Lütfen cevaplar mısınız 🙏Bu ilişki artık bitmek üzere bir ilişki midir? Ben bu dururum ne olur?

Lütfen önce bu soruma cevap verin olur mu
ilişkideki erkek yoruluyorum kafam karışıyor boşluğa düşüyorum diyorsa baska kızlara konuşmak için yazıyorsa böyle kafamı topluyorum iyi geliyor diyorsa sevgilisi için var ama yok aramız bozuk deyip başkasına yazıyorsa sosyal medyasından sevgilisiyle fotoğraflarını kaldırmışsa ama hala takipleşiyorsa bu ilişki yinede bitmek üzere olan bir ilişki midir?
-------------------------------------

(İlişki bana ait değil )
Çocuğun yazdığı kızım ara ara bana yazardı böyle en son takipleşiyorduk işte takrar yazdı bu sefer itiraf etti kafamı karıştırıyosun dedi sana yürümemem için sebep yok dedi ilişkisini itiraf ettirdim bunları söyledi işte var ama yok aram bozuk şu bu. baya 2 yıldır ara ara konuştuğu birisiydim işte en son bende içimdekileri söyledim bana boşluğa düşünce yazdığının farkındayım arzuna yenik düşüyosun dedim oda evet dedi bu yüzden vicdan azabı çekiyorum dedi özür diledi bunları konuşmadan önce tek gecelik takılalık dedi amacı buydu hani ama işte bende vardı duygusal birşeyler sonra beni enggelle yalvarırım dedi bende engellememiştim o sırada iyi geceler deyip bıraktık engellemeyi düşünüyordum zaten sabah benden önce o engellemiş sonra bende engelledim ama böyle bir karakter o kızı kandırmaya devam eder mi diye düşünüyorum kıza mesaj atsam mı diye ama kendi bitmiş bir ilişki gibi şu an sadece takipleşiyorlar ben bir şey yapmıyım zaten kendi bitmiş kafasındayım doğru mu düşünüyorum
Ne olursa olsun içimde ona karşı heo bir affetme duygusu var her defasında bana karşı şansını deniyen birisi bunu kendide kabul ediyo ama bu sefer her ikimizde engelledik sizce diğer sosyal medya hesaplarından geri döner mi? ya da engeli kaldırır mı tekrar yazarmı?
Yazma amacın ne dediğimde kendimi affettirme çabası demişti 😥
Kendimi çok kötü hissediyorum.
Lütfen cevaplar mısınız 🙏Bu ilişki artık bitmek üzere bir ilişki midir? Ben bu dururum ne olur?