Yalnız ne hikayeler çıktı he :D
Yanlış kişiye gönderdiğiniz, eyvah gitti dediğiniz mesaj oldu mu?
Yalnız ne hikayeler çıktı he :D
sevgılımle tartısmıstık oda konsere gıtmemı ıstemıordu onsuz hanı kalabalık erkekler var dıe.. bende gıcık etmek ıcın konsere gıdıorum dedım ona. sonra kuzenıme yazdım dedımkı benımkı senı arayıp sorarsa dekı konsre gıttı ama gıtmıyorum ssadece onu sınır etmek ıcın soledım caktırma dedım. yolladım bıraz gectı benmkı arıo bende acmadım konserdeyım ya sozdeeeee duymamısm gıbı :D neyse eve geldım benı arıo ne yaptın hıcc konserdeydım dedm superdı falan anlatıorm anlatıorm sonra demezmı aa olemı bende benı kızdırmak ıcn konsere gıdıomus gıbı yaptıgını sandım msjında ole yazıodunda dediiii ben tabı neeeee sana mı gıttı o mesaj dedim ve kptum resmen rezıl oldm ona :D:D:D
:D kalbi temizmiş üzülmesini istememiş Rabbim demekki :D
çok masum bir yalanmış olsun kavga etmenizden iyidir :)
Sevgilime seni seviyorum mesajını gönderecekken babama gitti :D Daha sonra babam beni arayıp bende seni seviyorum kızıcım yine kaç tl isticeksin dedi bende bozuntuya vermeyıp 100 ateşlesen yeter demiştim kısa günün karı :D:D
:D:D çok iyiymiş kârlı çıktın :D ben de bir kere sevgilim arıyo sanıp efendim hayaım dedim babam çıktı anlamamış Allahtan ne dediğimi :D
Babalar bir tane yaa :D
aynen ya :D
Türkiye standartlarına göre orta düzeyde
baban görürse seni burada merak ediyorum ne yapacaksın
Süpermiş ya :))))
arkadaşa göndereceğim mesajı kuzenime gönderdim oda gitmiş babama yetiştirmiş arkadaşlarla ders çalışıcam eve gelmicem bu gece demiştim babama 4 arkadaşız 1 kişi gelicek nerde kaldın olum biz geldik seni bekliyoruz majesticte diye yazmıştım aradan yarım saat geçti bir mesaj geldi olum nasılsın iyimisin yaramazlık yapmıyorsun demi dersine çalışıyorsun diye mesaj atmış babam bende yok baba merak etme gözün arkada kalmasın sen nasılsın yazdım ve babamda arkandaki masada oturup seni izliyorum yazmıştı :D eve geldiğimde tek hatırladığım şey sabah uyandığımda ise her tarafımda bir ağrı olduğunu farketmiştim
:D hadi ya senin ki fiziksel hasarlı olmuş :D
hemde ne hasar sigorta bile karşılamadı :D
Ben hiç atmadım ama 2007 de büyük bir kurumsal şirkette çalışırken arkadaşım müşterilerinden birine (kendisi erkek müşteri de erkek)
aşkım senle birlikte olmak istiyorum diye mesaj atıyor (kendisi gay)
Müşteri sabah geliyor ya bu ibneyi şirketten atarsınız ya da yıkarım burayı adınızıda duyururum diyor. İşin kötü yanı müşteride de kayıtlı ismi. Ortalığı bk götürdü o gün :D
Çocuk istifasını bastı bir dahada uğramadı :D
Gönderirken aceleci olmayın:
www.izlesene.com/.../6930864
yazık ya eşcinselleri sevmem ama acıdım :))
aynen :))
Cevap
166Cevap
bir kere arkadaşıma yeni ayrıldığım sevgilimle nasıl tanışıp niye ayrıldığğımızı falan anlatmıştım sigara içiyor falan yazıyordu daha 13 yaşındsyım o zaman. sen gel bunu abi gibi gördüğüm çok sert olan bir kuzenim é at. Direk teli kapattım ama gitmişti. Teli açtım gelen mesaj kuzenimden "yanlış kişiye attın merve hanım. Aç bakalım telefonu!! " cevap vermedim. bir yıl tam bir yıl sonra görüştük yerde bir dua yazan kağıt vardı aldım elime içimden dua okuyorum. Abim var babam var söylese biterim. El ele bile tutuşmadık ama yinede korkuyorum çocukluk işte :) laf arasında "sen yanlış mesaj atmayı iyi bilirsin " gibi bişey dedi duymamış gibi yaptım o da üstelemedi :) ama çok korkmuştum o anki akıl.
