2 ay

40 yaşındaki patronuma toplantıda karşılık verip bezle masayı ona sildirerek dalga geçmekle haklı mıydım?

Arkadaşlar 40 yaşlarındaki patronuma toplantıda bana bez getirip masayı siler misin dedi, ben de hayır getirmem dedim, o da getirir misin deyip durdu, bilet var anla yeter git getir diye gözleriyle kaşlarıyla işaret etti, kaş göz işareti. Gidip alıp geldim sil dedi, telefonla konuşmaya başladı, ben de sinirlendim bağırdım git kendin sil dedim, eline tutuşturmaya çalışırken ıslak bezi temiz kıyafetine yapıştırdım, o da telefonu kapatıp herkesin içinde yeter ver ben silerim dedi, git sil o zaman dedim, bezi şiddetle ona verdim eline, fırsatım emir eder gibi baş parmağımla masayı işaret ettim hadi sil dedim, o da silmeye başladı, silerken sinirle yüzü kıpkırmızıydı, silerken bana sinirle bakıp duruyordu, oradaki iş adamları ona gülmeye başladı, sonra bezi bana verip git çalışan kadına ver dedi, gidip ellerini yıkadı. Sence çok mu az mı yapmışım ona

40 yaşındaki patronuma toplantıda karşılık verip bezle masayı ona sildirerek dalga geçmekle haklı mıydım?