Korkunç😂

Ben inanmam ama itiraf edeyim genelde Boğa kızlarda da bir şey var hsjsjs bir çekim
Dalga Sorusu🚨Burçlara inanmayın
Korkunç😂

Ben inanmam ama itiraf edeyim genelde Boğa kızlarda da bir şey var hsjsjs bir çekim
Dalga Sorusu🚨Burçlara inanmayın
İnanıyorum zaten de burç meselesi 12 burçtan ibaret değil. Doğum haritası, yaşantı, büyüme ortamı da çok önemli. Şu kişi şu burç o zaman şu karakterdedir demek çok mantıklı olmuyor
Haydaaa
Burçlara inanmak kişisel bir tercih, kimseye "inanma" ya da "inan" diyemem. Ama bana sorarsan, tamamen burçlara göre hareket etmek mantıklı gelmiyor. İnsan karakteri doğduğu aya göre değil, yaşadıklarıyla, çevresiyle, aldığı kararlarla şekillenir. Ama yine de burç yorumlarını okuyup kendini iyi hisseden, eğlence amaçlı takip eden insanlara bir şey diyemem. Yeter ki burçlar, hayatın merkezine konulmasın ve insanlar sadece burç uyumuna bakarak ilişkilerini yönlendirmesin. Çünkü gerçek uyum, astrolojiden çok daha fazlasına dayanır.
Güzel yorum eğlence amaçlı bakmak bence de daha iyi
İnanmayın şu sacma sapan burclara
🦅🦅🦅🦅🦅🦅
Kişinin az çok anlaşılır kılıyor jdjdjd inanırım.
Haydaaa sjsjsj
😀😀
Cevap
9Cevap
hiç bir şey demek istemem inanmıyorum zaten
Günlük burç yorumlarına inanmıyorum. Ancak karakteristik özelliklerine inanıyorum ve taşıyorum. Mesela güneş ☀burcum koç ; lider ruhlu, arkadaş canlısı, aktif biriyim. Yükselen burcum akrep ♏bilinmeze ilgim var. Metafizik, sezgi, telepati , yüz ve beden dili okuma konularında iyiyim. Ay burcum kova, toplumsal konularda duyarlı biriyim, hayatı sorgulamayı, keşfetmeyi severim. İnsancıl biriyim. Ben hepsini taşıyorum. Demek oluyor ki doğruluk payı var.🎈
O kadar doğruluk payı her şeyde var sjsjs
İnanmıyorum. Hatta benim burcumu soranlara niye merak ediyorsun diye sorarım. Öylesine işte inanmıyoruz derler. Aslanım dediğimde gözleri fal taşı gibi açılıyor. Ne var yani anlamıyorum saçma sapan şeylere inanmayı çok seviyor insanlar
Aslannn ne oluyır
🤷♀️😅
Boğa burcuyum ama hiç inanmıyorum yani bütün insanlar burç sayısı kadar karakterli olamaz. Aynı burçta doğan iki kişiden biri sert, öteki yumuşak olabilir.
Sen de mi boğa sjsjs
Çok fazla inanmamak lazım. Ama genelde tutuyor. Ve yengeç hakkında yazan da doğru
Tutuyor kıymetlisin diyor
Öyle bir inanıyorum ki evi arabayı taşınır taşınmaz tüm malı mülkü üstüne yaptım 😂😂😂 eğlence derdindeyim kimseye hesap verecek değilim korkunç gören başka tarafa baksın görüş açısı benimle sınırlı olmasın
Haydaasjsbsjs
Herkesin aksine farklı olmak için hiç ilgilenmiyor gibi davrananlar zeki görünüp Einstein'ın bxxkunu yemiyor onu da bilsinler 😂😂😂
Haydaaaa laf sokmalara bak djjsjssjsjjsshhshh
Burç federasyon başkanısın sen itiraf et 😂
Eğlence anlayışım hiç kimseyi ilgilendirmez
Bana tavır anlayışını peki 😂
Burcum başak burada yazanla alakam yok ama burçlara inanıyorum 😂
Haydaaa inanmasa
Ona inanma buna inanma neye inanıcaz ya
Yhhjnkkjj
Balık olarak öyleyimdir iyi bir sırdaşim kimseyi yargılamam
Ben de
balıkmısın sende
Öyle oluyor galiba 🦈
Anladım aynı duyguları taşıyoruz birazda
Wow nasıl mesela
Yani duygusal , alıngan, çok iyi bir arkadasimdır sende öylesin
Galiba
Duygusal ve alıngan olmak güzel sende yakışır dişil durur … ben de onlar yok
Hmmm dişil ve eekekte degişiyormu duygular
Çok sulu gözüm 😂
Yakışır naiflik sana ben duygusal değil de biraz idealistim net alıngan değil baskın
Yöneten tarafsın galiba
Yes
İnanmıyorum ama aslan burcunda yazan şey gerçekten doğru.
İddialı
Burçlar var ancak bu haftalık aylık günlük yorumlar bunlar saçma bunlara inanmasınlar burçlar dinde de geçen şeyler zaten.
Senin hayatın o astrolojinin içerisinde ben yakından takip ederim eğitimlerede katılıyprum çok faydası oluypr
Çok inanırım orada yazan tanıdığım bütün burçlarda doğru
Burçlara inanıyorum günlük burç yorumumu okumadan güne başlamam
Herhangi bir dine sadık ise tanrısına şirk koşmuş olur
Bende boğa burcuyum ve kesinlikle bu yüzden burçlara inanıyorum tüm özellikleri biliyor gibi geliyor..
Haydaaa boğa burcu
Aklı olan bulaşmaz ama çünkü çok zor bir burç 😅
Hmmm öyle diyorsun bu boğa burucunu çözemedim
Öyle gerçekten burcum diye söylemiyorum
Zor insan mısın
Sevdiklerim hariç evet. Seni boğa burcu mu üzdü 😅
Hayır üzmedi sadece zor zor beğeniyorum diye kızıyolar 40 yılda bir beğendiğim boğa burcu çıkınca öyle bir espiri varda halamın
Herkes istediğine inanabilir. Garipsemiyorum. Öküze bile tapan binlerce insan var.
Beni anlatr da sizi bilemem😊
Nasıl
Yasak yok
Yazıda o yazıyor onu oku dedin sonra neden diyorsun djsjssj
Balık burcuyum ve inanıyorum:DD
Sen de mi balıksın sshjsjs
Haydaa ndjs
Evet bende 🦈
Ben inaniyorum ve dogru cikti
Ama gelecegi inanmiyorum onu Allahtan baska kimse bilemez tabikide sadece özelliklerimi inaniyorum
Hangisi doğru
Akrep
Ben inanıyorum. 🤣
Haydaaaa
Hiçbir şey.. Bence doğru çünkü.
Haydaaaaaa
Ben uyuyorum genel olarak. Uymayan kısmım haritadaki başka yerlere uyuyor.
Yay burcu olan ben👍🏻
Aslan çok doğru diyor 🤣gelde şimdi inanma
hoayda oğlak doğru diyo
Hiçbir şey demiyorum ki
Bazen tutuyor ama çokta inanmamak lazım
Kova cok dogru tespit
Burcum Boğa ahahahah içime atan biri değilim ama
Boğa mısın sen de
İnanıyorum
Noooo
Silerse biter diyor
Hangisi o