Sevgiliniz olmadığı için mutlu musunuz? İlişki yaşamamak sizin seçiminiz mi?

Sevgiliniz olmadığı için mutlu musunuz? İlişki yaşamamak sizin seçiminiz mi?

Trip atacak biri yok, ilgi bekleyecek biri yok, kendisiyle özel olarak ilgilenmemi isteyecek biri yok, hayatıma karışacak biri yok, birilerine hesap vermeden istediğim kızla konuşabilirim, bir sevgilim olmadığı için kendime ve arkadaşlarıma daha fazla zaman ayırabiliyorum. Bu yüzden şu anda bir sevgilim olmasını istemiyorum, ayrıca birinden hoşlanıyorsam en ufak hareketi bile kendisinden soğumam için yeterli oluyor bundan dolayı istesem bile biraz zor. Arkadaşım olarak gördüğüm kişiler için böyle olmuyor, onlara tahammül edebiliyorum ama benden hoşlanan birinden veya benim hoşlandığım birinden soğumam için tek bir söz bile yeterli oluyor. Genel olarak benim tercihim olmasa da böyle yaşamaktan mutluyum kısacası.
Ben hiç bir şekilde bunu demiyorum çünkü iyi ki sevgilim yok demiyorum. tam tersi keşke sevgilim olsa diyorum. insan hayatında her zaman birine ihtiyaç duyar sevilmeye ihtiyaç duyar özel biri olsun der. her şeyini paylaşmak zor günlerinde yanı8nda olması destek olması ya da bazen sadece sarılmak ve elini tutup yıldızları izlemek ister mesela.. ama bu işte ülkede bunlara değer veren olmadığı için de sevgili olsa bile muhtemelen bu şekilde hissetmez amacı farklı olur günümüzde.
ya para için ya da başka bir şey için severler. ki bu da gerçek aşk değildir ebnim için.
Ben aşka karşı değilim türk kızına karşıyım sevgili diye bir şey yok zaten seks ilişkisi var olur olmadık yere bir halt varmış gibi karı koca takılması var saçma sapan hareketler ortalıkta namuslu temiz kız kalmadı
Hah izmirli kızlar namussuz de tam olsun
Oooo başı çeken onlar bugün bir haber gördüm öyle elit kültürlü medeniyet modern olan bir şehir de adamın biri kadına saldırmış otobanda arabasının önüne geçip yani dedim böyle şehirde bunun olmamaıs gerekiyor oranın insanları medeni modern kültürlü herkesten ileri bir yer diyordum ama bunun orada olması normalmiş orası medeni modern kültürlü olduğu için başka yer olsaydı oradakiler kalkar saldırırdı kendilerine gelince ses bile etmediler
O kadar yanlış tanıyorsunuz ki İzmiri. Ne anlatsakta boş biliyorum. Fikirler hep sabit kalır. Otobanda diyosun. O otobanın nasıl bir yer olduğunu biliriz tamamen ayrı Bi konu o
Bu beni mutlu eden ya da mutsuz eden bir neden degil. Nötr bir duygu. Aşık olursam bir sevgilim olur. Demek aşık değilim kasmaya gerek yok, yiyin için gezin hayatın tadını çıkarın bu hesaplara gerek yok 😃
Heyyooo ilham perim soruma gelmiş 🥰🥰 bende aynen öyle yapıyorum büyük bir umursamazlıkla 😄
Bu tarz sorum vardı dimi benimde 😄🥰
Bayılıyorum sorularına da sana da 😘😘
Teşekkür ederim ☺️💜
🌷😘
❤️🌸
Cevap
51Cevap
No manita no dırdır gezerim fıldır fıldır 🤣
orada burada cidden ahmak kadınlar görünce diyorum ki: hayır, hayır, benim asla sevgilim olamaz!
kadınlar artık ikiye ayrılıyor: sözde her şeyi yapabilen güçlü (baya), feminaziler; kocacım da kocacım, kocacımla çay keyfisi diyen iğrenç itaatkâr, ahmak köleler.
hepsi midemi bulandırıyor. kafama göre bir kadın bulamadıkça sevgililik benim için büyük bir distopya.
Kadınları gruplamazsan belki istediğin gibi birini bulabilirsin. Bizi 2 gruba ayırmak fazla yüzeysel bir yaklaşım
Burada gördüğüm şu, "Sevgilim sosyal medya kullanıyo", yok "Sevgilim şöyle giyiniyo", "sevgilim şunlarla konuşuyo" sorularından sonra iyi ki yalnızım diyorum. Benim yalnız olmam biraz tercih biraz şartlar öyle gerektirdiği için; Allah için sevdiceğimden böyle saçma bir kontrol manyaklığı görmemiştim ama görsem herhalde üç gün bile durmazdım yanında.
Yalnızlıkta bir tercihtir ve bence de en güzel tercih bu
Kimsenin nazini, pozunu, tribini cekmemek. Hesap sorulmak zorunda kalmamak 😎😎
Kafana gore ozgurce takilabilmek 🥳
Hediye almak zorunda kalmamak 🙈🙈
Ozel gunlerinizi unuttugunda ne yalan soylesem diye dusunmemek 👍🏻😝
Bir kere kafam rahat sürekli resim istemek ara ara diye ısrar eden yok sürekli yaz diyen yok kıskançlık yok kavga gürültü yok ve kendime vakit ayırabiliyorum film izleyebiliyorum dışarı çıkıyorum yani kendimi özgür hissediyorum zaten artık içimden aşk yaşamak sevgili olmak gelmiyor.
😅💕
At 🥰
Ya kafan rahat oluyor kimseye sorumluluğun olmuyor kavga gürültüyle uğraşmıyorsun özgür oluyorsun ve en önemlisi de burası çok önemli 😂 bu sıcaklarda sevgilinle buluşma çilesine katlanmıyorsun daha ne olsun 😂😂
Ya sen var yaaa Bi insan hep mi haklı olur ve hep mi tatlı 😂😍
Hahaha estafurullah güzellik 🌺 teşekkür ederim 🙏🥰❤️
😘😘🌸
Kendımızı kandırmaya gerek yok ... Gece yatarken yastığın soğuk tarafını hissedince hepsinin züğürt tesellisi olduğunu anlıyorsun... yalnızlık aşırı sıkıcı
Yok ya bence eğlenceli
Bence son aşk en değerli aşk. Son aşk son duraktır. Geçmişte kalanlar iyi ki yoklardır, son aşk iyi ki vardır ✔️
Dakika başı telefon konuşmak kıskançlık evlilik düşünmeye başlamak
Trip yok, kıskaçlık yok kısacası beni sinir eden en ufak konu yok. Yalnızlığın ve özgürlüğün tadı var.
*Kıskançlık bu klavye beni deli ediyor yengeçlere gidiyor kafası herhalde
Daha ne olsun 😄
Başka bir şey kalmadı skdkd
Algıda seçicilik kıskanç okudum sen söylemesen bilmicem jdjfj
İşte beyin direkt düzeltiyor ben söylemesem kimsenin ruhu duymayacak skskd
Durduk yere saçma sapan konulardan ötürü canımı sıkan bir sevgilim yok mesela diyebilirim...
İyi ki sevgilim yok demiyorum. Çünkü her an beni darlayan bir eşim de yok yalnız da değilim. İstediğim zaman güzel vakit geçireceğim biri var, hem özgür hem rahat
Evet işte o benim, teklik huzur kaynağım, hayat yalnız güzel. Tabii ben daha güzelim...😅
Hayat güzel ben güzel işte tam olmak istediğim mod 😆
Ben hep böyleyim ama anlık değil ki😉 tavsiye ederim 😅
Tavsiyene uymaya çalışacağım. Dış uyaranlar canımı sıkmazsa tabi 😆
Onları def et...😉
Sevdim seni. Tam yaşam koçu olcak insansın. Def edicem hepsini tek tek 😏
Dur o alana da gireyim en iyisi🤣
Gir gir. Gaza getirdin bak 2 dkda😂
İyiyimdir her konuda da boşveeerrrrrr 😅 güzellik perisi olmaya devam et, sen zaten güzelsin unutma😘
Sende her konuda bu kadar iyi olma. Çok yorma kendini güzelliğin bozulmasın 😘😘
Yok yok bozulmaz, ben hep aynıyım🤗
Hep böyle pozitif kal 🤗
Hayatımda hiç sevgilim olmadı ilişkilere dair hiçbir deneyimim yok sevgi ilgi değer görmedim gençlik yıllarım hep yalnız geçti bunun eksikliğini hep hissettim hâlâ hissediyorum çok şey kaybettiğimi düşünüyorum
@XxSertaçılıcalıxx hayatta herkesin sevgilisi mi oluyor benim gibi hayatında hiç sevgilisi kız arkadaşı flörtü olmamış bir sürü erkek var bu hayatın bir gerçeği ve benim de gerçeğim bu maalesef 34 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim vakit geçiremedim hiç sevgi ilgi değer görmedim bunun da bir sürü nedeni var öncelikle utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi ayrıca fiziksel çekiciliğim yok çok zayıfım ve asosyalim işsizim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti hiçbir ortama girmedim okulda bile hiçbir kızla konuşmadım yakınlık kurmadım yani bu yaşıma kadar hiçbir kızla alakam bile olmadı gençliğim hep yalnız geçti bu yaştan sonra da zorlaştı zaten yalnız yaşlanıyorum
Mutluyum çünkü eğer sevgilim olsaydı hayatımda belli başlı şeyleri danismam gerekecekti aynı şekilde belli başlı seçimlerime de karisilacakti ama şuanda kendi yolumu kendim cizebiliyorum
Diyemiyorum çünkü var :D
Sen konu dışısın. Şanslı kesim 😄
Sabah günaydın demedin
Uyumadan önce iyi uykular demedin
Gündüz nasılsın demedin
Bugun hanginonemli gün bla bla bla unuttun
Ekstra bir derdim yok işte djdjdd Sevgilisi olan herkes yok sevgilim şöyle dedi böyle yaptı falan diye dert yakınıyor sürekli.
Çok fazla kısıtlaması kıyafet değil ama atiyorum 2 dakika çıktım wp den hemen neden çıktım ya alt tarafı şarkı açtım
2 gün sürmüyor zaten soğuma ondan sonra ayrılış ve geriye kalan üzüntü ve devamlı süren mutsuzluk kalıyor
aldatma yok, trip yok, baskı, kısıtlama yok, aşk acısı yok, ayrılık acısı yok, bağlanma derdi yok :)
Kuyruk gibi birbirlerinin peşinde dolanmaları, sahte sahte tavırları ve mıçmıç hareketler. İyi ki sevgilim yok 🥳
evet bu zamana kadar 3 kişi oldu hayatımda ve şu anda gözlemlerim neticesinde bazen iyi ki yok diyorum.
Kimseye hesap verecek, kimseye kendimi anlatacak, kimseye kendimi açıklayacak, kimseye kendimi kabul ettirecek enerjim yok.
Çevremdeki ilişkileri görünce bazen söylüyorum. Benim tercihim olmaması
İnsanlar vıcık ilişkiler bekarlığın sultanlık olduğunu bilmek
Her şeyime karışan birinin olmaması ve kafamın rahat etmesi.
Trip
Güvensizlik
Sadakatsizlik
Kontrol etme...
Şüphe
İşsiz olmak benim seçimim değil ama bu yüzden yalnız kalmak öyle mi bilemiyorum 😊
Ruh hastası eski sevgilim ve tüm erkeklerler csvcdbdtn
Keşke sevgilim olsa dedirten şeyler var bana sade. İyi ki yok dediğim olmuyor sksnskks
çok var sayamıyorum bile. dırdır mesela ya. kafa rahat
diyemiyorum çünkü var ama sevgilin olmayınca daha rahat olursun bence
Anlamsız tartışmalar ve sonu olmayan kavgalar diyebilirim
Bunu aramak tamamen mantıksız bir şey. Bolluk bilincinde olmak yeterli.
iki tane var ve mtsuzum kafam hiç rahat değil, hep mesaj okumakla geçiyor boş vaktim
Bir iliskim olaydi kotude olsa keske bence kotu iliski yalnizliktan guzeldir yalniz kalmayanlar bunu anlayamaz
hayatta yeterince sorumluluk yükleyecek şey varken omuzlarımda bir de ciddi ilişkinin sorumluluk duygusunun olmaması beni oldukça memnun ediyor
Aldatma ihtimali olan birinin hayatimda olmaması
Vallaha 3 tane oldu biri 6. sınıftaydı o ayak fetişcisi çıktı biri 9. sınıfta oldu o kullandı beni biride bu senenin başında 10. sonıfta oldu oda aldattı
Paramın çebimde kalması gereksiz özenti hallere girmiyorum yalan yok kasmıyorum kendimi gereksiz fotoğraf çekmiyorum ama hanımefendi bı kız için bunlar absorbe edilebilir
Sevgilisizlik kafa rahat sevgili ilede sevişmek o sıcaklığı hissetmek ayrı bir olay hangisi bilemedim ya ikisinin de güzel yanlari var
Kızların bütün dertlerini erkeğe yıkıp erkeği hiç sormaması en nefret ettiğim şey
Boşu boşuna üzülmemek
Kesinlikle
Dırdır yok sıkıntı yok kimse hayatıma karışmıyor mis gibi
Tatilde bir hafta istediğimi yaptım mesela rahat rahat
Aşk çok güzel bir şey ya iyi ki yok demem hiç
Vallaha benim aradığım kişi inşallah karşima çıkar ama daha çıkmadı o kişi olursa neden olmasın.
Sevgilim olmasını tercih ederdim trip atmasına da razıyım
Hiç para harcamak zorunda kalmıyorum mesela. Bu yüzden beni çok kız terk etti. Hiç birine tek kuruş harcamadım
Olmazlara inat yok
Toksik ilişkilere denk geldikçe iyi ki yok diyorum
Etrafımdaki çatlak kızları görünce ben
Daha iyisini bulunca gidenleri görünce diyorum..
Çok şey var liste yaparım :D :D
Rahatlık
Kafamı ütüleyen birisi yok iyi ki.
Eski sevgilim
toxic ilişkiden iyidir başka bi şey yok:(
Sorumluluk içimde olmamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?