski sevgili ile arkadaş kalma sorunlara yol açabilir.
Denedik galiba 1 seneden fazla kaldık. Sonra tamamen bitti. 1 sene oldukça fazla bir süre nasıl becerdik bende anlam veremiyorum hâlâ
Yani ne bileyim çok zor ya. Arkadaş kalabilen çok çift var ama şahsen ben asla arkadaş falan kalamam. Ayrıldıysam tamamen engeller hayatımdan onu tamamen hayatımdan çıkarırım...
Karakterle alakalı ya. Karşılıklı ilişkiyle alakalı, ayrılma şeklinizle alakalı. Yani genel olarak baktığını zaman dediğin gibi çok zor bişey ama oldu mu da oluyor. He bir süre sonra bitti bende kalıcı da olmadı yine. Yani bir süre sonra yinede biter diye düşünüyorum ben.
Tabi bizim mesafe vardı aramızda ayrılmama sebebimiz de oydu zaten :(
Sadece eski bi tanıdık olarak kalınır, arkadaş olmaz✔️
Duruma gõre degise bilir aslinda ama bence kalınmaz her bir arkadas kaldigin zaman kendin daha fazla baglanirsin kendisine ve bu durum daha fazla canini acitir
Evrende arkadaş kıtlığı mı kaldı da eski sevgilimle arkadaş kalacağım.
Aynen bencede ben asla kalmam. Ama kalabilen çok insan var nasıl kalabiliyorlar anlamış değilim şahsen ben. Ben ayrıldıktan sonra engeller yoluma bakardım onunla konuşmaya devam bile etmezdim. m
valla kalmaya calistik hala da cok seviyoruz ama olmuyor surekli bir duyguyla veya hisle savasiyorsun iletisimi tamamen kesmek daha iyi oluyor
Yapanlar var ama bence doğru değil. Açıkçası yapamam da. Ya bu ilişki evlilik yoluna gidecek. ya da tamamen bitecek.
Kalırım ama yeniden birini sewip aşık olursam uzaklaştım durum yanlış olur karşı tarafa saygısızlık olur
Kalmam. Sadece herhangi bir karşılaşma durumunda selamlaşırım o kadar. Gereksiz samimiyete gerek yok.
Nasıl olucak acaba o?
arkadas kalabılıyorsak neden ayrıldık? anlaşamadıgımız için yollar ayrılmış! ondan ne dost olur ne düşman uzak olsun
Yani beceri yönünden soruyorsan tabii ki kalabilirim engel yok. Ama geçmiş sevgilimle niye arkadaş kalayım yani en doğrusu vedalaşıp el sallamak.
Kalabilirim eğer çok büyük bir problem yoksa benim için sorun olmaz...
Birbirini iyi taniyan iki yabanciyiz, selamimi bile hak etmez
Kalamayiz yani
Özel duygular söz konusu olduğu için ondan aşağısına düşmek bana hakaret olur.
Kalamam arkadaş git,
Madem yarımsın bari bit.
Murat abi söylemiş zaten..
Ne demiş çok sevdiğim kişi olan Muratcım
Kalamam arkadaş git.. madem yarımsın bari bit
Kalamam arkadaş git diye bir şarkı vardı aynı fikirdeyim..
Eski sevgilimle arkadaş kalamam ve asla kalmadım. (Prensip meselesi!)
Nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı ama genel olarak iyi de ayrılsam kalamam.
Çok kavgacı ve kırılgan birisiyim. her şey için laf atabilir ve hakaret edebilirim🙄😂😂
imkansız bu zira her gözüne baktığımda yaşadıklarımı tekrar yaşayamam
Kaldık Trendyol geziyoruz dimi @izmirliazerikızı :P
@izmirliazerikizi
Pü Allah cezanı. :D
Ahahahaha geldim geldim. Evet kaldık 😂😂😂
@izmirliazerikizi şükür çak. :D
Hayir. Normal zor oluyorum bide eski sevgiliyle. Aman
bu zamana kadar hiçbir eski sevgilimle arkadaş kalmadım
Eski sevgiliden arkadaş olmaz sürekli eski anılar ve yasanmışlar insanın aklına gelir
Doğduğum yer, eski eşyam, eski arkadaşım, eski sevgili. Bunlar maziden bir Demet gibi insanı geçmişe götürür. Yaşlandıkça ömrün değerini gençliğin kıymetini hep sonradan anlıyoruz.
Kalmam adi ustunde eski, eski olan ne varsa hayatimda istemem
Kalamam, ama elime bi geçse nefesini keserim :(
Dünyada başka arkadaş mı kalmadı?
Aynen bende kalmam bana göre değil şahsen eski sevgili ile arkadaş kalmak falan. Ben şahsen hiçbir şekilde onunla ne konuşur ne de arkadaş kalırım bana arkadaş mı kalmadı sanki bu dünyada... m
Bu ülkede mümkün değil bence , zaten ben böyle bişeyi kabul etmem. Hollywood ünlüleri haricinde yapan fazla yoktur
Bendee kendisinee burdaan bir sürü beddua gönderiyorummm , aslaaaaa olmam arkadaşım olması için önce bir karakteri olması gerekiyor...
Kızı sevmişsem hayatta kalamam, sarılıp öpmek isterim.
Kalınmaz, tersini söyleyen de hâlâ beklentileri olduğundandır
Hayır kalınmaz
Aynen bende kalamam. Yani o kadar arkadaşım var onlar yeter bana niye gidipte eski sevgilim ile arkadaş olayım ki çok saçma bu. Olacaksam başkası ile arkadaş olurum..
Eski Eskide kalmıştır muhatap olmam
Böyle bir şey mümkün mü ya şaka mısınız
Barınakta bulsun o arkadaşı
hayır arkadaş kalamam.
Evet kalabilirim
Asla
Hayır bu mümkün değil
Kalamam biten şey her konuda bitmeli
Kalanlar nasıl geniş acaba çözemedim
Hayır, kendime saygım var.
Kalmam ne muhatap olacağım onunla.
Eski sevgilimin hangisi olduğuna göre değişiyor