Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu devirde güvenilecek insan sayısı o kadar azaldı ki çevremde bakıyorum evlenen insanlar birlikte olan insanların her dakika kavga içinde olduğunu görüyorum, Yargıya varmak genelde kolaydır. Oysa her şeyin bir “neden”i vardır.
Genel yargının ne olduğu yönünde hemfikir olmamak pek mümkün değil; “Erkekler ciddi ilişki istemiyor.” Peki, neden? Erkekler yalnızca seks yapmak istediği için mi? Erkekler sorumluluk almaktan korktuğu için mi? Erkekler sıkıya gelemedikleri için mi? Bütün bu soruların cevabı “Evet.” olabilir. Ancak aynı oranda hepsinin cevabı “Hayır.” da olabilir. Her iki durumda da bu kadarla kaldığını sanmıyoruz. Aslında bu konuda kesin bir yargıya varmak doğru bir yaklaşım olmaz Çünkü insanların hayatlarında neler yaşadığını akıllarında neler geçtiğini tespit etmek hiçbir zaman için mümkün değildir Çünkü geçmiş ilişkilerinde yaşamlarında hayatını aldıkları insanlar da belli bir hayal kırıklığı yaşayan erkekler kadınlara güven konusunda bugün baktığınızda kadınlar erkeklere oranla biraz daha urnaz oldukları için istedikleri erkeği çok çabuk elde ettikleri ve çok çabuk bırakma yetenekleri olduğu için erkekler de bu konuda kadınlara güvensiz yaklaşmasından dolayı yeri geldiğinde iyi ki sevgilim yok diyebiliyorlar.
Her ne kadar bir şeyin nedeni, onun çözümü olmak zorunda değilse bile anlamak için nedenleri bilmek gerek. Mesela, yukarıda saydıklarımızın dışında ilişki yaşamak istemeyen bir erkeğin ya da kadının aslında kalbi kırılmış olabilir. Çocukluktan gelen bir travması uzun süreli ilişkiler yaşamasının önünde engel olabilir. Beklentiyi karşılayamamaktan çekince duyuyor olabilir. Güven sorunu yaşıyor ve bu yüzden de kimse ile bağ kuramıyor da olabilir. Özetle; bir erkeğin ve kadının “ciddi ilişki” yaşamıyor olması sadece “ciddiyetsiz” olduğu anlamına gelmeyebilir. Yani bir insanı anlayabilmek için bir insanın duygu derinliklerine inmek gerekir çoğu zaman insanlar karşısındaki insanı önyargılı bir şekilde yaklaştığı için istemeyen insanlar özellikle kadınları havalı bencil ve kendini beğenmiş olarak görmeye başlıyor. Yani ilişkilerde en büyük sorun insanların empati yapamaması sadece kendi çıkarları ve fikirleri doğrultusunda karşısındaki insanı yargılamasından kaynaklanıyor. Aynı şekilde kıskanılmak baskı altında olmak çoğu zaman insanların hoşuna gitmediği durumları olduğu için uzun süreli ilişkileri tercih etmiyorlar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmamış olurum
Millet için değişik hallere bürünmemiş olurum
Kendini daha çok sevdirmek ya da daha fazla bağlanmamı sağlaması için yapacağı kıskançlık oyunlarından kurtulmuş olurum
Sürekli neredesin ne yaptın ne zaman çişini yaptın sorularını soran bir manyak ile birlikte olmamış olurum
Hayatımı yaşıyor olurum kısacası bekarlık çok seksiymiş lan :dd d714 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman çişini yaptın haha😂
- +1 yıl
Bunu soran kızlar var neredeydin tuvalette mi kızlar tuvaletine mi gittin yanlışlıkla yoksa he seni düzenbaz pislik domuz beni kızlar tuvaletinde mi aldatıyorsun felan filan :dddd d
- +1 yıl
Yaşantılar hocam ah ah yaktılar pipimizi :D dd
- +1 yıl
https://youtu.be/81zxTuF3e7c
Bunun sonunu izle @PiLLy_BheBek 😀 - +1 yıl
@ѵαℓεɳƭเɳσ Çok doğru 😂
- +1 yıl
Ahahha whatsap diyologu iyiymiş :dd
hangi kız dediği zaman o travesti demiştim :dd
Evet hocam o konular çok can alıcı en iyisi girmeyelim :D - +1 yıl
@ѵαℓεɳƭเɳσ Ahaha rtük başkanı olmamız lazım hocam engelleyemesin biz i. d
- +1 yıl
EN yakın zamanda hocam :dd
- +1 yıl
Yok artık öyle değildir da 😳😳😳😳
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımı ve gereksinimlerimi ipotek altına almaya kalkışan biri yok.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskançlık bu işin başlı sebepleri arasında yer alır gadası
10 Yorumla
+1 yılValla bu soruya öyle bir cevap verebilirim ki aslında ama kısa kesmek en iyisi.. Bazen bazı insanları tanımaya çalışıyorsun ve sonunda hayal kırıklığına uğruyorsun ya hani, işte o zaman daha da uzaklaşıyorsun herkesten.. O sebeple böyle iyi.. Kimsenin canımı yakmasına izin vermiyorum.. Keyifli geceler.. :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle söyleyim.