çok fena olmuş ya
Yanlışlıkla sınıftan arkadaşım olan güzel bir kızla mesajlaşıyordum (arkadaşça ama) biz bunla birbirimize kim daha önce günaydın mesajı atacak diye yarışırdık. bir gün ben ayılamadan mesaj atmaya kalktım, ben günaydın yazdım otomatik klavye de aşkım kelimesini önermiş onun yanına. Ben farketmeden dalgınlıkla dokunmuşum. Sonra o da bana günaydın aşkım yazdı :) sonra benden hoslandigini söyledi, benim ona aşkım yazdiğimi görünce çok mutlu olmuş.. Sonra ben buna yanlışlıkla o mesajı gönderdiğini anlattım ama çoktan sevgili olmuştuk.
sen de hoşlanıyo muydun? vay be yanlışlıkla başlatmışsın ama iyi olmuş :))
Evet hoşlanıyordum. Zaten hem sınıfın en güzel kızıydi nemde yasitlarim arasındaki en güzel kızdı..
çok iyiymiş :)
o zaman ki kız arkadaşıma göndericeğim mesajı dalgınlıkla babama yollamıştım. adam kendisine yavrum diye hitap ettiğimi görünce derhal aramış ve bana ' Yavrum dükkana bir gelsene' demişti. O an yaşadığım korku hiç bir filmde karşılaşmadığım türdendi :D
korku filmi olmuş seninki de :D yanlız herkes babasına atıyo bir gün birimiz bu yola gidicez :D
hakkaten gelcez Allah getirmesin :D
genelde insanlar karşı cinsle flört ettikleri ile mesajlaşırken yanlışlık yapıyor duygu yükünden kaynaklı.. Bende bir keresinde babam ve ilkokul erkek arkadaşıma atmıştım yanlışlıkla kısa mesaj atsam iyiydi resmen nutuk neyseki iyi toparladım ya da toparlamışımdır herhalde babam aradı hemen noldu dedi. Yok birsey yanlışlıkla dedim hemen yüzüme kapadı insan der ki tamam görüşürüz... Demedi bile düşünebiliyor musun bana görüşürüz bile demedi babam.. :(
:Dbenim de annem yüzümüze kapatır takma bunları :D olaysız atlatmışsın mis işte :)))
olmazmı :D geçen sene teyzemlere gitmiştim 1 hafta kaldım orda,, tabi sevgilimi özlemiştim ve ayıptır söylemesi biraz erotik konusuoduk mesaj yoluyla :D ''senin o hallerini unutamam mükemmeldin yakın zamanda gene tekrarlayalım yazmıstım :D yanlıslıkla teyzeme yolladım :D yollar yollamaz beni aradı olm sen kafayımı yedin ne diosun falan die sonra pirincin taşı zor ayıklandı :D allah düşmanımın basına vermesin çok zor durum harbiden
amin amin :D
bır arkadas benım okudugum unıversıteyı kazandıgını soyledı telefonda sevıncle.
ben de bır arkadasa kufurlu bır mesaj yazdım, onun gelmesınden hoşlanmadıgımla alakalı.
ama tabı o arkadas, sevınclı haberı veren arkadastı...
toparlayana kadar canım cıkmıstı.
