Bir erkek neden bir kızı kıskandırmaya çalışır başka kızla oyunlara girer
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ilgi çekmek içindir
Bence senden hoşlandığı için olamazmi
Bana umut verdi sonra sevgilim var dedi meğer sevgilisi yokmuş ego kastı durdu en sonda başka. kizla oyun kurup gözümün önünde nispet hallere girdi şimdide bin pişman dönüp dolasiyor peşimde
Peki şimdi senin yapmak istediğin nedir bak ne güzel olanları anlatmisin sende pişman et
Ilımlı davranıp onu affettigimi sanması sonra o mutluyken hakaret edip bitirmek
O nu sen bilirsin ben karışmam
İlgi çekme ihtiyacı işte
Suni bir ilgi ama
Duygusal olgunluğu kaybetmek.
Nasıl?
Duygusal olarak olgunsa, fakat sonrasında bu davranışları sergiliyorsa ego krizleri geçirip duygusal olgunluğunu kaybetmiştir demektir. Direkt olgun biri değilse, daha çocukça davranacaktır. İkinci seçenek geçerliyse, hata sende.
Çocuksu davranıyor ve 29 yaşında
Seviyordur ya da tepkini merak ediyordur.
Sonradan bin pişman olup peşimde koştuğun# gore?
Tepkilerini ölçmeye çalışıyordur
Yani tepkimi ölçunce ne olacak gözümün önünde başkasıyla içli dişli hallere giren biriyle nasıl beraber olacağımı dusunuyor şimdide peşimde dolanip duruyor
İşte eğer kıskanırsan sana yanaşacak kıskanmazsan bırakacak o hesap hoca adamın olayı ergence bir şeyler
Ama bana umut verdi sonra sorunca zaten sevgilim var dedi sonra kiskandirmaya çalıştı meğer sevgilisi yokmuş şimdide bin pişman peşimde dolanıyor
Amaan çocuk çocuk hareketler koy g*tüne gitsin dediği gibi senin tepkini ölçmek için yaptı şimdi de başkasıyla yapamıyorum deyip sana geldi işte saçmalık.
Aynen birde 29 yaşında biri bana öyle diyecek dimi hani sevgilin vardı diyince senin için ayrıldım diyecek
Kesinlikle çoluk çocuk işi boş ver
Karaktersiz olduğu icin
Gözümün önünde bir kizla içli dişli oldu Sonradan bin pişman olup peşimde koştu durdu
Düşünülecek tipler degil
Hem gel gözümün içinde bir kızla ağız ağıza gir sonra pesimde koşup açıklama yapmaya çalış hayırdır yani bir de onunla sevgili olacağım hayalini kuruyor
Bütün bunları söyleyip adamla biriktr okursan asıl gariplik ordadir
Adamlık birlikte olmam değil ama hala ümit taşıması bu cesareti bulacağını düşünmesi sinirime dokunuyor
Gereksiz insanlarla zihini meşgul etme
Gereksiz olduğunun farkında mı acaba hem arkadaşlarımın içinde bir kızla iç içe giriyor hemde, onu affetmem için konuşmam için, resmen ajitasyon yapıyor hasta numaraları falan yapıyor
Şansını deniyor
Şansini denedigine göre kabul etmeyeceğimin farkında
Kadınlar gariptir ısrar sonuç getiri diye inanmış olabilir hırs yapmış olabilir sen net ol iletişim kurma
Zaten elindeydim kendisi bir oyuna girdi sonrada kaybetti
Yeni limanları deneme zamanın gelmiş boş ver
Saçmalık
Özgüvensizlikten karaktersizlikten
Gözümün önünde bir kizla içli dişli oldu Sonradan bin pişman olup peşimde koştu durdu sanki bir plan yapmıştı planı tutmamış gibiydi
Beyni olmadığı için
Çok güzel cevap