Geçmişe dönüp baktığımda : bazı gereksiz insanlara gereğinden fazla değer verince, onları mutlu etmek için doğum günlerinde hediye aldığımı, onlar için zamanımı boşa harcadığımı görüyorum. Çünkü değer bilmeyen, yalancı ve umursamaz insanlar olduğu için.. Yani
İyki sevgilim yok. Çünkü Bir insana bağlı olmayı pek sevmem, kendi irademle istediğimi yapabiliyorum.
Geçmişte yaptığım hatalar bana bir ders oldu.
Tek İyi yanı özgür olmam, kimseye hesap verme gibi bir derdim yok.
Kendi hayatım kendi kurallarım.
Bazen ne kadar çok yanımda birisini olmasini istesem de, bekarlığin İyi yanını düşününce olmasada bir şey kaybetmiyor hissediyor insan. Çünkü zaman öyle de böyle de geçiyor.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Öyle bir şey demiyorum ben. Aslında ilişkilerim çok güzeldi. Eğlenceli, deli dolu, duygusal. Ben çoğu kişi gibi kötü bir ilişki de yaşamadım. İnsanın nasıl birisinden etkilendiği birazda kendisini gösteriyor. Kimileri bu lafa alınır ama öyle. Benim tek sorunum ilişki bittikten sonra ayrılığı kaldıramayanlar, sürekli bir şekilde rahatsız edenler oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKısıtlama yok ne güzel zaten artık şöyle bir karar aldım ortada bir münasebet olacak ama adı sevgililik olmayacak hoş zaten hiç olmadı da🤪
Sıkmamak en iyisi çünkü yaşadım beni istemediğim şeylere zorladı en iyisi hiçbir şeyin adını koymadan ilerlemek buradan insanlara tavsiyemdir ben zaten bu işlerden elimi ayağımı çektim en iyisi tek olmak ne güzel artık hiçbir hevesim beklentim amacım kalmadı en iyisi bu hissizleştim iyice.14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Küsmek değil kız başka bir şey var ben biri ile olursam bu birlikte olduğum kişiye haksızlık olur o yüzden herhangi bir durum düşünmüyorum yinede sağol pilli babyyy🌺
- +1 yıl
Hm anladım 😕🌺
- +1 yıl
Fısıldadım sana bak bi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılma riskin yok, aşk acısı çekme riskin yok... daha yazardım ama bu kadar kafi bence çünkü en önemli sebepleri bunlar bence.
70 Yorumla Aslında sevgilinin olması, seni düşünün, senin için üzülen, senin iyi olmanı isteyen birisinin bulunması elbetteki çok güzel bir duygu. Dozunda olmayan kıskançlık, kuruntular, şüphe vs bunlar ise olumsuz tarafları olarak sayılabilir ve bu sebeplerle iyi ki yok dedirtebilir insanlara ama yine de sevmek ve sevilmek güzel şey.
20 Yorumla
+1 yılSevgililik olayları çok degisik, hem mutlu ediyo hemde sinir, strese boğuyor. Sevgilin olmadığında aklının delicesine kaldığı biri de olmuyo. Acaba napıyo, herhangi bi sorun var mı, yavşayan rahatsız eden var mi acaba diye düşünmekten insan kafayı yiyo.
20 YorumlaÇevresel etkenler ve insanların davranışı. Beni en çok korkutan etken bu durum. Ölüm bile belki hafif kalır yanında. Hata yapmak istemiyorum belki seçimlerde bu konuda. Bilmiyorum işte kafam dağıldığı vakit toparlamam zaman alıyor. Fazla da detayı benden kalsın. Şükretmek değil bu, şükür nimetten gelir. Nimet ise Yaradan'dan...
20 YorumlaÖzel hayat diye birsy olmuyor. Sürekli mıç mıç. Herşeyi beraber yapma isteğini anlarımda özel alanlara saygı duyan birine hiç rastlamadim. Siyam ikizleri gibi sürekli diodibe sevmiyorum. Insan biraz özler. Herşeye de karışırlar.🤦♀️Aşırı kıskançlık vs ne bilim insan biraz kendine güvenmeli
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkıldım artık.
Yalan yok en azından. Hoş sözler, tatlı kelimelerin altı bomboş değil.
Kelimeler tüketildiğinde canım acıyor...
Arkamı döndüğüm de ne olacak kaygım yok...
Hiç günü birlik ilişki insanı değilim. Ama artık o bile daha iyi diyorum...
En azından beklenti yok, bağlanma yok...
Peki ya tüketerek nereye kadar ki diyorum, sonra.
Peki ya duygular...
.
.
.
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah cezasını versin onun tepetaklak olsun birdaha gün yüzü göremesin. Hamile hamile bütün dualarım kabul olsun inşallah.
Haaa soru şeydi tabi onsuzluk nasıl birşey. ? Boktan birşey bir yandanda bütün tartışmalardan kurtulmanın rahatlığı var tabi. Ama yinede boktan birşey. Ama onlada olmuyor onsuzda olmuyor ama onsuz olmak zorunda artık.16 Yorumla- +1 yıl
🙁
Cevap sahibi+1 yılTerk etti aşağıladı ama terk etti.
Benim için döktüğü göz yaşları yalanmış meğerse. Herşey yalanmış. Siz siz olun asla göz yaşlarına inanmayın. Seni asla bırakmam dedi seni dünyalardan herşeyden cok seviyorum dedi. Sensiz asla yapamam dedi. Süreli peşimdeydi.
Ama iki aydır kendi hayatını yaşıyor. Terk etti ya beni sildi ya hesaplarından resimlerimizi sildi ya gittti ya bitti ya. Hemde hamile olduğumu bildiği halde yok yanımda ya. İşte bu kadar artık insanlar. Bu kadar- +1 yıl
10. haftaya kadar yasal hakkınız var kürtajda ve bunu evli olmadığınız için gizlilik talebinde bulunarak yapabilirsiniz. Sadece bilgi için paylaşmak istedim düşünürseniz diye.
Allah yardımcınız olsun zor bir durum
Cevap sahibi+1 yıl:(
+1 yılSaçma sapan kıskançlıklar, hesap sormalar. Yalnız kalmak istiyorum dediğinde her şeye müdahale etmesi ve yalnız kalmana bile izin vermemesi. Giyimine, gezdiğine hatta normal arkadaşlarına bile karışması. Tek başına tatile gidemezsin veya ailenle. Sadece onunla gitmen lazım falan. Bunları yazarken bile bunaldım
20 Yorumla
+1 yıl1. Onu yapma
2. Buraya gitme
3. Şununla konuşma
4. Onu al bunu al
5. Kızlarla konuşma
6. Açık giyinmesi
7. Davranışları
8. Aç gözlülüğü
9. İnadı
10. Aldatılma korkusu
11. Terk edilme korkusu
12:Yalan söylemesi
13. sır saklaması daha varda neyse. Tabi bunları erkeklerde yapıyor10 YorumlaHergün 20 müşteri ile yatıp bana kutsal bakire yi oynuycak elime degmedi Bildigin kızlardan degilim seks sevmem falan ayakları. Sadece para ve maddi ihtiyaç ları için arıycak sadece regl iken buluşacak. Büyük para vurunca engelleyip kaybulucak. Ve bunları yaparken güven yoksa ben yokum ayakları yapıcak birde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aldatılma korkusu yaşıyor merak etmeyn herkes layıgıyla buluşur dış dünya iç dünyanızın bir yansımasından ibaret bu kadar paranoyak olmayn benm iyi ki sevgilim yok dedirten durumum zamanımı daha cok kendime yönelik degerlendirmek olurdu sonucta zaman en önemli servettir
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi sevmek bazılarına ağır geliyor, o yüzden bu yükü kadınların zarif omuzlarına yüklemek istemiyorum. 😎
21 Yorumla- +1 yıl
Wow👍🏻
+1 yılne söylersem söyleyeyim.. derinlerde bir yerde bunun doğru olmadığını biliyorum.. herkes için özel birisi muhakak vardır
22 Yorumla- +1 yıl
