Aşk İlişkileri Ben 37 yaşındayım, sevgilim 20 yaşında. Herkes paran için seninle diyor, doğru mu sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim icjn mahsuru yok aslında ama kızın gerçek amacı ne sizce. Güncellemeler+1 yıl Guncell Güncellemeler+1 yıl Gunelll Ben 37 yaşındayım, sevgilim 20 yaşında. Herkes paran için seninle diyor, doğru mu sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle soru soruyosan senin bu yaşına kadar neyse işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asıl senin amacın ne?Neden 20 yaşındaki kızla sevgilisin?Nerdeyse kızın olacak yaşta. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben genc seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da belki moruk seviyordur. Paran için değil moruk olduğun için seninledir. Yorumla
nickyoghhh Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bence denge her zaman esastır. İlla paracı diye demiyorum ama ileride çıkacak sorunları şimdiden düşün derim. 1 0 Yorumla
Venezyum Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Bunu sen bilirsin davranışlarından. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bazen farklı şeyler söylüyor yatakta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle soru soruyosan senin bu yaşına kadar neyse işte
Asıl senin amacın ne?
Neden 20 yaşındaki kızla sevgilisin?
Nerdeyse kızın olacak yaşta.
Ben genc seviyorum
O da belki moruk seviyordur. Paran için değil moruk olduğun için seninledir.
Bence denge her zaman esastır. İlla paracı diye demiyorum ama ileride çıkacak sorunları şimdiden düşün derim.
Bunu sen bilirsin davranışlarından.
Bazen farklı şeyler söylüyor yatakta