AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
daha iyi başka bir erkek bulursun onda olmayan herseye sahip olan
Erkek kaybettiklerini biliyordur beklemekten sıkılmıstır
Kimseye bir şey ispat etmek için değil kendin için yap, kendine odaklan.
Tüm özgüven ve benliğinle sahneyi almalısın geri bakmadan
yani
Hayatına devam etmek en güzel cevap olacaktır.
Guzelleş bakimli ol ben ne kaybetmişim desin
Kaybedenin o olduğunu düşünüp yoluma bakmak onu yok saymak zaten at 🐎 gibi giden it gibi döner.
Tarzını değiştir seksi ol alımlı ol aklı başına gelsin
Ona mutlu olduğunu göster onsuz olabiliceğini ispat et
Benimle p. rno parti video twitter atariz olur mu. Ne bu hirs giden gitsin önünüze bakın
Bir insanın her şeyin merkezine kendisini koyması çok garip!
KİLOLUYSAN KİLO VER ✅
SPORA BAŞLA ✅
SAÇ ŞEKLİNİ DEĞİŞ ✅
TARZINI DEĞİŞ ✅
SOSYALLİĞİ ARTTIR ✅
HERKESE SAMİMİ VE POZİTİF YAKLAŞ ✅
YENİ ÇEVRE EDİN ✅
ÇEVRENİ ÇOK GENİŞLET ( daima meşgul ol)✅
GİYİNİŞİNİ DEĞİŞTİR ✅
KENDİNİ GELİŞTİR ( BOL BOL KİTAP OKU ) ✅
ÇOK İYİ BİR MESLEK ELDE EDİN ✅
MADDİ GÜCÜNÜ ARTTIR ✅
Bence böyle bir uğrasa girmek asıl kişi için kayıp olur hayat o kadar kısa ki değerini bir insana kanıtlamak için harcama vakit önemli bunu elbet fark ediyorsun ama geç oluyor
Öyle içimden ne gelirse onu uapfam isterse desin üzülüyor diye ama instagrama girmeyecem onu aktif gördükçe kötü oluyorum başkasıyla konusuyor
kaybedilen bir şey olmaz. ne kadın için ne de erkek için. hiç kimseyi gözde büyütmeye değmez.
Umursamaz ol sanki onun gidişi hayatından bir şey götürmemiş gibi davran her zaman kendine özen göster çatlayacaktır😅
Öyle içimden ne gelirse onu uapfam isterse desin üzülüyor diye ama instagrama girmeyecem onu aktif gördükçe kötü oluyorum başkasıyla konusuyor
Şu an onu yapamam yaa daha iki gün oldu en 7yisi instagrama girmemek en azından 1 hafta çok kötü oluyorum aktif görünce
Sende birileriyle konuş yalandanda olsa
Ben öyle şeyler yapamam
Herkes kendine yapar
Kendin bilirsin tabi.
Çok mutlu olarak bunu ona göstererek ve işin sonunda mutlaka yazicaktir merak ettim seni diyerek belki başka saçak bı msjla ya da arayarak ararsa tanıyamadım diyin kızlar 🤣
Onun görüp duyabileceği biriyle sevgili olup ona hayatının ilişkisi yaşatılabilir.
En az 1 hafta sessiz kal, sonra ki 3 hafta git kez kendine yeni hobiler edin bu sürede kesinlikle iletişim kurma sonrası kendiliğinden gelir. Kıskandırmaya çalışma sakın geri teper
Kendi adına konuşayım herşeyimi kaybetmiş bir adamım bu saatten sonra kaybettiğim koymaz
Senin bişey yapmana bile gerek kalmaz emin ol sen tam başka bi ilişkiye başlarsın ya da mutlu olursun ozaman zaten senin mutluluğunu gördüğünde ne kaybettiğini anlar anlamada bile yediremez kgkckck
Ondan daha iyisini bul gözünün önünde mutlu bir imaj çiz onu görmezden gel
ondan daha ust level biriyle daha derin den takilabilirsi n
Keşke beni seven biri çıksa evlenir sonuna kadar herşeyimi ona verirdm
Onu görmezden gel, bir hiç gibi davran. Hayatına mutlu bir şekilde devam et. Bunlar yeterli
En iyi intikam yok saymak
Bir erkek olarak bunu yapınca dikkate alıyor musunuz ki
Bu dedikleriniz yapılınca ne hissedersiniz
Ben terkettim ama umrunda değil kıza bak der hiç sevmemiş der
Aktif ol gez dolaş bakımlı ol umursama
@meralmeral suçlu oysa yine mi aynısını düşünür üzüldüğümü görürse hiç demez mi bu kız üzülmüş benim için yazık ettim ona diye
Asla demez. Onda vicdan yapacak yürek olsa üzer mi seni? Bir düşün.
