Sevgilime karşı Çok değiştim öyle hissediyorum?

Benim 6 yıla yakındır bir ilişkim var çok seviyordum onu hala da seviyorum onunla büyüdüm.. ama son 2 yıldır bana söylemediği yalan yapmadığı hata kalmadı benden gizli instagram kullandı benden gizli arkadaş ortamlarinda kızlarla oturdu ( bu yaklaşık 1 ay sürmüş bu arada ben yakaladım ) çok kırıp döktü anlayacağınız beni, sürekli aynı hataları yapıyor sürekli ayrılıp geri dönüyor onu çok sevdiğim halde yaşadığım çaresizliği unutamıyorum kendime olan güvenimi kaybettim hala birlikteyiz kendi yaptıklarını hata olarak görmüyor hep sözler verip birdaha yapmayacağım deyip yapıyor, ayna karşısına geçtiğimde kendime bakıp ağlamaya başlıyorum gözlerimde ki kırgınlığı durgunluğu görebiliyorum her seferinde güvenimden kırıyor beni kaybetmekten korkmuyor ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum hatasını kabullenemeyen sözler verip tutmayan bir insan oldu böyle değildi arkadaş ortamı değişti eski sevdiğim gitti sanki yabancı biri varmış karşımda gibi hissediyorum eskiden gülse içim erirdi ama artık yanımdayken rahat hissetmiyorum lütfen ayrıl demeyin denedim değişmedi

Sevgilime karşı Çok değiştim öyle hissediyorum?