off çok kötü olmuş yırtabildiğine göre isim kullanmamışın msjda iyi bari :)
ondan kurtulmak bir başarıdır tebrikler :)
attım hemde öyle bir yanlış mesaj attım ki :D anlatamam sevgilimi aşkım diye kaydetmiştim eniştemin ismi de Abdi gece öyle bir mesaj attım ki :D aradan ertesi gün eniştemin beni aramasıyla herşey meydana çıktı. :D Eniştemde yeni numaram yoktu beni vuracaktı adam eski numarasını halama vermiş zor kurtardım olayı :D
:D iyi hasarsız atlatmışın güme gidiyodun :D
Allah kurtardı :)
:))
Ben bir kere cok pis sictim. grup vardi whatsappta sinif arkadaslari. hoslandigim kiz da vardi. mactan donuyodu muhabbet benim ofsayt dedi ben de ofsayti bilen kiz tatliligi yaz :) <3 yazmistim sakasina. sonra kiz gulmustu falan. ben de cok severdim kizi yani bana bir gulse olurdum o derece. ben bunu screenshot yapip baska kankime atacaktim ki ayni diyalogu gruba attim. o nasil siçiş. o nasil heyecan. sonra zelihaya bak ya helal olsun hakkaten falan yazdim o screenshottan sonra. sonra daha yazmadim gruba :D
off kız trip yaptı mı "sen benim konuşmalarımı m yayıyosun" falan diye :D
Yok Allahtan kiz anlayisli biriydi hicbisey demedi guldu gecti :)
iyi bari :)
Mesaj degil de sevgilimin oldugu sıralarda agzım askım lafına alışmış meger. Annem aradı,(ben konyada o nevsehirdeydi) efendim aşkım dedim annem de sevgilimin oldugunu bilmiyordu ne aşkımı benim ben annen kime demeye alıştıysan dedi sinirli sinirli ben de bozuntuya vermeden hayatımın aşkısın sen anneeem falan dedim duygusala bagladıydık :D
yalan da diil yemin etsen başın ağrımaz :D
Hoşlandığım kişi ile konuşuyordum o sırada en yakın arkadaşıma konuştuğumuz şeyleri anlatıyodum yanlışlıkla çocuğa göndermişim hepsini. Bayağı bozulmuştum hiçbir şey demeden direk dondurdum hesabımı utancımdan. bir açıklama olamazdı çünkü kabak gibi isim yazmıştım bide ayy kahretsin eski günler._.
tüh belki de çocuk da hoşlanıyordu bak kaç kişi o yanlışlıkla başlamış :))
direk dondurmuşun hesabı nasıl dönsün :)
hee o zaman kötü :D
"Aşadayım bekliyorum, g*tüm dondu soguktan hadi" meaajini arkadasıma yolluycama isim benzerliginden patrona yolladım, kafa dengi bir adamdı da sıkıntı olmadı. Sonra ismin sonuna büyük harfle PATRON yazdım :)
Ayrıca üniden bir kız arkadaş çok aşırı olmayan çıplak bir fotoyu da watsapptan bana yollamıştı. 1 ay utancindan benle konuşamamiştı da bende gidip konuşmuştum sildim olur öyle falan diye idare etmiştim durumu :)
Patron iyiymiş :D
yazıkkıza iyi bari anlayışlıymışsın :)
(silmedi) :D
lisede 3 tane B**** vardi bir tanesi benden hoslaniyordu lise bitti unideki sevgilimin adida b**** idi.
Bir aksam "Ben liseden B**** nasilsin" falan diye kayitli olmayan numaradan mesaj geldi, benden hoslanan B**** sanarak aylarca mesajlastim sonradan ogrendim durumu :)
Onun disinda neredeyse hic yanlis kisiye mesaj atmisligim yoktur hep alici ismini kontrol ederim once.
aylarcaa :D sonunda nası anladın?
ee sonra kızla sonucunuz nooldu o kadar konuşmuşken pardon diyilemez de :))
:) çok oldu
arkadaşım üniverstedeyken yollu bir kızın numarasını vermişti a diye kayıt etmiştim ona atacagım msjı liseden kız arkdaşıma gönderdim :) sonra cevap geldi ne buluşması ne azması l*n diye :) epeyce düzeltmek için uyraştım sonra düzeldi ama en uzun küslükler diyelim :)
ovv kız için de çok kötü olmuş kıyamet kopmuştur :))
sorma ya 5*6 ay anlatamadım derdimi diyemiyorsunda arkdaşın sonuçta ama öyle ya da böyle dedik neyse armız düzeldide olan 5 ay yakın küsmemiz oldu :)
baya bir süre beklemişin ama neyseki atlatmışın en ağır hasar da seninki olmuş :)
evet :) malesefki birde aşkıma atacam diye amcam a mesaj atmıştım neyseki amcam yaşlıydı :) anlamamış :) amcaogluna soyledim silmişti.)
