Hayatından çıkarmak en iyi derstir. Bırak sensizliği öğrensin. Ders mers işlemez ona neden biliyor musun? Beyin olmadığı için, beyni olsa idi, azıcık empati kurar ve ona göre hareket eder. Ama böyle kişiler de beyin olmadığı için öğretmeyin ders falan, sınıfta kalır hemen. Sen de üzüldüğün ile kalırsın.
Kadın ne yaparsa yapsın fark etmiyor çünkü umursamaz insan; umursamak istemediğinden değil, umursamaya inancı olmadığından boşlar. Uğraşan da kendini boşuna yorar.
Çünkü sürekli ben buyum, banane der geçer. Bu durumlar da sizi farketmesini beklemekten başka çare yok.
Kişilik & Karakter konusunda 28,5b cevap paylaştı.
Ufak bir korku vermek gerekiyor galiba hani aslında bir sürü erkek var seni istiyor olabilirim ama sen olmadan da olur yani bunu bir şekilde hareketler ile yansıtmak gerekiyor
Kişilik & Karakter konusunda 263,8b cevap paylaştı.
Ders vermeyerek ders verilir. ders verirseniz umursadığınızı göstermiş olursunuz buda kendilerini vaz geçilmez yad önemli sanmalarına neden olur. 2. kez hata yapmayarak en iyi dersi verebilirsiniz
Aynı soru kadın için de geçerli olabilir. Nitekim , bir insan umursamaz bir kişilik ise , katiyen düzelmez. Tek çare , kendi gibi umursamaz birinin hayatına girmesi. Zira çok güzel bir deyim vardır " Dinsizin hakkından imansız gelir" Burnu ancak öyle sürter.
Sen de onu umursama o da seni umursamasın, sonra yavaş yavaş uzaklaşın birbirinizden telefon bekleyerek. Tabi ki de karşına alıp ilişkide rahatsızlık duyduğun konuları çözmeye çalışmayacaksınız, olur mu öyle şey?
Kimse kimsenin öğrencisi değil. Bana göre böyle bir durumda ayrılmak en mantıklı olandır. Davranışların hoşuma gitmiyor ben hayatımda seni istemiyorum denir, ayrılınır.
Ters psikoloji ile yaptıklarının tersini yaparak. Ters psikoloji taktiğini uygulama ile erkeğin dikkati daha çabuk çekilebilir, ancak ileri gidilmesi takdirinde risk doğurabiliyor.
Bende bu konuda kararsızım bencede kendi haline bırakmalı karşındaki şahısı ve sen ise kendini düşünüp aktivetelerle kendini mutlu etmek onu unursamayışlara girerek zaten onun dikkatini çekiceksin bana göre..😶
Çünkü yapısı bu ya da artık bilerek öyle davranıyor ne olsa peşimde koşan var diye. Sen ders vermeye çalışsan onu da umursamicak o yüzden gerek kız gerek olsun uzaklasicaksin yanlız kalsın az en büyük ders