Evlenmiyorum çünkü evlilik benim için işkence gibi bir şey hele ki evleneceğim kişi düşüncesiz biriyse benden sürekli yemeği önüne getirip kaldırmamı çayını meyvesini hazırlamamı istiyorsa kendisi popon koltuğa yapıştırıp benden hizmet istiyecekse evlenmem. Ulan insanın korktuğu başına geliyor korkum bu başıma gelirse diye evlenmiyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lise çağlarımda 24 yaşımda evlenirdim diyordum. Ancak öyle olmadı. Evlenme planı yaptığım bir ilişkim oldu. Sırf ailesiyle tanışmak için onun şehrine bile gittim. Çok uğraştım ama gerçekten boş olduğu anladım. Artık evlilikten çok kariyer düşünmeye başlıyor insan incinince sanırsam... Ayrıca gerçekten evlenmek isteyen kişiler 20'li yaşların başında evlendiğinden geriye kalan bekar adaylar ciddi düşünen kişiler olmuyor maalesef. En azından benim çevremde böyle iyi bir aile kurma niteliğine sahip kişiler kendileri gibi düşünen kişilerle 1 2 yıllık ilişkinin ardından evleniyor. Ancak geriye kalan bekar birtakım kişiler sadece cinsellik üzerine düşünüyor. Gerçekten evlenmek gözüyle bakmıyorlar asla.
Olgunluk olarak hazırım belki ama çoğu kıza göre her türlü daha olgun mantıklı ve yerinde kararlar alıp uygulayan nerde nasıl oturmasını konuşmasını davranmasını bilen bir bireyim fakat sevgilimi hem daha fazla tanımam gerektiği kanısındayım hemde maddiyat ve çeyiz olarak kat etmem gereken yollar var. Evlenmesine herkes evleniyor aslında baktığın zaman ama herkes anne baba olmamalı zihniyetindeyim
35e kadar baya uğraştım. Denedim. En çirkin, en fakir en boktan vs bakmadım, mal gibi aşık oldum. 35ten sonra herkesi s. Ettim. Boşuna hasretlik çekmişim sevdalanmışım. 35ten sonra insan birini istemiyormuş yanında zaten. Evlenmiyorum çünki artık dengimden gayrısına şans vermiyorum
Evlenmeyi düşünüyorum ama şu an zamanı var biraz daha bence. Yani birikim yapmadan evlilik olmaz biraz çalışıp kenara para atmak lazım. Çünkü bir ev öyle kolaylık ile dizilmiyor ya. Ee mecbur ev dizmek için bir sürü masrafa girmen lazım o yüzden önce iyi bir birikiminin olması lazım zaten sonra gerisi gelir ya.. m
Evlenmiyorum çünkü daha önce bir evlilik yaptım ve 10 yıllık mutsuz bir evliliğim oldu ve bitti emeklerim zamanım boşa gitti artık bu saatten de sonra kimse için kendimi heba edemem evlilik çok güzeldir ama evlenen sen değilsen 😂😂
Bence kimsenin kimseye tahammulu yok herkes sinirli asabi atarli. O yuzden iliskiler yurumuyor. Ortada ne emek ne sevgi var. Iliskilerin cogu duygusal boslukta oldugu zaman ve ya sevilme ihtiyaci icinde oldugundan kuruluyor. Yani bencillikten. Tabikide bu iliski evlilige gitmez gitsede bosanilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mantığıma yatan aday yok 😂 bu saatten sonra aşk evliliği değil, mantık evliliği yaparım artık😛
Evlenmiyorum çünkü en başından yaşım genç. Ve evlenmek bir zorunluluk değil. Zira benim evlilik gibi bir hayalim yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlilik, iki insanı mutsuz eden bir kurum. Dünyanın parası, he zengin olsam yine istemem. Aynı evin içinde ayrı dünyalar, sen kadını anlarsın kadın seni anlamaz, kadın sana kendini bırakır erkek anlamaz.
Çünkü ne düzgün insan kalmış ne de benim aşka inancım. En iyisi yalnızlık. Kimsenin derdini çekmeden bacaklarını kırıp nasibini beklemek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
insanlara güvenim yok yapmaz dediklerimiz bile sırtımızdan delikler açtı mesele para değil baba değil bir insan her şeyi göze alır evlenir ama yanındakine nasıl güvenecek bir ihanet yaşadıysa bunu bana açıkla
Evlenmiyorum çünkü soyunuzu devam ettirmek istemiyorum 9ay tasiyipta sonunda ne olacagi bellisiz bi cocuk istemiyorum (tabi kaderimde varsa mecbur bakarim)