Yüz yüze konuşmamız gereken bir konu var desem ne olur?
Gerçekten sevdiğim biri var ve artık içim içimi yiyor söylemeli miyim? Nereden ve ne demeliyim?
Yüz yüze konuşmamız gereken bir konu var desem ne olur?
Gerçekten sevdiğim biri var ve artık içim içimi yiyor söylemeli miyim? Nereden ve ne demeliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer ona karşı bir duygu besliyorsan elbette açıl derim. Ama tabi ilk önce onun seni sevdiğine iyice bir emin ol derim sonra rezil olma ihtimali var çünkü. Aslında bir kız olarak seni açılman bence pek doğru olmaz kız dediğin kendini daha ağırdan satmalı bence. Erkek koşsun peşinden bence bırak derim.
.
Evet ben de o gelsin isterim tabi ama gerçekten çok yoruldum içimde bekletip durmak zorluyor artık. Ne yapacağım hiç bilmiyorum yaa
O zaman bence saklamak yerine kendini üzmek yerine yıpratmak yerine ona yazmayı ona açılmayı hislerini ona belli etmeyi dene. Zaten olacaksa bir şekilde olur.
Hikayelerimi beğeniyordu ben de karşılık veriyordum bir fake hesap buna seni seviyorum demiş aynı okuldaydık cart curt fakat kim olduğunu söylememiş o da engellemiş. Bu olaydan sonra beğenmemeye başladı. O fake hesabı ben sanıyor olabilir mi🤦🏻♀️
Ahh damn seni çok iyi anlıyorum onunla konuşmalısın yavaş yavaş birden söyleme bende yaşadım yaşıyorum içinde kalmasın herşeyi dene, herkes birsey der sen içinden geleni seni iyi hissettirecek olanı yap sana iyi şanslar dilerim umarım benim gibi olumsuzluklar yaşamazsın.
Tanışıyoruz zaten. Olumsuz olursa da yapacak bir şey yok. Üzülürüm tabiki. Bir de şöyle bir şey var. Biri fake hesaptan seni seviyorum demiş aynı okuldaydık cart curt fakat kim olduğunu söylememiş o da engellemiş. Sonra gidip arkadaşıma yazmış böyle böyle diye. O da ortak bir arkadaşımız belli ki. Neyse gidip hoşlandığım çocuğa sevdiğimi söylersem o fakei ben sanar. Ne yapacağım hiç bilmiyorum yaa
Söyle fake olmadığını
Evet artık bakalım. Çok gergin bir an. Yüz yüze konuşmamız gereken bir konu var desem anlar zaten öyle mi demeliyim yoksa direk yazmalı mıyım?
Yaz ve birden deme bence
Ben telefonda bile söyleyemezken, olur konuşalım yüz yüze derse nasıl söylerim yahu. Çok zor bir şey benim içinn
Sosyal medyadan yavaş yavaş konuş birden demeyeceksin zaten
Sohbet başlatayım diyorum yine olmuyor. Dün hikayesine yanıt verdim. Birkaç gün önce hamile bir kedi atmıştı minik bir anne adayı diye. Dün de doğurmuş bi kedi atmış emin ellerde yazıp. Ben de yaa o attığın kedicik mi buu dedim. O da yok bu farklı yazdı. Ben de olsunn bu tatlı oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Umarım sağlıkla büyürlerr yazdım. O da umarım... İyi bakmaya çalışacağız artık yazdı. Ben de iyi bakacağından şüphem yok. Şanslı kedicikler dedim. Mesajı beğenip 2 tane🙂🙂bundan koymuş. Konuşmak istemiyor gibi. Ne yapacağım hiç bilmiyorum yaa off
Bak ben de benzer bir durum yaşadım konuşmak istemiyordu ya gurur yapıp yazmayıp üzülecektim ama gurur umurumda değildi hep konuşmaya çalıştım konustum da sen şunu yap yap olur diyemem ama sen kendini iyi hissedecek şekilde yap konuşmaya calis diyebilirim çokta konuşmak istemiyorsa yapacak Cook bir şey yok yani yanlış anlama sözüm meclisten dışarı iyi insan rolüne giriyor çoğu zaman neysen o ol biraz samimiles isin kolaylaşır bence çok konuşmak istiyorsan ilgi alanlarını sor o konuda kendini geliştir vs sadece tavsiye sen iyi hissettiren şeyi yap burada şunu yapsam şöyle olur böyle olurmuydu acaba diye düşünme ha ben hayatımda 1 kere birini çok sevdim hala seviyorum 2 yıl oldu unutamadım sadece bir kaç kızla konuşmuşum çokta tecrübem yok
Kendimi iyi hissedeceğim zaman açıldığım zaman olacak ama açıldıktan sonra da ya daha kötü hissedersem düşüncesi var. Red yersem daha kötü hissederim. Keşke içimde tutsaydım derim. O yüzden açılamıyorum asla. Yorumların için teşekkür ediyorum sana da
Bak ona soylemezsen de kötü hissedeceksin ama yavaş bunu ona belli ettiğin de yok derse bile en azından bir neticeye ulaştırırsin unutman daha kolay olabilir en azından denemiş olursun aklına geldiğinde dersin;ben elimden geleni yaptım dersin ayrıca rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü bende yaşadım nasil birsey olduğunu biliyorum onunla sohbet etmeye başla!!!
Aynı lisedeydik arkadaşımdı. Daha hikayelerimi beğeniyordu ben de karşılık veriyordum sonrasında sohbeti ilk o başlattı. Sonra ben yazdım birkaç hafta geçti yine ben hikayesine yanıt vererek başlatmış oldum. Bilmiyorum o da istese bi şekilde sohbetimiz devam eder ama asla devam etmiyor. O gün bitiyor konuşma. Benim konuşmalarımdan hoşlandığımı anlamış olmalı zaten diye düşünüyorum belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Ama sürekli yazıp da sıkmak istemiyorum. Arada kaldım resmen
Yardımcı oldun tabiki bana. En azından derdimi anlattım ve beni anladığın, dinlediğin için ayrıca teşekkür ederim
Yaz gitsin niye sıkılsın ki onu bilmiyorum yalnız bi insansa iyi gelir hatta ben lisede hep yalnızdım şimdide telefonuma bi bildirim geldiğinde ne kadar çok seviniyorum sen yaz sürekli tabi istersen hiç birsey kaybetmezsin
İnsanlara çok da takılma yok ağırdan satmali vs sen iyi hissediyorsun o önemli rezillik vs kim kimin umurunda
Evet doğru çok haklısın. Ama yine cevap verebileceğim bir hikaye atarsa yazabilirim. Yoksa yazamam gerçekten çekiniyorum yaa😅