o da anlasaymış gör paparayı :D
yok ya bişey olmazdı da sonuçta canımla başlayan kelimeydi ya :) abest kaçar :) utanç verici bir durum nede olsa :)
hmm o iyiki anlamamış o zaman :D
evet :)) peki yabancı tanımadıgın bir numaradan garip msjlar geldimi :) kızların başına geliyorda genelde
açıkcası hatırlamıyorum benim tele olmaz öyle yanlışlıklar denk gelmedi :))
:) Hım 2009 yılında denk gelmişti bana tanımadıgım bir bayan orduluymuş sonradan ogrendimde tabi hemcislerim tarafından geldide normaldi ama bayanınki fazla saıkcaydı :)
*sapıkçaydı :)
o da bir talihsiz sapıkmış :)
:) evet neyse sohbet için teşekkürler iyi sabahlar efem
ben de teşekkür ederim yeni gördüm :)
o zaman iyi akşamlar diyelim :)
peki size de :))
:) teşekkür ederim iyi akşamlar :)
Askin diye bir sinif arkadasim vardi kiz arkadasim da askim di. mesaj da buydu seni tanidigima cok mutluyum varligin beni her sekilde mutlu ediyo seni cok seviyorum yazmistim sonra uyudum megerse askim yerine askin a gitmis. sabah baktim kiz gece boyu mesaj atmis bende sana karsi bos degilim diye:)
yazık kıza bu isimle "aa aşkıma göndercektim sana mı gelmiş" diye çok denerler :D
Mesaj da olmustur da şu an hatirlamadim ama bak telefonum cebimde yanlislikla babami aramis oda acmis bizde arkadasla sevgililerimizden konusuyorduk ama babam duymamis heralde hic bir sey soylemedi ya da duyduda bir sey demedi anlamadim normal konustuk kapattik sonra 😁
o acaba işte beyin çürütür :D
özellikle whatsappda çok başıma geliyor üstte bildirim geliyor açıyorum uygulamayı mesaj hemen işlememiş oluyor el alışkanlığı en üstekine tıklıyorum sonra mesaj yazıp gönderdikten sonra farkediyorum :/
çok zaman kızlara küfürü basmışlığım var bu yüzden ya da tamam bitanem falan yazmışlığım sonra kankalarıma yürümüşlüğüm :)
hız kötü birşeymiş bunu anlıyoruz bu sayede :))
olabilir dikkat dağınıklığıyla birleşince sonuç bunlar işte :)
2 sene önce üniversitedeki finansal yönetim 1 dersine giren meltem ** hocaya seni arzuluyorum her gece aklımdan çıkmıyorsun. Senin o tadını çok özledim. Yanıma uğramalısın. Diye detaylı detaylı yazdığım mesaj ona gidince tabi , hayliyle o dersi başka bir ilde vermek zorunda kaldım : D
offf :D bir ufacık hata hayat değiştirmiş çok kötü ya ne bahtsızmışsın sen de :D
en kötüsü buydu :D
daha kötüsü olmaz inş. :D artık mesaj yazmalar senin için daha önemli olmuştur ondan sonra :))
atmıyorum ya :D
en temizi :D
Hastanede sira beklerken o zamanlr erkek arkadasim ne yaptin diye sordu sms ile dayimla da sms le bekliyorum diye konusurken o stresle dayimdan gelen 'ne yaptin geldi mi sira'mesajina hala bekliyorum hayatim diye cevapladim ardindan fark ettigmde de elim ayagma dolasip 'hayatim beklemekle gecyi biktim bu siralardan diye bir mesaj daha yolladim ama o an anlatilmaz yasanir :)
iyi kıvırmışsın yedi mi bari :D
Hemde nasill :)
hoşlandığım çocukla ilk buluşmamızdı o bir ara lavoboya gtti o sırada da arkadaşım mesaj atmıştı naptınız diye şu an tuvalete gitti yazdım ama o mesaj hoşlandığım çocuğa gitmiş döndüğünde hiç bozuntuya vermedi
iyiki hakkında kötü birşey yazmamışsın :)
benim hikayem de iyidir o zamanlar iki kızla beraberim özgül biri biri öykü özgüle atıcağım mesajı yanlışlıkla öyküye atmıştım özgülüm aşkım benim yazmıştım öykü özgül kim demesinmi bende hemen kıvırmıştım öz güllüm nerdesin anlamında yazdı bebeğim diye ::D
ve bunu yedi mi :D
yedi valla :D çok güzel yedi hatta özür bile dilettirmiştim sen bana ne demek istysn seni bu kdr severken nasıl aldtçm die
baya safmış :)
(2008 yılı filan)
+ Bütün merdivenlerde senin kokun var Arzu..