Sen fazlasıyla mutlu görünürsen gerçekten umursamazsan.. bu ona dert olur
@meralmeral sen tam benim kafadasın 😂
Evet 🙂🙂
@meralmeral şimdi normalde az paylaşım hatta hiç yapmam diyim şöyle 1 hafta öncesinde ilk kez bir kaç paylaşım yaptım ayrılıktan sonra da yapasım geliyor ama üzerine alınır diye yapamıyorum
Yap önce kendin için gerçekten güzel şeyler yap bakım alışveriş spor eğlence vs hem kafanı dağıtırsın hem umursamaz olursun
Gördüğünde de rahatsız olur emin ol
@meralmeral böyle yapmak daha çok ilgilenmek demek değil mi ama bi de beni bir yerde goremez ancak sosyal medyadan görür
Yahu Ne alakası var ki onunla? Sen hayatına devam ediyorsun … yoruldum aynı şeyleri söylemekten ya anlamak istemiyorsun heralde?
Lütfen 🙏 Hayatını kendin için yaşamaya başla.
Doğru doğru da bak ben hep gerçekten aşkı bulmak jstedim artık aşık olayım seveyim karşıma hep yarım yamalak şeyler çıktı hep yarım kaldı kimseyle uzun süre devam etmedi bi yerde koptu ve o kadar içten dua ederdim ki karşıma böyle birini çıkardı dedim tamam buldum dedim gerçekten buldum gitmez asla dedim gitti çakıldı mm eskiden bunlar için dua etmek isterdim o hevesmde gitti benim için ne kadar zor biliyor musun
Onun görebileceği bir yerde benimle seviş canım💖💖💖💖💖
An*nla yapsın
Ayıp be. Sanki kötü bir şey istedim
Hiç bir şey yapmana gerek yok bazı şeyler insana çok sonradan vurur
Yani bence siz degerlisiniz başkasına gostermenize gerek yok
Hiç bişey yapma bence senin yokluğuna iyi baksın çünki senin varlığın hiç bir zaman onunla olmaz 😎😎😎😉😉
Umursama bence onun değerli olması sadece seninle alakalı bir şey
Çok güzel bi kız var eğer o kızsa çok güzel 😔😔 ben ondan güzel değilim ve çok özlüyorum onda babamın görüntüsünü buldum babamla uzun zamandır görüşmüyoruz her şeyi onu andiriyordu😔😔 en önemlisi sevdim çok çok mutlu edebilirdim ama olmadı işte sürekli böyle oluyor yeniliyorum uza mesafeydi ama ben aşkın uzağına yakınına inanmıyorum seven her şekilde seviyor kaldı ki bulusacaktik
benim yaşadığım bir şeyi başkasının yaşamasını istemem eğer kötü bir şeyse. Bunu dinler misin bilmiyorum. Benim babam iyi biri değildi. Hep babamın zıttı karakterde birilerini aradım hayatımda. Aslında kötü insanlar değildi. Biri vardı yani seviyordum, uzak mesafeydi. Hâlâ seviyorum ama bazen bir şeylerin bitmesi gerekiyor. Çünkü onun beni benim onu sevdiğim kadar sevdiğini düşünmedim, çaba görmedim. Ben birine değer verdiğimde çabalarım, değer verdiğimi gösteririm. Ama bazen kendini kötü hissediyorsun işte ben " hak etmiyormuyum? " diyorsun.
Ne olursa olsun dünya da kötüler olduğu kadar iyiler de var. Yani gerçekten sana değer veren biri seni bu kadar zorlamazdı, kendine saygı dan vazgeçme derim.
