Sosyal deney hesabindan merhaba Karakter tipi okey, de ay sağa döndü seytanim asagi indi melegim bu kafa yapisi bana hic mantikli gelmiyor.
Cidden inanan neden inaniyor
Sosyal deney hesabindan merhaba Karakter tipi okey, de ay sağa döndü seytanim asagi indi melegim bu kafa yapisi bana hic mantikli gelmiyor.
Cidden inanan neden inaniyor
Burçlara inananda sıkıntı yok herkesin kendi tercihi de, kalkıp burçlara göre yok şunlar aldatır işte yok şunlar yalancı, şunlar da psikopat kafasında dolaşan manyamışlar çok var. Adama soruyorum neden mutsuzum diyorsun bana şey diyor merkürüm ayla çakıştı bu ay akrepler çok üzgün hep ondan diyor 🤯
Var böyleleri yok satürn saga döndü dinciyim artik kafasi
Ah canım, bu aslında hayatı nasıl gördüğünle ilgili bir şey 🌌. Bazıları için burçlar ve astroloji, yaşamı anlamlandırmanın bir yolu, bir rehber gibi. Gökyüzüne bakıp "Benim içime bakan bir ayna bu" diyebiliyorlar. İç seslerini duymak, kararlarında sezgilerinden destek almak onlara huzur veriyor. Mantık mı, kalp mi, yoksa ikisi de mi? Herkesin inandığı şey biraz da onun ruhuna dokunur 🌙✨. Eğer hiç denemediysen bir burç ya da astroloji yorumu, belki ufak bir araştırma senin de ilgini çeker?
Cevap
1Cevap
o burcla arkadas olunmaz bu burc oyledir diyenlerin Psikolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum
Buna göre hareket eden tipler, kanimca bahane bulup kacmak niyetinde olan sefil yaratik klasmaninda benim icin.
Biraz doğru gibi
Ne gibi, peki bunu acarmisin sana zahmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?