- He a. k. osurdum geçerken, mal mısın oğlum? (ufak amcam)
:D:D:D
eve giderken babam camda bekliyormuş.. arkadaşa " bir de camdan bağırıyor bana tövbe yarabbim ya " yazacaktım ki hooop o mesaj babama gitti :D eve gidince kıvırdım ya okulda kavga cıktı cocuk camdan bana bagırıyo falan değişik yani dedim ama yemedi herhalde
yazık ya baban kırılmadı inş
kırılmıştır. ama ergendik
Aylardır adet olamıyordum en sonunda ilaçla oldum kuzenime de "yaşasın sonunda adet oldum" diye mesaj attım yanlışlıkla eski sevgilime atmışım ben şok ben iptal ben wefad :(
eski sevgilinin sende numarası ne arıyo kıs DD:dD:d
çok fena yaa :D:D:D
Tatildeyken sevgilime hotele döndugumde sana mesaj cekerim demistim hotele onunda kontöru olmayinca bana annesinin telefonuyla mesaj cekmisti bende unuttmustum geldim hotele en -askim ben hotelde yim gelebilirsin yazip annesine gönderdim yanlisikla halbuki arayabilirsin yazacaktim iyice karisti olaylar babasi okumus msji sonra kavgalar felan derken ayrildik:))))
off çok fena tam bir kaos :D yanlız seninki kızın başına patlamış :D
Arkadaşıma evi tarif eden mesaj atmıştım beşevlerde ineceksın yazacaktım ama t9 ile yazınca beşevler oldu cesetler :) asıl bomba şimdi geliyor :) beşevler durağının karşısında mezarlik var :) doğru yazayim dedim yanlış kelime yazdım yine doğru kapıya çıktı :))
her yol sizin eve çıkıyomuş Allahtan :D
Kuzenimin babasına olan mesajını hatırlıyorum. ki amcam da çok diktatördür. Evde oğulları babalarına " siz " diye hitap eder, o derece. mesajda;
- sevgilim birazdan uçağa bineceğim. Öpüyorum.
- sevgili oğlum, iyi uçuşlar diliyorum ben de gözlerinden öpüyorum.
:D adamcağız "sevgili babacığım" demek istediğini sanmış heralde :))
aa çok inceymiş ya çok iyiymiş bu :)
bir kız vardı hoilanıyodum ama muhabbetimiz yoktu nasıl konuşsam nerden konuya girsem bilemiyodum ona Yarın 8-9 halı saha var oynar mısın diye mesaj atmıştım ne halısahası be dedi bende pardon çok yanlış oldu diyip baş harfinden bir arkadaşın ismini sallayıp muhabbeti ordan yürütmüştüm bu sayılır mı?
vaayy yanlış mesaj durumunu iyi kullanmışsın olur olur :D
sen işini biliyosun :D
olduğu sandığım oldu amcamın ve en yakın arkadasımın adı m ile baslıyor arkadasıma öyle böyle sövmedim yolladım yollarkende amcama gitti sandım batarya sim ne var ne yok cıakrdım sonra taktım baktım mesaj gitmiş bir baktım cevap ne küfür ediyon kanka amcamın numarasını sildim soonra :D :D
:D o heyecanı sonuna kadar yaşamışın ama çok iyiymiş ya :D
sende de bir aile faciası olurdu iyi ki silmişin ancanı :))
o yanlış kelimeler yüzünden çok yanlış oluşan msjlar da fena :D
Sevgilimle ayrilmistik hic aramamistu bu gunde aramadi yazip arkadasima gondercektm el aliskanligi sevgilime gonderdm yanlislijla :)
Geen de sevgilimin arkadasi ile whatsapp tan konusurken gulucuk yerine opucuk gondermistm rezil oldm snra soyledm hemen gulucuk gondercektmdiye
çok masum bir msjmış eski sevgiline attığın :)
bu 2. hatanın daha beterini yapmıştım msn de ifadeler vardıya, kuzenle dalgasını geçtiğimiz çok açık saçık hareketli bir ifadeyi, bir erkek arkadaşa yolladım bir de yazdıktan sora biraz geç farkettim Allahtan nası biri olduğumu biliyo sorun diil deyip üstünde bile durmadı saolsun :)
