Köylü annem beni kız arkadaşıma rezil etti yardımm?

Benim kız tutturdu sizinkilerle tanışmak istiyorum diye bende tutuştum tabi benim köylü annemle babam beni rezil eder diye. Kızda sürekli hatırlatıp duruyor hani tanışcaktık sizinkilerle falan. Neyse geçen annemi aradım akşam gelininle gelcez hazırlık yap ona göre. Tamam guzumm dedi bu yine köylü ağzıyla. Eve gittik mutfağa bir girdim başımdan aşağı kaynar sular döküldü bu kuru fasulye tarhana falan yapmış. Sinirlendim dedim bu ne ya bu kız jambon yiyor karides yiyor senin tarhananı mı yiyecek diyip fırlattım tencereyi. Ağlamaya başladı bu her zaman ki gibi tamam ya sus ne halt etcez onu düşünüyorum şimdi dedim. kız da eve bakıyor, duvarda kilim falan. annemde yer sofrası getirdi e buyrun diyor. Yalnız tarhanam bu kadar kaldı döküldü dedi. Ben iyice delirdim annem pis kınalı elleriyle yeri işaret ediyor benim kız mal mal bakıyor. o sırada yetmezmiş gibi işçi babam geldi eve. dişler sarı pis pis maltepe sigarası kokuyor annemde hoşgelmişsin beyim dedi adama buharlaşmak istedim orda yok böyle bir şey.

Kız o günden beri soğuk davranıyor napmam lazım?
Köylü annem beni kız arkadaşıma rezil etti yardımm?