2 aya kadar eşimle boşanıyoruz son aylarında onu mutlu etmek istiyorum ama daha da üzülüyor neden 😓?

4 yıllık evliyiz kafa yapımız artık uyuşmuyor eşim her hafta sonu ailesine gidelim falan diyor Ben de kendi ailem de dahil fazla samimi değilimdir hayatımı kendimi ayırmak isterim eşim ayrılalım dedi Ben de kabul ettim avukata dilekçeyi verdik zaten ayrılana kadar aynı evde yaşayalım dedim boşandıktan sonra söyleyelim çünkü ikimizin ailesi de barıştırmaya falan kalkar diye O gün gelene kadar hayatımız devam edecek Biz çok güzel mutlu günlerde geçirdik O yüzden evliliğimizi mutlu hatırlasın diye güzel şeyler yapmaya çalışıyorum daha bir sevdiği yemekleri pişiriyorum bazen onun sevdiği yerlere gidiyoruz ilişkide yaşıyoruz evliyiz sonuçta o güne kadar eşim daha bir üzülüyor sanki hiç böyle boşanma görmedim böyle yaparsan ayrılığı daha zorlaştırıyorsun diyor Ne yapayım yaygaramı çıkarayım olay mı çıkartayım cam çerçeve mi indireyim boşanmaktan vazgeçmiyor gerçi ben de asla öyle bir şey istemiyorum ama avukatı bir ara gelsin konuşalım diyorum acelesi yok diyor manyak mı bu adam niye böyle yapıyor

2 aya kadar eşimle boşanıyoruz son aylarında onu mutlu etmek istiyorum ama daha da üzülüyor neden 😓?