böle arkadaşlar can ya :))
sevgilimle kavga etmiştik bende bunu başka bir arkadaşa anlatıyodum aksilik bu ya mesajdada uzun uzun herşeyi yazdım eski kız arkadaşına kadar sonra alışkanlık ona gönderdim sonra daha beter oldu tabi ama hatırlamıyorum bir şekilde barıştık
sen aynı zamanda en yakın ark. gibisin ondan sana gönderdim falan :P :D
neden başkasına anlatıyorum diye sinirlenmişti üstüne bide
benim erkek kardeşim de hiç sevmez. halbuki bize göre çok normal :/
erkekler kendi içlerinde yaşıyo yazık biz bişey oldumu hemen naklen yayın herkese, hatta bazen kavga anında bildiriyorum :D
aynen :D hem içimizden o siniri atmamız onların hayrına ama kıymet bilmiyolarki :D
dimi gelde anlat :D
Ne olur nolmaz diye numarasini kaydettigim komsu teyzeye gecenin bir yarisi ablama dalgasina gonderdigim "uykun kactiysa gel yanima bebegim "mesajini atmistim :S. neyseki benim numaram onda kayitli degilms anlamadi bisey 😁
töbe töbe diye diye uyumuştur kadın :D
Sevgimi le konuşuyordum faceden bur yandanda sınıfımda bulunan bir kıza ders notu atıyordum sevgilime seni coooooooooook seviyorum birtanem yazdım ustunede kalp öpücük attım ama bunun farkında değilmişim ertesi gün okul karışmıştı :)
kıza çok kötü bir kavga malzemesi vermişsin :D
Kız arkadaşıma "çok özledim, seni seviyorum"yazmıştım. Sıra arkadaşıma yollamışım ve garip kısım olumlu cevap aldım kızdan bende seni seviyorum demişti. En sevdiğim lise hikayem budur ayrıca çok güzel soru 😃
gizli bir hayranın yanlışlıkla sobelenmiş desene :) teşekkür ederim :)
İşin garip kısmı kız cevap atana kadar farketmemıstım yanlıs gittiğini, ilk cevabı ciddi misin oldu hala farketmeyip heralde tatlım sence şaka mı yapıyorum demiştim. Bütün gece sanki sevgilimle konuşuomuş gibi konuşup ertesi gün okulda farketmiştim😂
ovv bütün gece kız ne hayaller kurmuştur sende ki şans da fenaymış :)
Eski sevgilim annesine atacağı mesajların %90 nını bana gönderirdi. Hatta annesinin babasını aldattığını böyle öğrenmiştim. Ben hiç yanlış mesaj atmadım böyle.
ovv o kadın aldatmayı nasıl başarabilmiş hayret :) haber veriyomuydun bana attınız falan diye :)
ben de annesi yanlışlıkla gönderiyordu diye okumuştum ilk şimdi anladım :) ilginçmiş kız için de kötü bir durum olmuş
Benim ki evlere senlik... yakin bir arkadasim evlerinde yapilan tadilat nedeniyle aksam sizde dus alabilir miyim dedi. Tabi ki ne demek dedim... ev tabi almis basini gidio daginik.. ardindan esime mesaj yazdim ( is cikisi o benden daha once evde oluyor) ayse tadilat nedeniyle sizde dus alabilir miyim dedi cabuk eve gidince topla banyoyu falan aksam aksam is cikti ya offff bir rahat yok anasino satimmm... yazip ayseye yolladim :😀
hadiii :D yüzüne bakamaz insan bir daha :D
Hani ilk zamanlar erkek mesaj atar sen yakın kız arkadslarına gönderırsın ne dıyım ne dıyım dıye işte oralarda bı kurbanda ben olmustum ama cakmadı :)) bı seyı teyıt etmek ıcın yınelıyorum sanmıstı :)
iyi bari hasarsız olmuş seninki :))
Derin bir nefes alip hoslandigim cocuga senden hoslaniyorum diye mesaj atacaktim bir yil once kavga edip ayrildigim eski sevgilime gitti baya olaylar cikti unide :)
hatlar çok fena karışmış :D
Aynen ya:)
