Aşk İlişkileri Fallara pek inanmam ama bu ne demek? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagramda habersiz paylaştığım bir resimde birden fazla arkadaş uyarınca fark ettim böyle bir kalp çıkmış 😅 Fallara pek inanmam ama bu ne demek? Cevapla Fal Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kalp uç kısımda çıktığı için 3 hafta en geç 3 ay içinde bir aşk durumları var,, vaziyet al 😄 ve sağ tarafa yakın olduğu için olumlu güzel şeyler yaşayacaksın. Fala tövbeliydim senin güzel hatrina iki dakikalığına iptal ettim dkdjdl 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Çok çok teşekkür ederimmmm 🌹🌹🌹 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Rica ederim ☘️ Yorumla beyt_16 +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Asılı kalp var çok net. Bir süre daha beklentilerin askıda kalacak demektir. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl İlginç 😅 zaman alacak yani
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Çok belirgin, kusursuz bir kalp 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Ben hiç o gözle bakmamıştım ama uyarılınca baktım baya baya kalp bşraz ilerisinde de 2 basamaklı merdiven var gibi Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Büyük aşk yasayacaksin 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Deme be heyecan yaptım bak şimdi 😅 Yorumla