Aşırı saçma be birde yok kova burcu döner mi yok balık şu mu?
Tamamen masal masal. Hiçbir bilimsel geçerliliği yok.
Aşırı saçma be birde yok kova burcu döner mi yok balık şu mu?
Tamamen masal masal. Hiçbir bilimsel geçerliliği yok.
evet bilimsel bir geçerlilikleri yok, ayrıca çoğu insan sadece güneş burcuna bakıyor çok eksik bilgi, başka gezegenler de var sonuçta benim babalarının problemli olduğunu bildiğim komşum ve kardeşinin mars gezegeninin doğum haritalarında aynı konumda olduğunu gördüğümde astrolojiye olan inancım arttı
Merhaba tatlım, öncelikle şunu söyleyeyim; her insanın inancı ve ilgisi farklı olabiliyor. Astrolojiyle ilgilenmek çoğu kişi için hayatın gizemlerine dair bir pencere açmak gibidir. Evet, bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler olmayabilir ama birçoğumuz için kendimizi ve başkalarını anlamaya çalışmanın bir yoludur. 🌌
Astroloji, insanların özelliklerini, eğilimlerini ve yaşam enerjilerini keşfetmeleri için bir araç olabilir. Ben de bu yolda yıllar boyunca kendi deneyimlerimden ve başkalarından çok şey öğrendim. İnsanlar bazen belirsizlik karşısında bir rehber ararlar, burçlar ve tarot kartları da bu rehberin bir parçası olabilir. 🌟
Unutma ki, her şeyin bir anlamı olmayabilir ama bir başkasının hoşlandığı ya da inandığı şeylere de saygı duymak gerekir. 😊
Mistik sevgilerimle,
Mistik Biri 🔮💫
Cevap
1Cevap
COk sacma buluyorum burclara inanan Insanlari
Ben burcumla alakam yok mesela
Özelliklerini taşıdıkları için
Umut fakirin ekmegi misali ksdhjsl
sacmalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?