Azcık kendimizi kandıracaz sus bozma😄
- +1 yıl
iyi o zaman :D evin içinde rahat rahat dolaşıp.. aksiyon dövüş filmlerini izleyip.. maçları rahatça izleyip .. kimsenin triplerini çekmeden özgürce gezip tozmak varken... en önemlisi rahatça osttura bilmek varken sevgiliyi napalım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılTrip derdi yok oh mis ve nereye gittin kimle gittin diye hesap soran yok no manita no dırdır geziyom fıldır fıldır😂
12 Yorumla- +1 yıl
Oh süper "))
- +1 yıl
Aynen güzel oluyor ama zaman zaman sevgilim olsa güzel olur diye düşünmüyor deyilim😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Surat yok tavır yok o kim bu kim nerdesin niye açmadin niye geç döndün yok ay sayarken içim bunaldı sjsj
11 Yorumla- +1 yıl
Ay bana da iyi geldi oh be iyi ki yok 😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Verilen cevaplar ürkütücü 😳
Neden bu kadar çok aldatılma korkusu var insanlarda 🤔
Çok üzgünüm 😔20 Yorumlaher gün biriyle konuşmak zorunda kalmiyorum. her gun istedigim kisiyle takiliyorum. birine bağlı değilim. hayatımi ona göre sekillendirmek zorunda kalmiyorum. ne yaptığını ne ettigini mersk ettigim biri yok hayatımda. ya da aldatiliyor muyum? sevilmiyor muyum? gibi bir şey dusunecek derdim yok. hayatimin en guzel yillarini tek bir kişiye bağlı olarak geçirerek kendimi üzmüyorum:)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBen kısıtlanmaya gelemeyen biriyim iyi ki sevgilim yok sürekli haner vermem gereken biri yok nerdeydin neden yazmadın diyen biri yok sürekli ve bu mükemmel birşey
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılşu an sevgilim yok. Ve resmen herşeyi yapmakta özgür gibi hissediyorum 😊
Ama sevgilim olursa eğer sadakatim sonsuz olur :)30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOta boka nazlanma dersi yok. İlgi için boşa vakit harcama yok. Gereksiz para harcama hiç yok. Yalnızlık mis. Tek eksik sevişmek olabilir. Onun dışında cidden aramıyorum.
20 Yorumla
+1 yılmesela sana karışan yok genelde karışırlar kendini kimseye beğendirmek zorunda hissetmezsin , veya davranışlarımdan rahatsız oluyor mudur? vb.. sorular sormazsın kendine
en güzeli de acı çekmezsin , üzülmesin...
terk edilme korkun da yok...
🥺10 Yorumla
+1 yılKimseye vaktimin büyük kısmını ayıracak kadar zamana sahip değilim. Hiçbir şey yapmasam bile kafam çok yoğun o yüzden insanları oyalamayı da sevmiyorum, sevgili de istemiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde sevgilisini nerdeyse karı kocadan daha çok bunaltan birini gördükten sonra. İyi ki özgürüm diyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşıma kadar sevgilim olmadığı için kadın denilen varlığın nasıl bişey olduğunu hiç münasebet yaşamadığımdan bana iyi ki yok dedirten bişey yok
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntısı yaşatacağı mutluluktan daha fazla olacağından fazla söze gerek yok ayrıca vakit de yok, bu yüzden hiiicccc gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılAldatilma derdin yok, niye yazmadin o kiz kimdi blablabla... hic ugrasamam (en azindan bu aralar) iyiki yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela bir yere gideceğim istediğim zaman gidip gelebiliyorum ama sevgili olsa nereye gidiyorsun tek mi gideceksin erkek var mı şu saatte evde ol bir sürü dert onun için kafa rahat oluyor sevgili olmadığı zaman
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki biraz cıvıklik istiyor gibi bna göre değil öyle mıç mıç, özgürlüğü seven bir yapım baskıdan hoşlanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılSevgililik olayını sevmiyorum. Platonik takılmayı seviyorum :') ve açıkçası sevgili olmak saçma geliyor ya. Banane elalemin çocuğundan. Yok atar yapar kısıtlar saçma salak kıskançlıklar. Güven sorunları vs
00 Yorumla
+1 yılÇok var.
