Para & Ekonomi Dolar yaşınızı geçti mi? StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Dolar benden büyükmüş. Güncellemeler+1 yıl 26.96₺ olmuş. Dolar yaşınızı geçti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evet dolar yaşımı geçti ama boyumu geçemez 1.74 :D 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yakında gelecek soruyu soruyorum. " Dolar boyunuzu geçti mi" 😂 2 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Dolar sîkinin boyunu geçerse ülkeyi terk edeceğini söyleyen biri vardı, nerde o? 1 0 Yorumla
Skalsa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aradan çok yıllar geçti Çok sular aktıDüştük bu hale 1 0 Yorumla
kırsakal Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yok benim yaşıma gelmesi icin bir kac fırın ekmek yemesi lazım daha 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Doların benim yaşıma gelmesi için kaç kere dolup boşalması gerekir diye düşünmeye başladım ahahha 1 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yaşımı geçerse 30 olur zaten sonrasını düşünmek istemiyorum 😅 1 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Yuh geçti 2 yıl sonra 26 olacağım o da herhalde 50 falan olur. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. daha kur korumalidan cikacagiz :)yani seneye bu gun 60 tl :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eyy dolar sen mi büyüksün ben büyüğüm ben ama henüz 😄 her an beni sollayabilir eli kulağında 😅 1 0 Yorumla
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/vcC1XoVL94kGayret ederse geçecek. 😃 0 0 Yorumla
Ne_Hayatlar_Var Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kime bu kadar inat kime bu kadar öfke yabancımı olduk şimdi seninle?Benmi yanlış yaptım? Seni delice severken !Dualarımda bir Allah Bir Sen vardıııın ! :( 1 0 Yorumla
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Takip etmiyorum kac oldu 1 4 Yorumla StoneeCold +1 yıl 26.96 Yorumla JaponnGulu +1 yıl Daha geçmemiş şükür shsh Yorumla StoneeCold +1 yıl 122 yaşına gelirse vay halimize sjsjs Yorumla JaponnGulu +1 yıl Hahahah Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Üzerimden kamyon geçmiş gibi geçti 2 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dolarla yarışacak yaşta değilim haha 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. daha değil zaten benim yaşımı geçince kaç durma 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geçemedi geçsin artık 1 0 Yorumla
Zopare Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl O kadar büyüyemedi daha 🤣🤣🤣 1 3 Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Ay inşallah olmaz dkskfkflf Yorumla Zopare +1 yıl Olursa zaten dolar ile evlenirim ben. Dolardan başkası beni mutlu edemez Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl 😃 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Benim yaşımı geçerse ülkecek mahvoluruz😂 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha gecmedi ama yakindir gecebilir 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı. 27’den gün alacağım Ağustosta. Yaklaşmış dksjs 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 648 cevap paylaştı. Benim yaşım dolardan büyük 1 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Askerden dönmüş evlenecek yaşa geldi şerefsiz 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Boyumuzu bile geçti boyumuzu aloooooo imdat asdjdk 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Kaç ki Şu an 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl 26.93 olmuş. Yorumla respectemir +1 yıl Benden küçük Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 354 cevap paylaştı. Coktan geçti 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı. Gecti 😆 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Evet dolar yaşımı geçti ama boyumu geçemez 1.74 :D
Yakında gelecek soruyu soruyorum. " Dolar boyunuzu geçti mi" 😂
Dolar sîkinin boyunu geçerse ülkeyi terk edeceğini söyleyen biri vardı, nerde o?
Aradan çok yıllar geçti
Çok sular aktı
Düştük bu hale
Yok benim yaşıma gelmesi icin bir kac fırın ekmek yemesi lazım daha
Doların benim yaşıma gelmesi için kaç kere dolup boşalması gerekir diye düşünmeye başladım ahahha
Yaşımı geçerse 30 olur zaten sonrasını düşünmek istemiyorum 😅
Yuh geçti 2 yıl sonra 26 olacağım o da herhalde 50 falan olur.
daha kur korumalidan cikacagiz :)
yani seneye bu gun 60 tl :)
Eyy dolar sen mi büyüksün ben büyüğüm ben ama henüz 😄 her an beni sollayabilir eli kulağında 😅
Gayret ederse geçecek. 😃
Kime bu kadar inat kime bu kadar öfke yabancımı olduk şimdi seninle?
Benmi yanlış yaptım? Seni delice severken !
Dualarımda bir Allah Bir Sen vardıııın ! :(
Takip etmiyorum kac oldu
26.96
Daha geçmemiş şükür shsh
122 yaşına gelirse vay halimize sjsjs
Hahahah
Üzerimden kamyon geçmiş gibi geçti
Yok geçemedi henüz :D
Dolarla yarışacak yaşta değilim haha
Yok daha yolu var :D
Dolar benim yaşımı geçeli çok oluyor.
Hayır yetişemedi yetişmesinde amann