Sonsuza kadar sevebilir misiniz? Eski insanlar yüzlerce hatta bin yıl yaşayan varmış….
böyle olsa sevdiğinizden sıkılır mısınız?

Sonsuza kadar sevebilir misiniz? Eski insanlar yüzlerce hatta bin yıl yaşayan varmış….
böyle olsa sevdiğinizden sıkılır mısınız?

Evet sonsuza kadar severim tabi ki de. ama bazı insanlar sevemez bu yüzden de aşkı hak etmezler. İnsanların duygusal bağları zamanla değişebilir. İlk başta yoğun bir sevgiyle dolu olan bir ilişki, zamanla değişebilir ve duygusal bağlar zayıflayabilir. Bu, ilişkilerde doğal bir süreç olabilir ve insanların sevgi duygusunun zamanla değişebileceği anlamına gelir. İnsanların sevgi duygusu, ilişki koşullarına ve deneyimledikleri olaylara bağlı olarak değişebilir. Olumlu veya olumsuz deneyimler, iletişim problemleri, güven eksikliği veya değer uyuşmazlıkları gibi faktörler, bir kişinin sevgi duygusunu etkileyebilir.
Sıkılmam insan hiç sevdiğinden ve onun olduğu yerden paylaştığı şeylerden sıkılır mı? Sevdiğim zaman tam seven bir insanım. 3 5 günlük takılmacalar yalandan sevmeler bana göre değil. Bana karşı bir yanlışı olmadığı sürece karşımdaki insanın sonsuza dek severim 💞
bir hıyarlık itlik köpeklik yapmadığı sürece severim gibi ama sonsuza kadar seni sevicem diye sözler veremem kimseye mesela bu tamamen yalan olur çünkü ; ne belli belki beni aldatacak ve tiksinicem ondan
Peki sonsuz sevgi kaldı mı…
Kontratlı yol arkadaşı mı var artık🤔
İş yerindeki gibi her an kovulma ihtimalin var ama eksiyse zor kovulursun mu?
aslında söylediğim şey iki cins içinde geçerli hiç kimse sonsuz sevgi için teminat veremez gösteremez çünkü hayatın ne getirip ne götüreceğini kimse bilemez
Bence sevgi gerçekse sonsuzdur zaten…
60 yıl değil 1000. Yıla sığmaz
sevgi gerçekse evet sürer ama dediğim gibi bitirecek etkenler olmadığı sürece
Bitirecek etkenler olmaz … sevgi değil insanlık varsa…
Gerçek sevgi zaten iyi yüreklilerin harcıdır….
İnsan olmada gerçekten sevgi olmaz…
İnsan ise zaten bitirecek büyük olaylar olmaz
Vampiriz sanırım yüzlerce yıl yaşıyoruz jdjd öyle bir şey olsa aradığım insanı bulup asla vazgeçmezdim ondan. Sevdim mi tam seviyorum.
Vampirlerim aşkı de güzelmiş sjdjdn
Alacakaranlık serisi geldi aklıma hsjsj güzeldir güzel
Teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Sevilir tabiki neden sevilmesin
Sevdigin insan sadik oldugu sùrece
Ne demisler :Adam dedigin her gün yeniden başkasina asik olan degil
Her gün yeniden sevdigi kadina aşık olandır
😊 ve her zaman ben sevdigimj ALLAH RIZASI için severim en güzel sevgide aşkta bu benim için 🤗❤
Birini sonsuza kadar sevebilirsin, aşk sonsuz değildir. Aşkla sevgi farklı olaylardır.
Aşk ne sevgi ne peki?
niye böyle her şeyi sınırlıyoruz ki keskin bir şekilde. her yaşanılan duygunun olayların bir sonu var bunu niye kabullenmiyoruz. sonsuza kadar sevmeye ne gerek var bence insan sıkılır. doğasında var bu
Ben sevdiğim insandan 5 dk ayrı kalmaya zor dayanırım. Sevdim mi ne kadar geçerse geçsin severim. Gerçek sevgi sonsuzdur.
Onu bende düşündüm bir ara, insanlar nasıl yıllarca aynı kişiyi seviyor, ondan hiç sıkılmıyor.. Temelinde karşılıklı anlayış ve sadakât olan bir ilişki sevgiyle güçleniyor. Kısacası evet sevebilirim.
Sanmıyorum o kadar seveceğimi. Karşımdaki insan illa soğutacak bir şeyler yapar, eminim...
Sıkılmam ama o sıkılabilir.
Hahaha sıkacağın gibi konuştun sbsya
Sen beni güzel bulmuyorsun, yaşlandım değil mi ben, artık ilgini çekmiyorum vs diyerek darlarım.
Tatlı tatlı yani ona sıkılınamaz ki …
Ben boğazını sıkarsın sandım …. Kaynana tehditlerinden etkilendim galiba😄
İçimdeki psikopat çok mu belli olmuş?😸
😅 gAliba gfjhgdh
Hahaha iyi akşamlar.😸
Teşekkür ederim 🍀 iyi akşamlar 😄
Eğer karşılıklı ise bir ömür hazırım sevmeye
Bir ömür 60 yıl kolay
1000 yıl olsa sıkılmazmısın
Hayır sevdimmi hakkını veririm çok sadık biriyim 🙂
Gerçekten seviyorsam sıkılmazdim sanırım
Sanırım bubtarz sevgiler artık yok imkansiz hatta
İnsan gibi yerinde duran her türlü sevilir..
Bende bin yıl sevecek saftirik Lik mevcut
Dogru kişiyle sevilir
Sıkılmam
Sıkılmazdım
Sonsuza kadar sevebilir neden olmasin ki
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?