Çok yakın bir arkadaşım var, üniversite zamanlarından beri görüşüyoruz, kendisi benden 6 yaş büyük şimdi 37 yaşında. Neredeyse 10 yıldır arkadaşız, ve aslında çok yakınız...
Çok detaya girmeyeceğim bana bir arkadaşı olduğunu, ve kendine bazı iş konularında çok yardım ettiğini, iyi bir insan olduğunu, evli ve 2 çocuk sahibi biri olduğunu söylemişti geçen yıl.
Bu sürede, ona yardım eden erkek arkadaş detayından çok haberdar değildim.
Ama 1 ay önce telefonda bir şekilde bir konu geldi 'aah Ahmet (ismi kafadan attım) ile ilişkim şöyleydi de böyleydi, ben sonrasında aynısını bulamadım, son ilişkim 'Ahmet' ileydi o özeldi çok güzel bir ilişki yaşıyorduk, cinselliğimiz bile çok farklıydı' falan dedi. O konuşmada tepki vermedim, ama garipsedim, anlamaya çalıştım, o kişi (evli) ile bir ilişkisi olduğunu bilmiyordum.
Sonra bugün onla telde konuşuyordum 'canım şimdi uyandım Ahmet ile kahvaltıya iniyoruz şimdi, seni arayacağım sonra' falan dedi. Onunla tatile gitmiş!!!
Hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden, evli insanla olabilen arkadaş ilerde benim kocamada göz dikebilir gibi geliyor. Ama olayın detayı ne, neden o insanla beraber, onuda bilmiyorum, hiç detay vermiyor, mesela geçen yıl onunla iyice ciddi bir ilişki içindeymiş ama ben bilmiyordum, bana bişey söylemiyordu, sadece ona yardım etmiş olan bir eski iş arkadaşı olarak biliyordum (aylarca).
Ama tiksiniyorum, ve güvenmiyorum. İlerde sevgilim olsa, ya da evlensem, o adamı onunla tanıştırmam herhalde. Arkadaşlığımıda sorgular oldum. Ama benim dışımda olan bir olay için arkadaşlık bitirilir mi? Biz 10 yıldır kardeş gibiyiz, aç kaldık birbirimizi doyurduk, birimiz kirayı ödeyemedi, diğeri ödedi, hönküre hünküre ağladık diğeri oradaydı ve hep beraber ağladık, çok derin ve yakın bir arkadaşlık kurduk, hiç küslüğümüz kırgınlığımız olmadı, cidden aile gibiyiz. Sadece yaptığını şu an o adamla tasvip etmiyorum ve kendimi güvende hissetmiyorum.
Ve ne diyeceğimi ve nasıl davranacağımıda bilmiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer