42 yaşındaki patronumla karşılıklı rakı içtik?

20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim mimarlık okuyorum. Staj yaptığım yerin sahibi adam yani patronumla fazla yakınız. Kendisi 42 yaşında ve evli. 2 çocuğu var. Dün gece beni meyhaneye çağırdı sana ihtiyacım var dedi süslenip gittim karşılıklı rakı içtik içini filan döktü bosanıp seninle evlenmek istiyorum her şey senin ağzından çıkan kelimelere bağlı dedi. Donup kaldım. Senin hayatında biri var mı dedi yok dedim. Masada eski sevgilimle ilgili bir konu geçince kıskanmaya başladı eski sevgilimle 1 ay aynı evde beraber yaşadığımız günleri anlattım morardı resmen. Seni prensesler gibi yaşatmama izin ver ben seni istiyorum dedi. Bende ona belki de bu Sevgi değil ben senin için anlık tek geceelik bir hevesten ibaretim yaşın ilerledi yeni heyecanlar ariyosundur belki dedim. O da hayır asla seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum istersen burdan çıkışta benim diğer evime gidelim bu gece beraberr uyuyalım lütfen sana çok ihtiyacım var kırma beni dedi gittim evine olanlar oldu. Ben boşan diyipte o kadınla çocuklarının hayatını değiştiremem sizce ne yapmalıyım?
42 yaşındaki patronumla karşılıklı rakı içtik?