Rahat ve özgür gezme, tozma
Kendi dertlerimden baska dert dusunmek zorunda olmamam
Sürekli gönlünü yapmam nazını tribini çekmemin gerektiği birinin olmaması
En önemliside kıymetli zamanımı harcamamiş olmak00 Yorumla
+1 yılÖyle bir sözcük bulamıyorum... Hatta keşke hayalim ki kişiyi bulabilsem derim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüşünsene akşam iki saat dışarıda gezerken yaşadıklarına duygularını da katarak, benim tepki vermediğimi bahane ederek sebepsiz yere sıkıntıya soksa beni... düşünürken ben yoruldum.
10 YorumlaKimsenin dırdırını çekmiyorum ve özgürüm aga daha ne
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. İstedigim gibi gezip tozabiliyorum. Hesap vermiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bana arada bir, günübirlik yetiyor. Ağrısız başım, kaygısız işim. Böyle iyiyim yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İlişkiler extra sorumluluk gerektirdiği gibi extradan da kısıtlayıcı oluyor.
Bir de evliysen...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrip atan yok, telefon şarjı uzun süre gidiyor bu ikisi yeterli bir sebep bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı. Hepsi kendini avutmaktır, kimse yalnız kalmak istemez.
10 Yorumla
+1 yılSürekli ilgi göstermek sıkıcı bizim kızlar 7/24 ilgi bekliyor zor kirvem
10 YorumlaŞu an veee şu an şükürler olsun ki yok..
Yeterli cevap10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Öyle bir şey olmadı. Başkalarının ilişkisine bakarak harekette etmem.
10 Yorumla
+1 yılİlgi yani kendime ayıracağım zamanı neden başkasına ayırayım bencilim ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide cinsellik
seks istediğinde hayır dediğimde hemen küser triplenirdi asla çekemem miktirsin gitsin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bu yaştan sonra da olmaz zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün aramak zorunda olmak yazmayınca trip. attigibi sanması. Buluşmak. Kıskanma krizleri. . başkasına bakarmi. suphesi
Aileyle uğraşma10 Yorumlaİyi ki diyecek bir durum yok.
20 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan arkadaşlarım çok kısıtlanıyor. Kız, erkek fark etmiyor. "Onu giyme, oraya gitme, onunla gezme..." yakında boynuna tasma takıp gezdirecekler birbirlerini. Gereksiz kıskançlık.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılma riski yok.. ama karşılıklı sevgi sevse beni hersey yoluna girer mutlu oluruz insan yalnızlıktan bi süre sonra bunalıma girer
20 YorumlaArkadaşlarımla rahatça takılıyorum istediğim kıyafeti giyebiliyorum sürekli trip atan kavga çıkaran biri yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Abla ilk bu siteyi keşfettiğimde 2 yıl önce sana aşık olmuştum 😹
01 Yorumla- +1 yıl
Mersi😂
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ara şükrediyorum yalan yok
34 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim var diye şükrediyorsun değil mi
- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Çok yakışıyorsunuz , mutluluğunuz daim olsun♡
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz için 🙏🙏
Beni darlamayan biri olmadığı için şükrettiğim doğrudur
10 YorumlaKarşı tarafın saçma ilgi beklentisi... asla katlanamıyorum bu olaya , sinir krizi geçirttiriyor. İyi ki sevgilim yok yarabbi şükürr
20 Yorumla
+1 yılmasraf yapmıyorum😅 şaka bir yana sevdiğim kişi için masraftan kaçınmam ama avatajlarından biri de bu
20 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem