Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) Ah be kızım sende olmasan küçük kardeşlerimiz kimde milli olucak :( o küçük pipilerine güneş gibi doğan ablaları olucaksın sen. Tabiki olurmu hiç cüneyte herşeyi söylerse olmaz aaa sonra cüneytle arkadaşı sana combo yaparlar mazallah 2-3-4 kişi derken Beyaz bir ışık görürsün suratında Işı gördüm dersin öldün sanarsın sonra :D Beyazın içinden bir zenci çıkıveriri Game over der veeeee... :D To be continued diye yazı çıkar ( Acaba bu kızımız zenciden kurtulabilecek mi o ufacık narin dudayı ile bir şans öpücüğünün sonu ne olacak Cüneyt son Altın vuruşu yapabilecek mi onu haftaya yazalım olur mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılokumadım
Cevap sahibi+1 yıl:D Sende tüm proteinlerimi bitirirdim
Soran+1 yılbbbbbbbbbbbbbbbb
Cevap sahibi+1 yılBak Cüneyte Söyle lütfen Benim için ateşli Üçgen yapsın sana Lütfennnn
En İyi Cevaplar
Tebrik ederim kardeşim doğru yoldasın enayi bunlar ya :d
617 Yorumla
Soran+1 yılevet aldatmak çok güzel ekşın oluyo, herkes yapmalıı
Soran+1 yılbu erkeklerde bu kadar saf olmasın caaanııım d:dD:Dd
- +1 yıl
kızım kaşarmısın orospumusun sen?
- +1 yıl
illa * istiyon
Soran+1 yılsizleri kaale almıyorum
Soran+1 yılkesinlikle :D
Soran+1 yılAllah için artık cevap atmayın şu soruya ya :D:D:D: gına geldi ya
Soran+1 yılamma eksilenmişin ama hee :D
Soran+1 yılhaahahhahahahha
+1 yılSizin gibi ruhu sürtük bayanlar oldukça erkekler dahada çok acıyor. Sizlerde helak olmanıza rahatlasak. Bu nasıl bir saygısızlık, terbiyesizlik ben anlamıyorum empati kuramıyorum. Allahım mantık ve merhamet versin Size. Sizin gibi sürtüklerin el üstünde tutulmasınada ayrı kızıyorum bu erkekler sizde ne buluyor ne kadar saflar
31 Yorumla
Soran+1 yılaşıklar bana
yorum yapmak zor bir durum ama sadece erkek arkadaşının en yakın arkadaşının gözünde kendini ezik durumda gösteriyosun aranızı bozacakmışta bozsun zaten çocuk seni gerçekten seviyosa inanmaz ama kusura bakma seninde içinde varmış bacım doğrusu bu demekki bir açığını gördüki bo çocuk tehdit etti seni
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
+1 yılkimseye büyük konuşmuyorum bundan sonra
başıma geliyor sonra mutlaka mana verdigim şeyi bende yaşıyorum :D
aldatılmayı nasıl başarıyorsunuz derdim millete şimdi sanada sevgilinin ne şerefsiz arkadşaları var desem mutlaka banada yaparlar aynısını o yüzden yorum yok :D07 Yorumla
Soran+1 yılama napmalıyım sence?
- +1 yıl
doğru bildigini yap sen düzelmezsin :D
- +1 yıl
can çıkar huy çıkmaz insanları değiştirmeye çalıştım hala aynılar o yüzden ne desem boş yine bildigini yapacaksın :D
Soran+1 yılevet ben buyum değişemem
- +1 yıl
bak ben biliyom onuda aldatırsın sen sürekli bağlı kalamazsın yapında yok burcunu söylermisin :D
Soran+1 yılben dal burcuyum bu yeni çıktı yani daldan dala daldan dala
- +1 yıl
en azından dürüstsün be dürüst insanları severim zeytin yagı gibi üste çıkmıyorsun suçunu kabul ediyorsun yinede çok kızdan daha iyisin s.. . et :D
Ya arkadaşım bir sie git çarırdın sevgili bir yere saklardın ya da sevgilinin arkadaşıyla buluşurken arardın sevgilini dinle derdin çocuğun konuşmalarını dinletirdin git onun bunun altına yat admın arkadaşıyla s. kiş sonra ben suçsuzum o kandırdı.. Hayırdır gozozuna ilaç mı attı a. m. k
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler için güzel bir fikrim var. Senin derini yüzüp, tuzlu suyun oldugu denize atmalı.. Yaşamak için çırpındıkça ölücekmiş gibi acı çekmelisin.. Yaşamak için acı çekmelisin.. Yaşama güdüsü herşeyden öndedir. Durmadan çırpınacaksın ama yaşayamayacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel söz
- +1 yıl
Evet google a sevgiliye atılacak güzel mesajlar yaz orda çıkıyor.
+1 yılya neyine mecbur kaldin tobessst agzimi accam olmicak. Sen sevgilini oda seni seviyorsa nasil aranizi bozabilir? liseli misin? bence yedinOguzla bir haltlar o yuzden de sevgili olmak zorunda kaldin. burada bize maval okuma. ay boyle kizlar yuzunden hepimize laf geliyo uyuz oluyorum!
00 Yorumlaaranı bozsaydı senin anlın açık bir şekilde söylerdin böyle böyle dedi derdin seni aldatmak istemediğim için teklifini kabul etmedim dersin o çocuk sevgilinin yakın arkadaşı olsaydı onu yapmazdı bir an önce o çocuktan ayrıl en azından bunu o masum çocuk için yap ki kendine yakın sandığı şerefsiz arkadaşından kurtulsun eğer sevgin büyükse sana geri dönsün.
00 YorumlaBir liselinin kırmızı ajandalı günlüğü :D
Hayal ürünü olduğunu düşünüyorum ama gerçektende sevgilisini arkadaşıyla aldatanlar var ( gözümle gördüm) onlara tavsiyem yazık o iki arkadaşa, ortaya çıkınca gerçekler , çok kötü olaylar ve çok büyük hayal kırıklıkları yaşanıyor :(((11 Yorumla
+1 yılTroll sorulara Bakış açım
https://i.hizliresim.com/JEoJWJ.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılsonunda zeki bir insan
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılsensin o
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşlar ben suçsuzum beni oğuz (sevgilimin yakın arkadaşı) kandırdı benim sevgilim olmazsan cüneytle aranı bozarım dedi mecbur kaldım :(:(:(:( sevgilimi çok seviyorum
Nasıl bu sıvamaktır bu amk? Başka uyduracak yalan mı bulamadın karakterini...00 Yorumla
+1 yılaldatırken aklın neredeydi olayların bu noktaya geleceğini düşünemedin mi sevgilin arkadaşını kaybetmesin diye hem aldatmaya devam etmek hemde sevgilinle devam etmek istiyorsun galiba değil mi tabi insan düşünceli olunca
03 Yorumla
Soran+1 yılçok düşünceliyim o yüzden bitiremiyorum
- +1 yıl
boynuzlamayı bırak o zaman düşünceli bayan o boynuzlar sevgilinin mutlaka bir gün bir yerine batacak o zaman ne diyeceksin
Soran+1 yıloğuz beni kandırdı dicem
+1 yılbide demişssin ya hem beni hem onu kaybedicek emin ol kaybetsin varlıgınız rahatsız edici çünkü tek dediğim aldatanlar altalısınlar hemde yıkımı buyuk olsun onlar için
30 Yorumla
+1 yılkımsenın kımse uzerınde ipoteği yok ama yapılan sey rezılce hele kı ayrılsam çocuk hem beni hemde en yakın arkadaşını kaybedicek sözün daha da rezilce zaten hayatında sizin gbı namussuzlar olmaması lazım
00 YorumlaAbi aldatmak benim gözümde yapılabilecek en kötü şey bir insana bir de gelmiş tavsiye falan ediyosun bence ayrıl ve ahlak anlayışını da bir gözden geçir
21 Yorumla
Soran+1 yılpek, i
+1 yılAma bu yaptığınız iki yüzlülük halk tabiriyle kalleşlik k. bakmada. derhal ayrıl çocuktan , bari sevgisi bitti desin öyle bişeyin varsa , seviyesizlikten iydir.
05 Yorumla
Soran+1 yılbırakırsam çok üzülür bana aşık ve çok güveniyo
- +1 yıl
TamM ama ben değilim de bişey de harem kurcan kendine o kırılmasın bu üzülmesin diye. Zaten bir süre sonrra bıkar senden . Sen sevmezken ne yapabilr. Madem bu kdr polyanna sın niye aldatıyosun adımızı kirletme.
Soran+1 yıloğuz ayarttı yoksa ben sevgilimi aldatmazdım
- +1 yıl
Yani şimdi pozisyonundan mutlu musun kardeşim ne diyim ki ben sana mutluluklar.
Soran+1 yılühühüühühü
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılCüneyt oğuz cabbar hikmet ohooo siz treni kurmuşsunuz expresmi bari :)
Sorun değil senin adına üzülmedim aşşağılıksın ya hani aldatıncada sevgilini aldattığını düşünüyosun ama kendi kendini aldatıyosun aldanıyosun yani...01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı seyi yaşadım ayrılmak istedim. olmuyor yapamıyorum ben onu çok seviyorum dedim. sen görürsün dedi gitti söyledi hemde ben istemişim gibi söyledi. aylarca yalvardım ama affetmedi seneler sonra affetti o zamanda iş işten geçmişti. sonuç hüsran
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Şaka falan heralde. Ya sizin gibiler değer görüp biz böyle bir kişiye bağlanıp acı çekiyoruz ya anlamıyorum yemin ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılböyle bir durumda hala ''sövgölömö çok sövöyöröm'' diye biliyorsun ya tebrik ederim seni, sizin gönlünüzü bir acayip olmuş ayranı mayranıda geçmiş.
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrana hakaret etmiş oluruz.
- +1 yıl
haklısın vallahi şu hale bak ya Cüneyti seviyorum ama Oğuz'a aşığım gibi bir durum olmuş bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibi insanlar varken olan gercekten sevenlere oluyor. Ne cektiriyorsan aynisini cekersin. Sizin gibiler yuzunden guvensiz olduk Allah bizi sizin gibi insanlardan uzak tutsun sizede akil fikir versin.
13 Yorumla
Soran+1 yılama ben seviyorum cüneytiğ
Cevap sahibi+1 yılOda sana aynisini yaparsa sasmam..
Soran+1 yılyapmaz
Şimdi 1. arkadaşının sevgilisi ile kırıştırıyor ( bu arkadaşmı)
2. Sen sevgilisisin öylemi? aldatan nasıl sevgili oluyor? F** body olmasın onlar?
Sanırım yorum yazılsın filan istiyorsun, buda benden ama bir dahaki sefere daha yaratıcı ol.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Şimdi sizde insanız diye geçiniyorsunuz ya helal olsun ! yarın birgün ayrılsan başlarsın twitter dan face den şarkı paylaşmaya söz yazmaya bakıyorsun 1 ay sonra yine aynı durum Bazı Şeyleri Hak Ediyorsunuz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. bana da vereceksin ulen!
yoksa cüneytle de oğuzla da aranı bozarım.. :D30 YorumlaErkek arkadaşına yazık. Midesz. Vicdanszlar. Edepsz. Utanmadan bide anlatıyosun. Kaşar. Suratına tükürdüğüm rezil insan. Ahirette hesabını verirsin.
20 YorumlaMaster yapmış bir kaşar goruyosunuz sayın seyirciler !!!
12 Yorumla
Soran+1 yılorcooo 2 o ile :D:D:Dd
eğer troll değilsen İnşallah o çocuk seni en az 10 kişi ile aldatıyordur mala bak aldatmak çok güzel diye yorum atmış bir de cibiliyetsiz
11 Yorumla
Soran+1 yılokey
Hay sizin soyunuza tüküreyim ben. kışkırttı diyo bide sıfatsız. Çok seviyon evet seven sen gibi adi oluyo Zaten
10 Yorumla
+1 yılArkadaslar malmisiniz rolmu yapiyosunuz rabbim beyiz vermis az kullanin ya nolurr
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah rol yapıyolardır
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılKaşar Damgası Yiyerek Yakında Tüm Geliceğinin İçine Edebilirsin Çok Süper Gidiyorsun Devam Et BÖyLe :)
010 Yorumla
Soran+1 yılben suçlu değilimmm
- +1 yıl
Emin Ol suclu Sen Degılsın. Arkadasının Arkadası Zaten Şerefsizmişki Arkadaşının Sevgilisine Bakmış Takılmış Sende bir okadar Adiymişsinki Sevgilinin arkadaşıyla berabersin. Kusura Bakma Benım Felsefemde Böyle Şeylere Yer Yok.
Soran+1 yılama ben istemiyorum oğuz zorluyo tehdit ediyo
- +1 yıl
eeeeee aranızda bırsey gectıyse eger elde keklık varken neden bır daha ava cıkmak ıstesınkı zaten elınde mevcut mantıken bak olaya :)
Soran+1 yılgeçmedi sadece öptü beni
- +1 yıl
sadece bikere öptü bende yedim :D Kusura bakma ama bence sen artık ya cüneytten vazgecicen ya da ikisininde ortak malıymıs gıbı ortada dolanıcan :)
Soran+1 yıloffffffff
- +1 yıl
Gerçekler acıdır kusura bakma :) Ozaman İkisinide def edicen adam gibi önüne bakıcan ya da ıkısınıde mal gıbı kullanıcan :D
Soran+1 yılkullanmak iyi fikir
- +1 yıl
sonuclarında katlanmak sana ağır gelmeyecekse suanlık sana göre iyi fikir :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTroll git işine gece gece milletle dalga geçiyor bide.
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçek bunlar
Çıkmaz bir durum, üçünüz de ayrılmalısınız birbirinizden
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olcak
+1 yılYuuuhhh be kardeşim, bide kendime kızardım ufak tefek kaçamaklarım var diye. Hadi seni bir kenara bırakıyorum Oğuz denen o.. ço.. nasıl bir karaktersizdir ya. Hem seninle beraber oluyor hemde tehdit ediyor. Daha neler duyucaz acabaa.
00 Yorumla
+1 yılSeni de senin gibi karaktersiz, namussuz, sürtük, kevaşe, şerefsiz, cibiliyetsizleri de skim. İnşallah köpek gibi aşık olduğun biri seni en yakn arkdaşnla aldatr da anlarsn ne dmek oldğunuoldğunu. Allah belanızı versin, topunuzun
14 Yorumla
Soran+1 yılbeddua etme döner sana girer:(((
- +1 yıl
Merak etme ben bunu zaten yaşadım. Çektiğim acının büyüklüğünü hayal dahi edemezsin. Üç gün oldu henüz öğreneli. Acım taze yani. Nasıl bir durum olduğunu bildiğim için sana az bile sövüyorum emin ol. Ve tekrar söylüyorum Allah topunuzun belasını versin
Soran+1 yılgüncellemelerimide oku ben suçsuzum cüneyti seviyorum
- +1 yıl
Kızm bak defol git daha fazla sövcem senn yüznden ban yiyecem. l*n nasıl ben masumum diyebiliyorsun lan? l*n o oğlan sana tecavüz etmedikçe sen karşlık vermişsin demektir. Bu da seni suçlu yapar. Ki eminim sen ona vermekten keyif de alırsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. en yakın kzı kankalrımdan biri de.. sevgilisini kankası ile aldatiyordu
sonra ne oldu o cocuk benım kankayı en yakın arkadası ile aldattı
yani bana uzak olsun ama yasaniyor boyle seyler10 Yorumla
+1 yılYalan söyleme bari aranı bozarım diye tehdit etmişmiş. Allah senin gibilerini bizden uzak gezdirsin. Allah senin gibi birisini nasip etmesin inşallah
00 YorumlaBosver mk sanki adam gibi sevince noluyo 4 S kuralı. Seven... , ... Sevilir
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikleee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenımde yakın bır durumum var ben de sevgılımle ve ortagıyla bırlıkteyım
sadcee sevgılımle gezıyorum
ortagıyla hersey
ama sevgılım benı farklı bılıyor dokunmuyor05 Yorumla
Soran+1 yılişte sen beni anlarsın ya kimse anlamıyo
Cevap sahibi+1 yılsenı çok ıyı anlıyorum ıkımızde yanlsı yoldayız ama böyle de gıdıyor ıdaree dılıyor
- +1 yıl
neden o zaman sevgilinle birliktesin?
Soran+1 yılo zaman bende idare edeyim
Cevap sahibi+1 yılbana yaz özelden
+1 yılallah bin belanızı versin başka bir şey demiyorum namusu 5 para etmeyen pislikler.
4913 Yorumla
Soran+1 yılbenim bir suçum yok oğuz kışkırttı beni
- +1 yıl
@cavenaghi bursalı olman beni şaşırtmadı.
https://vine.co/v/O7nqMllzlKg
https://vine.co/v/OzLKZ2Lrnlz
Soran+1 yıldimi ama bilip bilmeden yorum yapıyolar
- +1 yıl
ulan ne yüzsüzsün defol git yazma allah kahretsin sizin gibi insanların ister yobaz oliyim ister başka bir şey ne dersen de allah bin belanı versin senin de o sevgilinin arkadaşı p. ç kurusununda başka da bir şey demiyorum lanet insanlar tekrar tekrar söylüyorum allah bin belanızı versin namussuz pislikler. bir kişiyle bile kavga etmedim ama sizi öldürmeyip öldürmekten beter edicek işkenceler yapardım ah elimde olsaydınız. o tırnaklarını yerinde söker gözlerinizi oyardım o derece tiksiniyorum sizden pislikler.
Soran+1 yılçok acımasızsın yazık sana
- +1 yıl
ya kardesım bunlarda gurur olsa buraya gelıp pıskın pıskın yazar mı ben sevgılımı aldattım dıye
- +1 yıl
bole kızlara ıskence az bıle recm edıcen bunları ah abı ah keske serıat gelse de bu pıslıklerden kurtulsak
Soran+1 yılbir gidin ya ne malsınız
Soran+1 yıltrol soru bu mk ne saf insanlar var soruyu soralı kaç gün oldu hala cevap yazanlar var
+1 yılYazık be size sizin gibilere o çocuğu hiç düşünmedin mi bir de seviyormuş sende birazcık vicdan varsa gidip anlat o çocuğa EN YAKIN ARKADAŞINI DA SEVGİLİSİNİ DE TANISIN bundan sonra ona göre davransın
11 Yorumla
Soran+1 yılyetteeerrrr
Tövbe et hemen sevgili yapmak haram iken sen bide aldatiyorsun yapma günaha girme cehennem var yanmak var tövbe et Oğuz denen sahisi da ALLAHA havale et ALLAH seninle olsun
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılYaşın başın kaç senin evladım yazık sana vallahi ne midesiz insanlarsınız Allah ıslah etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
İzzeti şerefi karakteri erkeklere atfettiğimiz günden beri böyle kızlar çoğalmaya başladı
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Sen namusunu satmissin bile yazik * annene babana
25 Yorumla- +1 yıl
Namusunumu satmış Satmamış be nereye satmış namus öyle her satıcının vitrinine düşen bir ürün değildir bunun gibiler satamaz bulamazki satsınlar :) @zehra2333
Soran+1 yıls i k t i r i n gidin
Soran+1 yıladfsgfhgfhasfgh
+1 yılBak, eğer benim de sevgilim olmazsan 2 siyle de aranı bozarım haberin olsun!!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. :))))) bende istesem banada verecek :)))) yürü be toprak olacagina milletin olsun. Hizli gonzalez.
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi beee
Allah sizin gibi hatunlardan razı olsun. iyiki varsınız :D
03 Yorumla
Soran+1 yıldimi ama iyiki varım
Soran+1 yıltamam ::(:((:
Allah belanı versin senin bunu buraya yazmandaki mantığı çözemedim... Dur fake dimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılyoooo hep gerçek bunlar napmalıyım sence
+1 yılBunu buraya yazıcak kadar gurursuz bir insana nasıl bir fikir verilmeli. Çocuğa ve diğerine bir daha gözükmemek üzere terk et ikisinide.
04 Yorumla
Soran+1 yılçok üzülücek cüneyt
- +1 yıl
Umurundaymış gibi konuşma. Aldatmak sana göre bir heyecansa insanların üzülmesinide umursamazsın. Senin gibiler sevmemeli.
Soran+1 yılseviyorum cüneyti
- +1 yıl
Bir beyaz bir siyah. Sen kendi içinde bir çelişkisin. Kendini aldatıyorsun. Cüneyt hafif kalıyor.
O. puluk yapıyorsun yani!!! Aynen devam ver o çocuğa hatta ikisinede ver allahta senin belanı versin !!!
06 Yorumla
Soran+1 yılbela okuma döner dolaşır g'ötüne girer :(:((
- +1 yıl
:DASD:ASD g. ötüne girer ne la sandalyeden düştüm mk ya. DSA: DAS:D :AS
Soran+1 yılsen çok yedin herhalde 2 tanenin zor olduğunu biliyosun :D
Soran+1 yılbyyyyyyyyyyyy
hay seni senin gibi olanıda köpekler dört ayağa getirsin, ondan sonra çevredekiler soruyolar neden evlenmiyosun senin gibiler olduktan sonra diğer namuslu kızlara nasıl güvenip evlenicez
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
Soran+1 yılbunu sadece özel insanlar anlar
+1 yılErgenlikte egon tatmin olmamış bacim senin ezik büzük yaşamışsın acisini cikariyo da yazik valla boyle yapma bak bigun biri çeker vurur kakalak gibi kalirsin valla ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılpekii
- +1 yıl
Insanlar enteresan.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2sinide bırakıp hayatına devam etmen gerek, iki arkadaşın arasını bozmak istemiyorum modlarını bırak. Öyle olsa en baştan başlamazdın zaten. Diye düşünüyorum ben.
09 Yorumla
Soran+1 yılben yapmadım oğuz ayarttı beni
- +1 yıl
Şöyle diyeyim benim hiç bir yakın arkadaşım benim sevgilime bırak canımı cicimi ayartmayı yan gözle dahi bakmayacak insanlar. Hatta benle kavga ettiğinde bile arayıp sana yakıştıramadım yenge bu çocuğu üzmeye hakkın yok diyen insanlar. Ondan dolayı ayartma muhabbetlerine biraz uzağım bu konu için. Fakat sen ayartmasını istesemesen olmazdı bunu düşünüyorum şahsen. Aldatmak güzel ve heyecanlı diyorsun, senin düşüncen tamam ama ondan sonra erkekler şöyle böyle aldatıyor dersen bu cümlelerin aklına gelir umarım. Şahsi fikrim böyle.
Soran+1 yılhep suçlu aldatan taraf değil :(:(:(
- +1 yıl
Her zaman değil ama bu konuda öyle. Belki trollüyorsun veya ciddiye almıyorsun cevapları kopyala yapıştır yapıyorsun. Fakat umarım başına gelir de sonra anlarsın bu olayların ciddiyetini.
Soran+1 yılbaşıma gelmesin töbe de
- +1 yıl
Bir söz vardır, dinime küfreden müslüman olsa diye.
Soran+1 yıltöbe de noluuurrr :(:(((:((
- +1 yıl
Allah'ından bulman dileği ile, iyi geceler.
Soran+1 yılyazık be
+1 yılÇocukmusun sende kanıyon ayırırsa ayırır seni sevdiğini öğrenirdin hem arkadaşına güvenerek ilişkim bozuldu zamanında benim yanlış yola sen girmişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılCelal ile Ceren filmindeki selen sen misin yoksa :)))
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılİyi b*k yiyosun başka şey söylemiycem terbiyem elvermiyor.
00 Yorumla Sende nasıl bir sindirim sistemi nasıl bir mide nasıl bir mezhep var şaşırdım.
00 Yorumla
+1 yılmerhaba sevgilin yakın arkadaşının arkadaşı mert ben. bir ara bize gel teselli edeyim seni canım. ^^
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan bide masum rolü yapmazlarmı hasta ediyorlar adamı yaa senin için gelecek, illaki bu sevgilinden ve cüneytden ayrılacaksın sonra benim sevgilim olacaksın ve seni erkeklere satıp para kazanıcam senden sende istediğini almış olacaksın doyacaksın istediğine bende :D mutlmusun şimdi
00 Yorumla
+1 yılyuh sana ! adının farklı şekillerle anılmasından memnun kalacaksan kalsın böyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinin arkadasinda gurur hic yok hadi seni gectim sen anlatsamda anlamazsin ki
00 Yorumla Senin gibi kahbeler olduktan sonra me evlilik nede aşk hayatına güven diye bişey kalmadı ama senden çok bar piyasada yanı senin gibi kahbeden
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- Devamını Gör (254)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler