AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu ben soracaktım bugün resmen karşıma çıktı xjxjxkkdkx
Nasıl soracaktin
Aynı soruyu
Sevip sevmediğini anlamak için
Ee yani öğrenince ne olacak? Sonuçta başka kızla yan yana görünce bir daaha istemiyecem?
Yahu bana ne, böyle ergen ergen işlere kafamı yoramam hahah
O kadar haklısın ki sanırım sen yapmazsın böyle bir şey
Elbette yapmam, birinin sevgisinden emin olmak için böyle çocukça oyunlara gerek yok ki.
Seviyorsa veya ilgileniyorsa zaten kendi belli eder o kişi... Etmiyorsa bile sevmediği anlamına gelmez, herkesin sevgi dili bir değil.
Herkesin ortasında bir kızla sarmaş dolaş olup daha sonra ne hakla benimle olmak için peşimde dolanıyor? İnsanın zoruna gidiyor
Seni kıskandırmaya çalışıyor olduğuna emin misin?
Evet çünkü kız koluna girer girmez ben onları sevgili sanınca direkt kolundan çıkmaya çalışıp kafasını sallayıp sevgili değiliz imasini yaptı zaten bu olaydan hemen sonra sürekli konuşmak için peşimde dolanıyor. Kız benim bildigim arkadaşı
Yani bir yorum yapamıyorum, düşük iq’lu insan muhabbeti gerçekten. Bence sen de çok kafana takma, başka erkek mi yok?
Tabiki yok ama insan uzuluyor yani morelimi bozdu en çokta bütün bunlara rağmen peşimde dolanıyor ona kızıyorum gidip benim istediğim bir şeyi kendisi getiriyor çok saçma işte herhalde ona aşığım sanıyor
Ne ortamı burası, nereden tanıyorsun sen bu adamı?
Tanımayı geçtim itici biri ya yaptığı şeylere bak insan utanır
Sorduğum sorunun cevabını alamadım, itici ve aptal bir insan olduğu zaten su götürmez bir gerçek.
İşyerinde
Ne iş yapıyorsunuz
Havalimani
Anladım, çok garip gerçekten ya. Koskoca insanın böyle saçmalıklar yapması...
Çok üzüldüm ama evet 28 yaşında
Takma boş verrrr
Çünkü erkek kızdan ilgi bekliyordur
Ne gibi bir ilgi? Yani başka kizla kiskandirinca ne hissedebilirim
Yani mesela hoş bir söz duymak ister el ele gezmek ister
Başka kızla onu görünce uzulecegimi bilmiyor mu ve insanların ortasında bir kızla samimi hale girince beni düsunmuyor mu şimdi peşimde dolaşıyor ne hakla bana bunlari yaşatmaya hakkı var mı
Yok tabi knk seni anlıyorum çok mu samimiler birbirleri ile
Ben görmedim bana denk getirmeye çalıştı o gün yoktum arkadaslarim görmüştü çok samimilerdi demişti, bilerek getirmişti kızı arkadaşlardı kiskandirma rolüne girmişlerdi. Daha sonra beni başka yerde yakaladılar kiz direkt beni görür görmez koluna girdi cocukta tepkimi ölçmeye çalışıyordu
Anladım knk sen hiç görmezden gel o sana döner o zamanda sen onu süründür
Ya zaten döndü de ben yüz vermiyorum peşimde dolanip duruyor konuşmak için çırpınıyor çok komik halde hajsjsjsjsj
Hiç bozma kalsın etrafında fır dönsün sizin gibi iyi kalpli kızları üzdükleri için kahrolsunlar
Kahrolmus haldeyddi yüzüme bile bakamiyordu. Ha bir de kız koluna girdi ya hemen, ben sevgili sanınca, kafasını sallıyor böyle sevgili değiliz imasi yapıyor bana
Sen boş ver takma kafana o çırpınıp dursun
Öyle de ilk onları görünce birbirlerine kaş göz yaptılar çocuk beni görünce heyecanlanıp kiza beni gösterdi nedendir sizce
Seni göstermesi yani ben bunu seviyorum ama biraz kıskandırayım düşüncesinde o
Kiskandirmadan önce flörtleşiyorduk ben gidip sordum bana böyle yapıyorsun hissin var mı oda sevgilim var demişti? Şimdi sevgilim var diyince ben uzak durdum baktım bu kızı getirmiş yine tinlamadim bu sefer sürekli peşimde dolanıyor ben bir sey istiyorum kendisi getiriyor bedbaht halde pesimde dolanıyor sen olsan affeder misin
Affetmem
Sevgisini öğrenmek için ola bilir
Neden buna ihtiyaç duyuyor
Çoğu erkek yapar bunu iyi bir şey değil ama güven kaybına sebebiyet
Ondan sonra da barışmak konuşmak istiyor çok saçma değil mi tüm herkesin ortasında biriyle samimi olup sonra peşinde koşmak
Saçma tabiki bana dm den yaptıklarını yaz sana ne yapmaya çalıştıgını anlatayım
İlgi bekliyorken soğutuyor olabilir
Bir kızla ortamda samimi olunca herkese karşı küçük dusurmedi mi beni sizce
Evet canım aynısını bende yaşadım çok kötü bir his
Ben Allah'tan görmedim bilerek getirmişti kızı arkadaşlarım gördü çok mide bulandiricilardi dedi
Hala birlikte misin onunla
Yok hayır değilim. Kızı getirten sonra bir de peşimde dolanıyor ne yüzsüz ya
İstersen istek at konuşalım bende bir kızım
Takip attim
Mallar cunku
Bir kızla ortamda samimi olunca herkese karşı küçük dusurmedi mi beni sizce
Ağzının payını verseydin keske
Bunu sevişerek tartışabiliriz sakince
Sevişmeden cevap net bulaman şu an hormonlar yüzünden normal düşünemiyorsun ama sana sorsam amacım seni * yanılıyorsun amacım iyilik yapmak
Libidon yülselmiş sakin düşünemiyorsun kafan durmuş
Kodumun abazası herkesi kendi ananız bacınızla karıştırmaktan vazmı geçseniz artık
Sanane avukatımısın
Aynenn avukatıyım senin anan bacın sanal elemi erkek arayışında kullanıyor diye herkesi aynı sanmayın picler
Tamam kusura bakmayın
Ergendir net
Olgun olsa sizce böyle bir şey yapabilir mi
Uzak durulması gereken tip
Düzelme ihtimali yok mu
Kimse değişmez rol yapar istediğini elde edene kadar.. ama elbet bir gün özüne döner
Haklısın bu olaydan sonra birde ajitasyon yapıyor bu kadar çocuksu olması normal mi
Değil fazla şeytani
Şeytan gibi harbiden yani beni o kadar üzüp nasıl onunla olmamı bekliyor acaba
Olmucaksın bu kadar basit
Olmadım ama yaptığı yine zoruma gitti. Her şeyi yapıp üstüne benimle buluşmak istiyor deli oluyorum tüm bunları nasıl yutacağımi dusunuyor acaba.
Hayatınızı zorlaştırmayın her şey bit engele bakıyor muhattap olmak zorunda değilsin. Karakteri bariz belli işte
Yüzüme bakamiyordu korkarak konuşmaya çalışıyordu ama yine de yuzsuzluk ya engelleyen de o oldu bu arada 😅 uslubum güzel degilmis ahhshsh
Üslub güzel değilse basacaksın engeli işte ahaha
Yani bana yaptığı davranışlar çok güzel ahshshhsjs benim uslubum güzel degiiilmis agshhdhds
Üslubun nasılmış
Allah'a havale ediyorum yaziklar olsun dedim
İyi demişsin
Şöyle yazdım siz benim farketmedigimi felan mi sanıyorsunuz gözüme sokup dalga geçer gibi davranıyorsunuz Allah'a havale ediyorum felan dedim oda arkadaşıma demiş üslubu kötü oldugu için cevap vermedim hahshs
Başta dedim gibi karakteri daha oturmamış ergen sal ipini
Kesinlikle öyle ama ağır duruyordu efendi diyordu herkes bu böyle çıktı ya SİNİRDEN çıldırdım
Milletin dediğine ne bakıyorsun bir insanlar yola çıkmadan ya da tartışmadan tanıyamazsın
Kendimde görüyordum ağır duruyordu efendi ve sessizdi duruşu felan ama bir yandan ben ilgi gosterdikten sonra bu cocuksulaşti bende heyecan yapıyor sandım ne bileyim sürekli kiskandirmaya çalıştı işim var planlarım var diyip gidiyordu alaacele çıkıyordu felan 😅
Bu ergen değil tam bir malmış hahshs aklınca kaçan kovalanır taktiğini mi yaptı yani😃 yüzüne bakarsan sana da ayıp
Valla sanki sevgilim var dedi bana bende şaşırdım bu da egolaniyordu bende dedim biz sürekli flortleşiyorduk sevgilin varsa ne alaka felan bu da kem kum etti yanlış hissettirmişsem özür dilerim felan diyip kaçtı ahshjsjs ertesi günde keyifleniyordu bu arada sevgilisi felan da yok jajsjsjs planlarim var diyip gidiyordu hahsjsjsjs sonra ne oldu ben hiç umursamadim baktım peşimde berbat halde dolaşıyor artık ne yapmaya çalıştı Bilmiyorum
Diyecek tek laf var beynini skm ahsjdjsd bir şey yapmaya çalışmış ama kendi bile bilmiyor malın
Bende suç var mı ahsjsjjjsjssjjsjsjsksks 😂😂😂
Var engeli direkt çakmamışsın 😃
😂😂 yüz yüzeyken olayi çözmeye çalışıyordum benden kaçmak için o engel attı jasnsmdmmajaksks benim tek hatam canım ayağına yatıp bununla buluşup sonra tekmeyi basmakti sjddj
Yalnız kufurune acayip güldüm ajsjsj
Ne küfürü anlamadım ahaha
Beyinine skmm dedin ya ahjsjs bu arada sence benle dalga geçmiş olabilir mi o kızı getirerek ama bence kıskandırmak çünkü kıskandırmak olmasaydı berbat halde peşimde dolanmazdi
O kendince havalara girmiş kendi kendinin gôtünü kaldırmaya çalışmış ama yaltığı taktik ergence ve sana sökmemiş. Zaten sökmüş olsa seni baya üzerdi peşinde koşardın artık
Ahahha ne kadar haklı bir yorum ahsjsjsj bana sevgilim var dedi ya bir egolandi tabi ahajajsj bende dedim ki ne zamandan beri var biz hep flortlesiyorduk ilk inkar edecekti ben bir bakış attım kem kum ediyor karşımda neye uğradığını şaşırdı özür diledi kaçtı gitti ahsnjsjdjd
Yarım akıllıymış sevgili olup utlu olayım derken melankoliğe bağlardın. Her şeydenönce insan kendine şunu sormalı ben bununla evlensem aile reisi olabilir mi?
Bana anlattıklarına göre kapıda köpek bile olmaz bundan
Valla anlattiklarimda eksik yok yarım akıllı ya sence kendini kullandirir mi?
Kullandırır mı ne demek?
Şimdi bunun yanında bir kız var o kızın hakkında şöyle bir şey duydum bir ortama giriyormuş herkese sirnasiyormus kimden otlanabilecegini anlarsa yapisiyormus işte yanındaki kiz arkadaşı ama kız yapışmış gibi yemek felana çıkınca bence bu ödüyordur.
Bu tipleri yontarlar kızlar bunlar ilgi gösterir para almak fatura ödetmek hediye aldırmak için sürekli bunları pofpofladıkları için gôtleri ondan kaşkıyor sanıyor ki kendisi gerçekten değerli bir insan sonra da senim gibilerle flörleşince böyle sıcıyorlar işin içine
Ahahhahshs valla kız yapışmışti ben hatta kızın huyunu bilmeden galiba bunlar molalarda yemeğe gidiyor diye düşünmüştüm. gerçekten de yemeğe gidiyorlarmış. Ahahhshs tabi kesin bu m. al ödüyordur. benim gibi nasıl peki
Senin gibi slk diyo muşum sbfjzkskd
Yani o tür kızların yalan övgüsüne kapılıp ciddi ilişkiye denk gelince mal gibi taktik yapmaya kalkıyorlar halbuki insan olsa mk şu an sevgiliydiniz
İnsan olsa sevgiliydik bunu bende farkettim 🤦🏻♀️😂 ben slkmiyim😂
Yok bee slk az kalır 😜
Ahhaah haklısın valla peki o kızı kolunda görünce bana hesap verir gibi kolundan nerdeyse çıkması ajsjsj
Bu yüzden slk diyorum işte boş beleş bir insan hakkın hâlâ bir şeyleri merak ediyosun önüne hayatına bak. Yok gen gurursuzum diyorsan yapış ona bırakma
Çok haklısın ya yemin ederim hajssj olayı çözdün ahshshshsh 😂😂😂 sadece üzüldüm yani ben onu seviyordum bu kadar mallık yaptı ki affetsem kendimi sorgulardim
Yaşın kaç bilmiyom ama hayat sanıldığı kadar zor değil. Zorlaştıran böyle detaylara takılan bir şeyleri sorgulayan insanlar. Erken yaşlanma sebebi bu hayat sanıldığı kadar da uzun değil
Haklısın cidden içimde kaldı galiba o yüzden ama beynini skm.. dediğin lafa güldüm 😂
İçinde kalmasını gerektiren bir durum yok dua et gerçek yüzünü başta görmüşsün kendini şanslı bile görmelisin hadi ilerleyen zamanlarda olsa napacaktın? şu an dediklerim öğüt gibi nasihat gibi geliyor ama gerçekler bunlar önüne bak yanına aldığın kişiler kaliteli olsun
Herkes öyle diyor yani benimle olunca sevgili olsaydık huyu duzelmeyecek miydi
Niye düzelsin mk seninle sevgili olunca olgunluk güncellemesi mi gelecekti adama android mi lan bu
Ajajajaj haklısın ama peki nasıl böyle ağır efendi sessiz sakin durabiliyo
Karakteri oturmamış diyoruz işte dengesizlik olması normal
Ha şimdi anladım karakteri hiç oturmayacak mi yani sevdiğimden değil merak ettim böyle ömür boyu sacmaliyorsa iyi kurtulmuşum
Aynen geçmiş olsun 👍
Haklısın en çok guldugum şey de şu olmustu bir ara çıktım dışarı baktım telefonda biriyle konuşuyor gibi yapıyor telefonu çaldı gülmekten öldüm bu insan bu kadar s. alk olmaz
Aahshdhd
Ya gülme valla hep yapıyordu bir kere çıktım mola vermiş oturuyorum baktım bana doğru biri bakıyor baktım telefonda biriyle konuşuyor ama. odagi benim kavga eder gibiydi sonra sürekli yapınca anladım meğer yalandanmış 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Çok boş biriymiş bu kişiye kafayı yorarak sen ondan da boşsun 4 yıllık sevgilimden ayrıldım senin kadar düşünmedim demek bundan genç gösteriyorum
HahHahshshshshhshshshshshshshsjshshsh😂 haklı bir yorum 4 yıllık sevgilinden niye ayrıldın
Vazgeçilmezim havalarına girdi, vazgeçtim bu kadar 😃
Kaç yıldır ayrisin
3..4 yıl olmuştur
Maşallah bitmiş gitmiş yani hashhshshshsh kafanda sildin mi?
Ayrıldıktan 2 hafta sonra başka manit yaptım 1 yılda onla😃
Şu silme lafı bana çok manasız geliyor kimse için öyle mala bağlamam iyi olsa değer veririm değilse ayrılırım bu kadar basit. Ben daha bu yaşıma kadar engel atıpte hiç kaldırmadım bile djdkdmss
O zaman sen asla birini kiskandirmazsin😂
Bunu yapmak için insanın beynini bir yerlerde düşürmüş olması gerek. Mesela sevgilim diyelim beni kıskandırdı sonra şaka olduğunu söyledi hiç umrumda olmaz anında sepetlerim herkes haddini bilecek bunun ne şakası ne de esprisi olur
Of be süper dedin ahshsjsjjs resmen benim gibi düşünüyorsun o gün orada olsaaydim üç saat boyunca onların samimyetine maruz kalacaktım çok yıkıcı olurdu benim için ona da öyle söyledim haddini bil benimle sakin bir daha oyun oynama ergen beyinli dedim... Ergenliginde peki birini kiskandirmaya çalıştın mi?
Ergenliğin yaş ile asla alakası yoktur ben özümden belli kıskanç biriydin zaten bir çok ilişkimi bu yüzden sonlandırdım hiç toleransım yok bu yüzdende kimseye bunu yapmaya kalkmadım bu durum sevgi güçlendirme insanı soğutur, ben öyleyim yılları anında çöpe atarım sonra bana duygusuz deniliyor ama benim yapım bu kıskandırılırsam biter
Ya valla çok çok haklısın benim bitirme nedenim de kendinde bu haddi bulması hani sevgilim var dedin üzüldüm ama tamam dedim uzak durdum ertesi gün ego kastı yinede hesap sormadım uzak durdum hâlâ daha üstüme bu denli gelmesi insanı çok sinirlendiriyor hani biri senden uzak duruyor artık ne diye uğraşırsın sevgilim var dedin anladik yani böyle ne amaçla üstüme gelirsin kid
Sen duygusuz değilsin olası bu yani herkesin ortasında saçma iğrenç hallere giriyor sonra da seni kiskandirdim bu ne abi
Ben tür olaylara asla taviz vermem bu düşümde kaybettiğim herkesin yolu açık olsun pişman değilim yine olsa yine aynı kararı veririm kimsenin gôtünü kaldırıp egosunu okşucak değilim
Çok haklısın valla bazen diyorum salağa yatıp buluşsaydım ama bence buluşmamak hakaret edip nefreti kusmak daha asil duruyor.
Sessiz kalıp, umursamamak, yokmuş gibi davranmaktır asıl asillik
Oyle yaptım ama artık dayanamadım olan oldu artık. O değilde bir çocuk beni seviyordu mesela sevgili vardı var ya belki üç sene aynı ortamda olduk bir kere bile o kizi kullanıp beni kıskandırmadı.
Kızım seninde beynini skm nerde değişik tipler var onlarlasın sevgilisi var ve 3 sene sevmiş he meshebiniz nedir çözemedim
Ya yok ilk beni seviyordu ben kabul etmedim. Kızla sonradan sevgili oldular ve kıza karşı bana karşı bir saygısızlık yapmadı bunu demek istedim
Hm anladım
Öyle yani teşekkür ederim bu arada aklı başında düşünen birileri varmış djdjd
Rica ederim sorun değil yorumu sil yeter hsjsja
Yorumu neden silecem
Çok yorum olmuş ondan ahah ilk defa bu kadar yorum yapıyom mk