Yakın zamanda birini sevdim ciddiyim evlenmeye olmadı. Artık ciddiyetim bozuldu. Artık ilişkim olsa bile ciddi düşünmek istemiyorum psikolojik alt üst oldu.
Şunu bilin kimse sevilmeyi hak etmiyor. Eglenmenize bakın sizde zamanla karşı taraf da gönlü varsa bu şekilde evlenilir ama eglenmenize bakın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
HERKESE BURADAN SESLENİYORUM HAYATINIZA BİR cıkcık GİRİYOR VE PLANLARINIZI İPTAL EDİYORSUNUZ BUNA DEĞMEZ DEVAM EDİN HAYALİNİ KURDUĞUNUZ ŞEYLERİ YAŞAYIN SADECE BİRAZ ZAMAN VERİN KENDİNİZE AMA O İNSANLAR GİBİ ÇİRKİNLEŞMENİN Bİ ANLAMI YOK SEVGİLER VE SAYGILAR!
Onun sevgilisini gördüm bir kez srefsizin tekiydi benim sevgilim var dedi onu secti
Yazık çok yazik
İnsanları seçimleriyle baş başa bırakmak lazım :) boş ver...
O kızin onunla evlenecegini saniyorsan yanılıyorsun o da onunla eğlenmek için birlikte
İkisinde aynı karakterde pislikk
İşte diyorum ya insanları seçimleriyle bırak diye bu yüzden dedim. Pişman olup olmamak ona kalmış boş ver
Ben onu başkasıyla takilmasin diye uyardım bile
Uyarımı dikkate aldı biraz
Bi tavsiye daha kimseye ebeveynlik yapmayın. Kadınlar annesi gibi davranınca erkek , kendini erkek gibi hissedeceği birine gidiyor kadın baba gibi davranınca kızın başlarda hoşuna gitse de sanırım kızlar da bu durumda yapamıyor şekil A
Ben kararımı verdim benim artık ciddiligim yok eglenceme bakıyorum. Çünkü karşı taraf da öyle olması lazım sorun şu ki ciddi kız yok
Ciddi kız olmadığına göre ciddi düşünmenin de anlamı yok
Ciddiliğin yoksa ciddi kız niye arıyorsun üzmek için mi? Ciddiyetsizlerle takıl!
Ciddi kızsa evlenirim niye evlenmiyim ki?
ama onunla birşeyler yaşarım
Güle güle
niye zorunuza gitti ki
Suç bende degil
Kızlarda ciddiyet yok
Bir şeyler yaşarım dediğin için bu tepki ayrıca zoruma gitmedi ve asıl erkekler ciddiyetsiz.
Birşeyler yaşarım çünkü sevilmeyi hak edecek biri yok olsa severim zaten
Tamam napıyorsan yap kardeşim bana ne iyi geceler
iyi geceler hem ciddiyetsiz olup hemde sakın erkek istemeniz tuhaf
Evlenmek isteyen sapık oluyor 🤣
Sizin gözünüzde
Ne anlatıyon kardeşim ya? Genellemerini popona sok iyi geceler
Sende de ciddiyet yok bence sinirlendiğinde gore
BİN Bİ RIBITIM SİNİRLENEMİM
Sana inat daha zevkli yasayacam oldu mu 🤣
Adam oldum demi şimdi bende
Hayır maalesef
Öyle öyle adamlık yatağa bakıyor kızlara gore
Vay mal şerefsizlik yatağa bakar adamlık güven verebilmek verdiği o güvenin de arkasında durana denir! Koruyana kollayana adam denir. Amaaan bildiğini yap naparsan yap
Bir ciddi adamı daha kaybettiniz sevin kına yakın simdi
Bana bak ben de aldatıldım. Bende sevdiğim adam tarafından kandırıldım ve aşktan soğudum ama acısını senden çıkarmıyorum bi ciddi adamı kaybettiniz triplerini benden çıkarma
Doğru dedin güven veren koruyana adam denir doğru söylüyorsun yalnız atladigin konu var öyle adam gibi olan erkekler evlenemezler anladın?
Sevilmezler çünkü
Umarım haklı değilsindir. Kim doğru kim yanlış anlayamıyoruz başta ve yanlış seçimlerin tuzağından dolayı kimseye de güvenemiyoruz kolay kolay..
Kurunun yanında yaş da yanıyor
Bana srfesiz diyecegine kendi hemcinslerine srfesiz de anladın mı
Ciddiyetsiz kız seni
Hadi ordan git sorundan artik
Sorumdan
Sana şerefsiz demedim hemcinslerine dedim! İyi oku
Gidiyorum sorundan yarın erken kalkmam lazım teyzemlere gideceğiz ve regliyim pedim bitmiş yarın sabah napacam acaba 🙄
Naparsan yap özel şeylerini bana niye anlattın ki
Ne de olsa bi daha görüşmeyeceğiz diye AYRICA CİDDİYETSİZ OLDUĞUM İÇİN
Madem öyle bende ciddiyetsiz biri olarak soyluyum. ped al artı vibratör da al 👍
Adam gibi yorum boyle olur ,👍
Ha özele gel ordan da resim at bana çıplak olsun
Tamam haddini aşma yeter!
Peki