Bazen var, bazen yok. Keyfi yettiğince geliyor yazıyor, konuşuyor. Bazen 1 gün hiç yazmıyor. Sevgilisi olduğum halde. Bende umursamamaya çalışıyorum. Bende yazmıyorum. Sonra 1gün sonra geliyor çok çok ilgi gösteriyor. Bana iltifat ediyor, sevdiğini söylüyor vs. Ama sanırım artık böyle yapmasına dayanamıyorum ya. Sinirleniyorum. Ve istediği zaman konuşuyor. İstediğinde benimle gülebiliyor. Benimleyken genelde mutlu olduğunu düşünüyorum. İstediği zaman benimle s*KS yapabiliyor. Ve bana karşı her zaman çok istekli oluyor. Enerjilerimiz, karakterimiz, sevdiklerimiz, sevmediklerimiz hep benzer. Ama bazen neden böyle yapıyor anlamıyorum... Bir var bir yok olan erkeğe verilecek ders nedir?
Bir var, bir yok olan erkeğe verilecek ders nedir?
Onun öyle olmasına sen izin veriyorsun. Bir bak söyle hatalı o mu sen mi sor. O var olduğunda sen olmayacaksın en iyi ders budur. Her istediğinde aynı yerde buluyor. Ayrılmak istemiyorsan al karşına konuş konuşmak ile olmuyorsa bırak ne hali varsa görsün
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynısını yaşadım. Halada yaşıyorum ayrıldık kendisiyle. O öyle yüz vermedikçe saatler sonra yazdıkça sevgi besledim istemsizce. Seks yaptıkça bağlandım aşık oldum git gide.. ama o bişeyi bahane edip gitti kendime gelemiyorum. Sonun benim gibi olsun istemiyorsan bırakmalısın üzgünüm
Yazmamak, umursamamak. Böyle insanları hayattan çıkarmak daha iyi olur. Karşısındakine saygısı olsa bunu yapmaz ama saygı göstermediği için bence emek verilmeyi haketmiyor.
Çok haklısın. Kimse için değmez. ben mutlu olmayı hakediyorum. Yaşıyorken hayatın değerini bilmem gerekir. Haklısın. Teşekkür ederim yorumun için güzel insan :)
Sorunları olan birine benziyor. hiç sordun mu kafanı ne meşgul ediyor diye.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşle meşgul olduğunu söylüyor ama arada sosyal medyada takıldığını farkediyorum. sonra diyor ki benimde arkadaşlarım var, benimde senin gibi bir hayatım var diyor. tamam var biliyorum , engel olmuyorum ama bana ayıracak 5 dakikan bile mi yok yani. bu saçmalık. 1 gün veya 3 gün hiç konuşmuyor. sonra gelip ilgilenmesi bana saçma geliyor. Sinirleniyorum.
Bu ilgili hali mi? Yaa yok oluyor gelmiyor. Bazen bir gün , bazen 3 gün. bu mu ilgi? Böyle ilgisine... Neyse... L*net olsun ona. Keyfi yetince geliyor. bıktım gerçekten...
Aynen öyle. Ama her şey garip. Dediğim gibi yok oluyor. Bazen 1 gün bazen 3 gün. Ama mutlaka geliyor. Ve ilgileniyor. sinir oluyorum. gercekten sinir oluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...