En iyi arkadaşım sevgili yaptı artık onunla zaman geçiriyor. İster istemez yalnız kaldım ne yapmam gerekiyor? Bende mi sevgili yapayım? Boşluk hissi var. Bütün arkadaşlarımın manitası var bir benim yok. Ne yapmam gerekiyor.
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

En iyi arkadaşım sevgili yaptı artık onunla zaman geçiriyor. İster istemez yalnız kaldım ne yapmam gerekiyor? Bende mi sevgili yapayım? Boşluk hissi var. Bütün arkadaşlarımın manitası var bir benim yok. Ne yapmam gerekiyor.
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmaktan kaçın, Sosyal medyadan bir adım geri at, Bir telefon molası ver. Zihninin dolaşmasına izin vermek için zaman ayır, Kendini bir randevuya çıkart (Sen ve Sen), Fiziksel ol, Doğa ile vakit geçir, Yalnız olmanın avantajlarına yaşa
:D Ben öyle yapıyorum!!!
Neden ki guzel kiz sevgilisi olsun
@Gamsızmaviii bırakın da bana o cevap versin
Tamam
@Gamsızmaviii teşekkürler
Yok be nirhamm isabetsiz bir ilişki başa dert. Kendine vakit ayır sinemaya git kursa yazıl kendine artı değer katacak müzik dil sanat eğitim. Tatile git gidebiliyorsan kafanı dağıt doğallığında yaşa yapmalıyım diye başlayan her şey zorlama be sevgisizdir.
amannnn bi ağlama duvarıda sen olursun bırak iki gün sonra gelirler :D şöyleydi böyleydi diye
Bunu yapan kız mı?
Cevap
55Cevap
Bütün arkadaşlarının sevgililerinden ayrılmasını sağlamalısın.. 😅 Bu şekilde yalnız kalmaktan kurtulursun..
Ben de aynı durumdayım senin gibi. yani yakın arkadaşım yok ama benim dışımda herkes sevgili yapıyor gibi boş ver değerli şeyler yalnız kalır diyorum her zaman 🌸
Senin yalnızlığına iyi gelecek şeyi biliyorum da anlatamıyorum
sen de yap !
malzemeleri veriyorum:
1 su bardağı toz şeker
5 çorba kaşığı un
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı sıvı yap
3 yumurta...
:D D:
Aşk meşk işleri ağrısız başa ağrı almak gibi iyi gibi gözükür ama tam tersi psikoloji mahveden bir şey bence
Sevgili yapınca iletişimi kesmeleri, ayrılınca saatlerce dert anlatmaları yüzünden bıktım arkadaşım yok zaten
Kendinin en yakın arkadaşı olursan bu duyguyu artık hissetmezsin. Birileri olmadan da kendi kendini meşgul etmelisin.
Reçeten ya yeni manita ya da yeni arkadaş. Manitası olsa bile sana gene zaman ayıran arkadaş olacak ama 😊
Tek dersin bu mu?
Ben onca insanın içinde kendimi kaybettim bulamıyorum ve yapa yalnızım sen ne diyorsun ya?
3 gün sonra kankan erkek arkadaşının en samimi arkadaşını sana yapmak için uğraşacak
Evet ya çok kötü bir durum. Birde tek olmak😅
Bende kendimi çok yalnız hissediyorum arkadaş çevrem bile yok işten eve evden işe
Araya Nifak sok. Beynini yıka ve arkadaşını sevgilisinden ayır. :)
Gel sana burdan bi kanka bulalım kadın erkek kafana göre.
Kanka bizim çilemiz bu çekcez ya da onlara uyup bir sevgili de biz yapcaz
Senin de bir manita bulma zamanın gelmiş anlaşılan.
Elini sallasan ellisi yap tabiki ne güzel çift olarak da buluşursunuz o değil de şu fotodaki gibi ne zaman olucam ya 🚬🚬
Oooo sıkma canını arkadaşım ya ben varım uzun zamandır aekadaş olmak istiyorum senimle zaten 😊😊 keşke bu mümkün olsa memnun kalırdın eminim
Sen de pat diye evlen … onlar düşündün 😂yggvgh
Sende sevgili yap 🤣 yani yapcak bir şey yok 🤣 ayrıca yanlizlik bazen sıkıcı evet ama bazen çok güzel olabiliyor.
Sen yalnizliga mahkumsun. Egondan gecilmiyor
Sende istersen sevgili yaparsın
S. ktiret o arkadaşı yenilerini bul hatta mümkünse sen de sevgili yap
Sende sevgili yap ve hatta istersen sevgili olabiliriz.
Sende 2 tane yap JDSJKASDASDJK şaka şaka başka bir arkadaş bulabilirsin veya sende bir sevgili yapabilirsin üzülme :)
Tek takılmak daha iyi
Fotoğrafı görünce eridim 🫠🫠
Sevgilim de yok arkadaşımda ben napiyim :/
Off bende aynı durumdayim anında satıyorlar ya
Akışına bırak sende birini bulursun elbet
off çok güzel foto
Sende sevgili yap
Yalnızlık Allaha mahsustur, boş birakma 😋
Sende yap ya da onu ayır manitesinden
Sevgilisinden ayır onu
Sende sevgili yap 😂
Gönlün sana ne söylüyorsa…