Ya biz eski sevgilimle lazere gidiyorduk ayrıldık terketti beni aynı gün yine randevu yazmışlardı değiştirmek istedim ayrıldık diye boş gün yokmuş aksatınca olmuyor şimdi ben o gün nasıl gitmeliyim pişman olsun yani ne kaybettiğini anlasın vs geri gelsin diye değil gelmez zaten ama yinede pişman olsun beni kaybetti diye istiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Napabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dekolte giyin saçını başını güzel yap ama çok abartı olma sakın ve asla onun yüzüne bakma onu görünce şaşırdığını hissettir ama şaşırma vs vs
Şey dicem dekolte giycem güzel bi bluz aldım yeni önü sıkmalı ipi var dekolteli şimdi ben pantolon giyip bide altına şeffaf topuklularım var onlarımı giysem direk spor ayakkabımı giyiyim hiç topuklu giymedim onunlayken fazla özenmiş diyip anlamasın bide bi erkek bulsam el ele gitsem saçma olur dimi kıskandırmak
Çok saçma olur saçmalama topukluya da gerek yok ne alaka lazerde topuklu bunları yaparsan daha çok totosunu kaldırırsın exinin
Ya şey güzel olmak adına işte çıkarıyorum zaten ayakkabıları lazer olurken şimdi başka napabilirim ya
Aşırı bi parfüm sık 5 metre öteden alsın o kokuyu böyle cezbedici bi koku olsun başını döndür onun
Ya zaten kokuma çok güzel kokuyosun diyordu hep acaba şey mi yapsam lazerdekş kızla anlaşıp oda biliyor muhabbeti girer girmez oda ordaysa çok güzel kokuyosun ya da parfümün hangisi çok güzel kokuyor mu desinn saçmamı olur başka özel bi taktiğin var mı bide sıkılıyorum ya hani benden önce içerde olursa açtığımda görcem felan çekinirim bi an niye bilmiyorum arkadaşıyla geliceklermiş erkek oda başlayacakmış lazerdeki kız söyledi ona yazmış hani anlaşıp ondan biraz önce gidip içerde sohbet kahve mahve içeyim kızla gülelim felan mantıklı mı yoksa o ordayken direk sonra girmem mi
Ben senin yerine giderim
Sevgiliyle lazere gitmek nedir yaa off 🤦🏼♀️
Ya ben gidicektim oda gelmek istedi aynı anda girmiyoruz tabi
Beş yaş grubu galiba sevgilin. Ger gidilen yere peşe takıldığına göre
Ya hayır takılmıyor ki indirim vardı oda başlamak istedi
Sevgilim benle lazere gelmek istese soğurdum da neyse sen soğumamışsın ama bir sebepten o ayrılmış.
Ya sana doğruyu söyliyim aslında ben lazere gidiyordum oda ordaki bimde çalışıyordu inince çıkarken ya da gelirken lazere uğrayıp bişiler aldığım oluyordu o şekilde tanıştık ama oda oraya gidiyormuş kaşları için neyse biz hiç birlikte gitmedik ama kız bana onun olduğu gün gel yanlış tarih vermişim sana bugün değildi randevun derim dedi canım işte ayrıldık ama son bi kez gör dedi bi arkadaşımda güzel olursun felan öyle gidersin dedi ben de özlüyorum ya unutamıyorum bidaha nerde görücem başka bime almışlar lazerdeki kız muhabbet arasında sormuş kendisi istememiş geçirmişler yani napim sende kızma görmek istiyorum ama
Ayni yere mi gidiyorsunuz lazere
Ya evet ban sadece beni kaybettiği için pişman olsun istiyorum biraz geri dönmesede olur.
Vaktin var mı tkp edebilir misin peki