Hani kendine ben o kadar güzel değilim diyorsun. Kınamak ya da ayıplamak için demiyorum. Geçen bir video gördüm cücelik hastalığı olan bir kızın videosuydu. o kadar ozguvenli konuşuyordu ki hayran kaldım o ozguvene. neyse diyeceğim o kendine değer ver, saygı duy yoluna bak derim:) iyi akşamlar
Cok anlayisliydi bana karşı xesimi duymak ister sürekli konuşmak ister yazsam anında dönerdi çok kıskançtı ben gidicem diye korkardı aklımda bir şey kalsın istemezdi yani açıklandı sürekli kendini ne oldu da böyle yaptı inan bilmiyorum başkasıyla konusuyor ve onu bulduğu için benden kolaylıkla vazgeçti 😔😔 gerçekten çok acıtıyor sesini özledim sesimj çok ozlerdi hemen aramak jsterdi insan hisseder yaa ben hissediyordum sevmese de hissederdim
Bilmiyorum tanımıyorum ama çok kıskanç insanlar bana her zaman korkutucu geldi. Dilediğini yap bir musibet bin nasihatten iyidir derler :)
Yazamamko:") gurursuzluk yapamam ama kalbim paramparça
Yapma bacım:)
Ama çok asagalikca kaybetmek istemeyip sadece başkalarıyla konuşmak için onları hayatına almak için beni geri tepti
Acımasızca ama sen varken başkasıyla konuşmak istiyorsa seni sevdiğini gerçekten düşünüyor musun?
Düşünmek istiyorum yoksa hepten harap olurum
Aramızda 9sast vardı ama her zaman o bana motivasyon verdi o daha çok inandırdı ben çok çok sonradan bağlandım zaten bağlandım ayrıldık 😂😂
Sesini çok özlüyorum 😔😔
Ne yapicsm bilmiyorum içim gerçekten aciyor
Bence sönme patlaması yaşıyorsun. Bunu atlatirsan unutacaksın atlatamazsan kendiliğinden geri gelme olur en basa donersjn sonra bütün asamlari tekrar yaşarsin bu defa Bi tık akillanarak. Buna tecrübe diyoruz duygularının yok olması:)
Öyle olacak ama çok özlüyor insan 😔😔 ne yapayım benimle bi kere bulussaydi bi şans verseydi nen eminim bırakmak istese de bırakamayacaktı o şansı bile tanimadi simdi hep aktif ama çevrimiclifini de kapatmış 😔yazsam ezik gibi durur onu da biliyorum çok özlüyorum gerçekten sen anlarsın beni insanin yüreği yanıyor
Dusunuyor sevgisini veremedi mi diyor
Acaba diyorsan yazma ya ama illa kalbin kırılsın diyorsun
Sen uslanmaz birisin :) yaz sonra kırıl bırak:))
Hiç mi sevmemiştir 😔😔
Sadece bunu merak ettim
Uzak mesafe mantıklı değil bilmiyorum sevmiştim mi sevmemiş mi önemli olan şu an değil mi? Geçmişte sevmişse de şimdi sevdiğini düşünüyor musun?
Yargılamıyorum ilk önce dedin yazamam gurursuzluk yapamam diye sonra az önce yazsam mı acaba diyorsun kendinle çelişiyorsun. Yazacaksın diye düşünüyorum :)
Kendime gelecem inşallah
Tek istediğim pişman olması
Hayırlısı diyelim
Hiç bir şey yapma geri döner zaten yazdığında hadi ordan çek ömrü boyunca unutulmaz seni ;)
Elimde tutmayı becerewdim
Eee eline verim ozman kardeşim
A*nana ver
Hiçbir şey yapma bişey yaparsan kendini bişey sanar takma daha dikkat çekersin senin için sıradan biri gibi gör yap
Bir şey yapmana gerek yok erkek önce boşluğa düştüğü için sevinir sonra o boşlukta kaybolunca seni aramaya başlar ama iş işten geçmiş olur 😏
Canım biraz ortadan kaybol 1 ay belki daha fazla da olabilir o sürede kendini geliştir bakım yap emin ol at gibi giden it gibi döner
Erkekler kaybetmez genelde başka bişey kazanır çokta önemsemeyin kendinizi
Benimle konuşurken başkasıyla konuşuyordu yeni farkettim aldattı
İyide konusuyormuşsunuz siz sevgili değilmişsiniz
Sevgiliyddjk
Hadi yaaa peki bana normalden fotoğraf atarmisin merak ettim seni mi kaybetmiş daha iyisini mi bulmuş
Arkadaşıma attım yemin ettirdim kendisi yemin ederse ger egi kesinlikle söyler Allahta korkar xen ondan daha güzelsin dedi bana
Trk sorun o kız dibindeydi ben uzağında
Yeni gelmişti bi de kız ne oldu Yıldırım aşkına mi tutuldu anlamaidm
Been yabanciyim daha objektif olabilirim
Yok atamam buraya
Bana da tam tersi geldi ama arkadaşım öyle dedi
Telegram kullaniyo musun kullanıcı adimı soyliyim
Caner B.. u.. r.. g.. n
Çok güzel bı fotoğraf paylasabilirsin ama baya iyi bı fofo
Bende öyle düşündüm güzel giyinip atacam
Daha mantıklı
seni zamanında görmedi mi de güzel foto atmakla uğraşıyon sal gitsin
Senin değerini birlikteyken anlamayan birine bu saatten sonra ne yapsan anlamsız.
bu çabadaysan hala kaybetmemiş üzgünüm
Ne yapicam peki
En iyi taktik umursamamak ama umursamadığını çokta belli etme kimisi b*kunu çıkarıyo
Mutlu olurum sanki onu hiç hayatıma almamışım gibi devam ederim sonra zaten her şey oturur yerine
Arkadaşıyla sevgili ol mutlu rolü yap zaten o da pişman olucaktır ve ne kaybettiğini anlayacaktır
Ben hayatıma odaklanirim o zaten zamanla farkeder. Onun için çabalamam.
Sessizce uzaklaşıp hayatından çıkmak oyunlara gerek yok genelde hep pişman olup dönerler
Ya da pişmanlığını, iyi olmadığını bir şekilde görürsün dönmese de ben de öyleydi
Eğer vermediysen ona sıkıntı yok bence yoksa kendini kirlenmis hissedebilirdin
Hiç uğraşamam hiç birşeyde yapmam valla
UMURSAMAMAAAAAAK
Bir şey yapmayacam instagrama girmeyecem bi süre bi ordan konuşuyorduk telefonum sıkıntılı diye üzüldü derse de desin
Hiç bişey yapma kudursun
Instagtami kaldırdım hayatıma bakacam yoksa hel aklıma gelecek bi ordaydik telefonum sorunlu diye
boş ver sen onu tatil yaptın mu bu sene
Hayır
Nerede oturuyosun ki
Ankara
Neresinde
Ne yapacaksın
Ankara’ya geliyorum sık sık da ondan sordum
Hiçbişey sne göstermedikçeo daha çok merak edicek
Öyle içimden ne gelirse onu yapcam isterse desin üzülüyor diye ama instagrama girmeyecem onu aktif gördükçe kötü oluyorum başkasıyla konusuyor
Bir şey gösterirsen kaybettiğini anlamaz.
O ne demek yani
Eğer ona gösteriş yaptığını anlarsa geri kazanma dürtüsü onu harekete geçirmez.
O zaman çok nadiryapicam bunu çok nadir paylasicam kendimi ama gerçekten sağlam bu işe yarar mi
Ama genelde psikologlar öyle demiyor sizi kaybettiğinin farkına varması için ona bunu belli edin diyor
Onun gözüne sokarsan kendini merak edilmezsin ki. Arada bir güzel paylaşımlar yaparsın, son hamle olarak da kapı aralarsın.
Benimle sevgiliyken başkasıyla konuşuyordu
Kaldı ki içimden ne geliyorsa onu yapavam üzülüyorsam üzülüyorum ama gostermeyecem bir kaç süre instagrama girmem toparlanana kadar
Kendine bakabilirsin hayatına bakabilirsin
Bunu nasıl yapicsm ayrilali 2 gü oldu
Acını yaşa ama onun haberi olmasın sonra da hayatınaen güzel şekilde devam et unutursun zaten zamanla
Erkek gidince yazma ihtimali var mı kızın bi sucu yok ve güzellikle bitirmeye calisiyor
Var evet
Madem var niye gidiyor
Bunu göstermeye çalışmak ancak seni küçük düşürür.
Vermekten vazgeç biraz
Verince ne oluyor
@almonn neyi kazandığını görüyor
Yoksayabilirsin o çok şey anlatır
Hiçbir şey yapmayarak
Hiç bir şey yapamazsın
Sadece kendini geliştir.
Parmağımı bile kımıldatmam.
Hiç bişey tabiki xşdlclc
Git en yakın arkadaşını ayart. 😃😃
Nude at dokunamıycaksın de