evet ben özür dileyip sevgi sözcükleri döktüğüm mesajı amcama yollamıştım. o zamanlar küçüktük kız arkadaşım üstlendi durumu ben telefonunu aldım kusura bakmayın dedi :)
iyi toparlanmış gene :)
Bak bu soru güzeldi... Öyle soru olsun diye sap sap sorulan soruvari şeylerden değil. Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.. Arkadaşımızı alkışlıyoruzzz ;);) bir an ilk okul müdürümüz kaçtı içime yaa
mersi efenim :D
Babama bana 300 lira gonder yazicagima eski sevgilime atmistim. Haklisin sana borcum vardi diyip para gondermisti uzerine :D
bir yandan ayıp olmuş ama paranı da geri almışın en azından :))
Iyi oldu iyi :D
:D:D
valla artık nasıl bir numara yazmışsam küfürlü bir mesajdı ta diyarbakırdaki adama gitti karısı aradı davalık oluyorduk nerdeyse :D :D :D
sert kayaya denk gelmişsin fena :D
:D:D
Sevgilime mesaj yaziyim derken. En son halama mesaj atmışım çıkmamışım sayfasından. Mesajlara girip kime gönderdiğime bakmadan halama gönderdim. Ama bozuntuya vermedim 😂 berbat bir durumdu
özelinin ailene dökülmesi de fena :))
halan kafa biriyse iyi bir vermiştir buna :D
sabahlar olmasın mesajını arkadaşa diye patrona gönderdim :D
ertesi gün sabahlar her zaman olur diye laf soktu patron :))
nispet yapar gibi olmuş :D
İşin kötü yanı içtiğimizin ertesi günü sunum yapacak kişiyle aynı kişi olmam da tüy dikti resmen :D
Kesinlikle!! :)
hadi ya :D sunumda sıkıntı oldu mu peki
Yok daha dinamiktim neşeliydim :))) Şeytan dürttü içip içip gitsem mi dedim :D
Tabi dostların muhabbetin etkisi uzun süre görüşmediğin kişilerin etkisi daha büyük :D
demekki stres atıp da gitmek daha verimli sonuç çıkartıyomuş :D
EVVET :) Arada kafayı boşaltmak gerekiyor.
evet :))
ben de çok eskiden bir arkadaşın yalanını, herkesi kandırışını ispatlayan mesajımı uzun uzun yazıp, o bahsettiğim arkadaşa yollamıştım çok rezil bir durumdu :D
:D bu dedikodu da fena birşey çoğu kişinin elinde patlamış dedikodusu :D
beyin gel gel tam orda su kaynat :D ben mesela ondan sonra msjla dedikodu yapmadım bir daha ders oldu bana :D
hee o zaman sıkıtı olmamıştır nasısa yüzü yok ne hesap soracak :D
sus rezil daha kimlere atacam sen dur diyeydin :D
sora o msjı başkasına gönderdin mi yine de :D
hani acıdıydın :D
neyse bilmediğim şeyde yorum yapmayım bari :))
tamam tamam :D
Babama atmistim ;)
İffetli bir kiza atacakken Pedere gitti ;)
Sana öyle bir cakarim kayarim dedim 2 dakka sonra babam geldi agzimi burnumu kırdı ahahahahaj
Not:şaka la şaka ne kizi
Kiz ne arar la bizde :)
o da olur inşallah :D
yok be :D kız yok dedinya bulursun inş diye dedim :D
Watsapp ta Ülkü Ocağı grubu vardı. Yanlışlıkla oraya iyi geceler minigim yazdım sevgilime yazacagima. Adamlar beni minik hale getircekti az kalsın :D
:D iyiymiş hakkaten :D
He *mk He yazıp kankama göndereceğime sevgilime gönderdim haykırarak güldü arayıp :D Tabi anlamış yanlış gönderdiğimi :D
iyi bari :D
Ben kankama yazdım ki erken çıkıyorum takılalım annemler yok eve geç gidicem gezelim biraz vs berna yerine babama gitti :D
lazkızı bunlar bir de laz babaya mı gitti :D
Evet o gün ciddiyim kolum alçıya alındı 2 ay geçmedi yanlış kaynadı Kızla konuşturdum ama laz yani inanmaz ki inat :D
ovvv çok kötü olmuş yav :(
Evet. Ama bazen öyle iyi tanır ki seni karşındaki, dosdoğru olduğunu bilir ve anlayış gösterir. Sorun olmamıştı kısacası.
