Teknoloji mağduru oldunuz mu? xd Atmamanız gereken mesajı, yanlışlıkla baska birine attınız mı? Bazen böyle karışıklıklar olabiliyor gibi. Hic yaşadınız mı?
Üniversitede oda arkadaşım vardı odada sürekli kulaklıksız müzik dinlediği için ders çalışamıyordum sürekli kulaklığını tak ben de ders çalışabileyim dediğim bir gün yine inatla müzik açmıştı ben de sinirden yatağıma yatmıştım. O esnada en yakın kız arkadaşıma bu kız da beni deli ediyor yine bencillik yapıp açtı müziği dövmemek için yattım yatağıma diye onu çekiştirmek için mesaj hazırlamıştım. Bu mesajı da yanlışlıkla oda arkadaşıma yollamışım 🤣🤣uykuya dalınca beni uyandırdı sen arkamdan beni mi çekiştiriyorsun dedi anladım ki mesaj ona gitmiş 🤣🤣hayır yüzüne söyleyemeyeceğim bir şey değil ki de bencilsin ve anlayışsızsın dedim 🤣ama yine de bana küstü son sene. Ve mezuniyetten 4 sene sonra ona mesaj attım bana küsmüştün barışalım mı yazdım aman çocuklulktu yaptığımız dedi barıştık şimdi çok iyi dostuz🤩🤩
Evet sayamayacağım kadar çok oldu özellikle birisini hiçbir şekilde unutmam unutamam büyük bir rezillikti biriyle konuşuyordum onun en yakın arkadaşı da bana mesaj atmıştı Bir de kendi yakın arkadaşım mesaj atmıştı 3 birden mesaj atınca birden arkadaşıma atacağım sesi çocuğun arkadaşına attım ve çocuğunda silsem bile mesajları onda Görünen bir uygulama kullanıyormuş attığım seste de çocukla alakalı bir şey söylüyordum geri çektim Ama maalesef yine de dinledi
10 sene kdr onceydi. erkek arkadasimin yasini sormamistim taki sevgili olup aradan bi kac hafta gecene kdr. O zmnlar yas takintim vardi. Benden buyuk olmaliydi. Ama ben , benden 2 yas kucuk oldugunu ogrenmistim. O saskinlikla bi arkadasima "bunun yaşı kucukmus ben bundan simdi ne diyip ayrilicam " diye mesaj attim. Ama mesaji arkadasima degil sevgilime atmisim. Gozumun onunde mesaj olece gitti ve hic bisi yapamamistim.
İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı.
2 kez oldu birinde eski sevgilime atıcağım samimi bir mesajı aramda birşey olmayan bir kıza attım tabi kız şok😀 Diğerinde sevdiğim bir abimle 2-3 dakika yine o eski sevgilimle yazıştığımı sanarak mesajlaşmıştım o da hiç bozmamıştı beni farkettiğimde çok gülmüştük😊
Oldu evet eskiden facebook kullanırken bilirsin dırılt diye küçük mesaj vardı uzun kutucuk yazarken başkasının mesajına geçmişim yarışınınız gitmişti 😂😂
Online derste iken evde ben ve yaramaz köpeğim vardık. Neyse masa başındayım oturuyorum bu bneim birden üstüme atladı. Ben de o an ki sevgi çoğalmasıyla senin poponu yerim köpek dedim. Sonra hi baktım mikrofon açıkmış...
Sevgilimle 18yazışıyorduk mesajları az kalınca babasından yazışmaya başladık yazıp siliyordu. En son güzel döktürdüm attım gitmedi bekle bekle gitmiyo mesaj takıldı... Ertesi gün otururken girmiş mesaj ne geldi baba demiş suratı şekilden şekile girmiş yanlış gelmiş diye silmiş. Anlayacak diye iyi ter attık 😄😄😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Atmaz mıyım kuzum birine attım 😂 oda fena küfürlü idi bana demesin mi ben sevgilisi 😂 ula olmayan kuzen arkadaşım üstüne attım suç 😂 sonra engelledi beni 😂 😂 ama sevgilisi olsa benş dövmeye gelirlerdi ama gelmek yerine engelledi demek kızmış okuyan 😂 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hastanede çalışıyorum yanlışlıkla bir doktora napıyosun aşkım yazmıştım sjdkskfk (daha yeni yaşandı) fark etmeden bekledim ama adam anlayışlı çıktı herhalde yanlış yazdın dedi sjdjakd
Tamam işte sjfjsk hemşire kızlar erkek doktorları hep stalklarlar hesaplarını falan özellikle yeni mezun pratisyenleri stalklarlar, erkek doktorlarda aynısını yapıyor
Hemde ne yanlış. Erkek arkadaşıma gönderecekken yanlışlıkla kız arkadaşıma göndermiştim. Mesaj: Sana selam vermektense ben kendimi yakarım Senin yüzünü görmektense dağları bile yıkarım Ölümce mezarıma gelip toprak atma Küreğin sapını g. tüne sokarım
Komutandan asla özür dilenmediğini ve bu mesajın bir düzmece olduğunu askerliğini bedelli harici yapanların anladığını düşünüyorum. ^^ Oldu, asla fatal bir sonucu olmadı ama.
Aileye soyledin mi rahat bırakmiyorlar yaa ama doğru insansa gerçekten konuşacaksın bide merak ediyolar tanismak istiyolar doğal olarak nasıl insanla diye
Günde 827373 kere yapıyorum çok ayıp ediyorum onu da biliyorum 🥺
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
matematik öğretmenime o da yeni atama yani seni elime geçirirsem becerecem demiştim telefon donmuştu ona yazmışım öteki gün beni görünce değişik değişik bakıyordu
Karşımda beni sinirlendiren biri vardı toplum içindeydik soramıyordum kimdir diye bende bu kardeşim kimdir kuzenime yazacağıma babamın arkadaşına yazdım 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ay univetsitedeyken manitaya atacagim mesaji pedere atmistim rezalet 🙈
Şimdi ben çiçekçiye yazmıştım haber bekliyordum o ara ablamla da konuşuyorduk bu konuyu çiçekçi model çiçek attı fiyatıyla beraber bende ablam yazdı sanıp adama yuhhh yazdım sonra pardon falan dedim ama görmüştü jckxkck