Yengemle iletişimimiz fark ediliyor mudur, ne yapmamız lazım?

Yargılayacaklar öteye gitsin. Biz de biliyoruz doğruyu yanlışı ama kader diye bir sey var

Yengemle evvelde hıç dıyalog kuramaz birbirmizi hiç sevmezdik sonra zamanla bi şekılde yumusadık. Kendısı bana terapiye gelmek ıstedı ama bol sohbetler etmemıze ragmen tam bır terapist değildim bu sebeple bır arkadaşıma yönlendirdim. (psikologum) .

Etik olarak biz arkadaş dahi olsak danışan ile aradaki hiçbir şeyi 3. Bir kişi ile konuşmayız fakat arkadaşımı 8senedir tanıyorum ve imalarından çıkarımlarım oldu.

Muhtemelen ya benim ya kendisinin ya da birbirimizden her ikimizin de hoşlandığını söyledi. Benimle olan diyalog mimik ve bakışlardan da yapbozun parçaları tamamlanıyordu.

Gelelim son haftaya bu hafta 4 defa görüştük birkaç saat telefonda konuşmuşuz ve her şeyi konuşabiliyorz. Aile ortamında ise diyalog nerdeyse sıfır ama kaçak bakışlar dolu. Başka şeyler de var fakat bu başlıkta bu kadarını yazabiliyorum.

Unutmadan eşiyle olan bağımız sadece kan bağı diyebilirim ezelden beridir pek hoşlanmayız benden 3 yaş büyük ortancı abim. Ama bu legalleştirmiyor ya kafam çok karışık okuyanların görüşlerini merak ediyorum herkese selam olsun.

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün beraberdik okey oynadık
Yengemle iletişimimiz fark ediliyor mudur, ne yapmamız lazım?