işte dedikodu mesajını dedikodusunu yaptığın kişiye yollama durumunda bu olmuyo :D
izleyiniz :D
aynen aynen izledimdi :D
ayy olmaz mı :D hem de yanlışlıkla attığım kişinin hakkında konusuyordum ona attım ayy ben yıkıl bir şok ol :D :D toparlamakta güç oluyor :D bir kere de sevgilimle konusurken facede tanımadığım biri mesaj attı yanlışlıkla ona aşkım diye mesaj atıyordum ayyy o adrenalin hiçbir yerde yok :D atmadım son anda farkettim :/ hız kötü bişey yaa hızlı olayım diye karışıyo herşey :/ bir de birden çok kişiyle konusunca böyleoluyor :(
aynen o adrenalini başka hiç yaşamadım :D evet ya birden çok kişiyle konuşunca kafa cozutuyo :D o dedikodu da Allahın sopası yok dedirtir gibi hep elde patlıyo ya :D
aynen yaa :D istesen olmaz bakıyorsun ona gitmiş. birkaç saniyelik kalp krizi yaşamış gibi oluyorum :D
hiç sorma aynen ya :D
Birlikte işe çıktığımız arkadaşım biraz cins biriydi. O gün de bayağı sinirlendirdi beni. O sıra sevgilime durumu anlatan bir mesaj attım ki yanlışlıkla adama atmışım.. allahımmm
aranız daha bir güzel olmuştur :))
aa verdi yani teli okumadan süpermiş valla :))
Arkadaşım barışa göndereceğim "bi saattir bekliyorum gel hadi pezevenk" konulu mesajın babamın telefonuna gitmesi ve babamın beni araması.. ne günlerdi be
babanın ses tonu çok tatlı olmuştur heralde :D
Tabi tabi çok iyiydi :D unutalim bence
:)))
Evet samimi olduğum kız arkadaşıma yazdığım mesajı samimi olmadığım bir kıza gönderdim. Mesajda 'neden banyodaki hallerim mi geliyor aklına' yazıyordu erkeğe yazdığımı düşünmesin diye arkadaşımla konuşmamızı ekran fotoğrafı atmıştım :D
yanlız o mesaj da çok fena duruma sokarmış insanı iyi yapmışsın :D
ölsün :D
bir tane kiz arkadasim vardi asli diye. Onla mesajlasiyorduk bende o siralar gul diye bir kizla cikiyorum asli benden hoslandigi icin bu iliski bitsin diye bakiyordu. Ki bizde bu meseleleri konusuyorduk telefonda asliyla. Asli gulden ayrildigin zaman bana gelirsin dedi bende bakariz dedim. Daha sonra iyi geceler dedik kestik mesajlasmayi. Ben yatmadan once kuzenime "aq aslisi bana asiliyo" diye mesaj gonderdigimi sanarak o mesaji asli ya gondermisim. Lisede deli gibi asik oldugum kiza tam kavusacakken cok kotu bir halt yemistim pismanim.
deli gibi aşıktın da niye öyle yazdın kız hakkında
uykuluyken sık sık yaptığım olay.
uyanınca ortalık karışmış oluyor :))
:)) ben uyandırıldığımda ters oluyorum biri arar da saydırarak açarım teli diye geceden kapatıyorum mutlaka :))
ciddi misin, bende aynıyım.
çok sinirli oluyorum uyanınca ahshsh
aynen ya uyku kutsaldır ne uyandırıyolarsa :D bir de uykudan yeni kalkmışken konuşturulmayı sevmem :D
Benim sinirim geçiyor birkaç dakikaya, baya masum oluyorum ondan sonra.
bir yarım saat mal mal etrafa bakıyorum ahahah
yarım saat- birkaç dakika :D zaten ben de işte birkaç dakikayla bir yarım saat arası :D
Hiç sorma :(
Babam aramış sevgilimden telefon beklerken
Aşkım napıyosun falan demiştim. Hiçbir şey söylemedi. Hala anlamadığını umuyorum
o saniyeler zaman durmuştur heralde anladı mı-anlamadı mı korkusuyla :))
:D bana göre durdu çok yavaş aktı aktı derkeeen babam konuşmaya başladı sonra baktımki benim ne dediğimi anlamamış :D
Bahane üretip gitmeyeceğim birine, buluşacağım kişiye atmam gereken "tamam 5dk ya çıkıyorum" mesajını kim bilir kaç kere oldu -_-
buluşma saatine kadar kime gidiceğin süpriz yani :D
aynen :D
Oldu. Sevgilime yanımdaki arkadaşım ayrılmadığı için buluşamayacağımızo uazdım. Mesajı da kıza attım. :(
owww çok fena :D
evet oldu hemde bir cok kez ögrenciyken segilime yollcm mesajı annemin arkadasına yollamıstım 5 yıl once. en sonda kuzenime yollicam mesajı sevgilime yolladım 2 ay önce :D
amanın eyvah dedirten türden olmasın da :D
oo alalım hemen :D
arkadaş falan diye kıvırabildin mi sonra :D
şüpheli de olsa beraat etmişsin neyseki :D
hadi ya kötü olmuş :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar