eğer burçlar fallar gerçek olsaydı bunu bilen bir ülke dünyanın hakimi olurdu.
siz hiç sizden başka geliri olan falcı gördünüz mü?
hepsi zengin bile olamayan sizin gibileri tırtıklayan asalaklar
eğer burçlar fallar gerçek olsaydı bunu bilen bir ülke dünyanın hakimi olurdu.
siz hiç sizden başka geliri olan falcı gördünüz mü?
hepsi zengin bile olamayan sizin gibileri tırtıklayan asalaklar
Sen neden her sorduğun soru da çok yargılayacısın? Kimseye zararı yoksa seni neden ilgilendiriyor? Neden herkesten bu kadar nefret etmeye meyilli ve kendini herkesten alim gören bir kafa yapısına sahipsin? Ben burçtu dindi oydu buydu inanmam inana da sen osun ya da hayır busun demem beni ilgilendirmiyor.
Kimseye zararı yok mu? kaldır kafanı ve etrafına bak insanları olmayan şeylerle kandırıp insanların paralarını almak. insanları olmayan şeylere inandırıp hayatına etki etmek zararsız mı?
Herkesten nefret etmiyorum sadece beyin kullanmayanlardan nefret ediyorum. Ne yani tiktokda dönen aptallıklar beni ve yaşadığım ortamı etkiliyor.
Celal Şengörden alıntı yapayım. "Senin aptallığın benim hayatımı etkiliyor"
Bu yüzden yaptığım şey sadece farkındalık sağlamak. Ha sen farkına varırsın varmazsın bilemem.
Kullandığım dil etkili olması amacıyla yargılayıcı çünkü insanlar nazik ve şefkatle anlatacağın şeyi dinlemiyorlar. Onlara vurucu etkili sözler kullanmak lazım bu yüzden beğenmediysen basarsın engeli görmezsin bir daha. Senin gibi ponçik cevap verirken bile gizli takılan birisi değilim. Herşeyim ortada gizliliğe ihtiyaç duyacak kadar da aciz değilim.
Alan mutlu veren mutlu sen bunu söylediğinde sence bunlar bitecek mi? Eminim çevresinde çok vardır kendisine bunun yanlış olduğunu söyleyen insanlar. ayrıca Celal Şengör o ifadeyi bunun için kullanmadı din bazında kullandı din özellikle islam dini herkes boyunduruğu altına almak isteyen ve herkesi tek kalıp yaşatmak isteyen bir oluşum. Hatta ben direkt tarikat demeyi tercih ediyorum. Ha bu arada ha anonimsin ha değilsin fotoğrafın dahi yok sanmıyorum ki bu seki daha az anonim yapsın. Biraz da sakin olmayı denememeli cidden tavsiye ederim cidden
Sende nasıl saçmalayacağını şaşırdın sanırım? Celal'in ne amaçla kullanmış olması beni niye bağlasın ya? Telifi varda ona göremi kullanmak gerekiyor. LAf bu ve benim yazımdaki tezim ile çelişmiyorsa kullanırım.
Gizlilikten kastım sende beni yargılıyorsun ama gizliden olmasına vurgu yaptım.
Sakin olacak yaşı geçtim ve insanlığın koşa koşa idiocracy e koştuğunu görüyorum.
Sana Aptalların hayatımı etkilemesi konusunda farklı örnekte vereyim
instagram zehirlenmesinden bir sürü kişi estetik peşinde koşuyor, Bunu gören çocuklarda EVET ÇOCUKLAR daha 15 yaşında makyaj estetik peşine düşmüş durumda değil mi?
bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafası seninkisi.
Duruma uymuyor çünkü o laf ben de sakla samanı gelir zamanı diyeyim o zaman arkadaşım. Ve tekrar uyarıyorum bu kadar hırçın olmaya gerek yok insanlar konuşabilir tartışabilir lütfen.
Anlat tabii ki ama bu üslupla etkili tartışamaz konuyu amacından uzaklaştırırsın arkadaşım
Anladım iyi günler ama bence konuları açmayı deneyebilirsiniz farklı cevaplardan hoşlanmıyorsan ya da duygu durumumu etkiliyorsa
Kavga etmeye motivasyonu ve enerjisi olan kamu spotu temalı yazılar da yazabilir diye düşünmüştüm
Cevap
3Cevap
Ben inanmıyorum
Günlük, haftalık, aylık yapılan burç yorumlarına inanmasamda, her insanın doğduğu saatin, ayın, yılin, ulkenin karakterine sirayet ettiğini düşünüyorum.
İnandığım yok sadece arada bir okuyorum
ilgimi cektigi icin inaniyorum
Ben inanmıyorum şahsen.
İnanmıyoruz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?