Ben kendim oyun oynayacak yaşımı geçtim.
Flörtten de anlamıyorum.
Hoşlandığım kızlar da " Biz sadece arkadaşız" diyor.
Anne desteği eziklik mi?
Ben kendim oyun oynayacak yaşımı geçtim.
Flörtten de anlamıyorum.
Hoşlandığım kızlar da " Biz sadece arkadaşız" diyor.
Anne desteği eziklik mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biz sadece arkadaşız kısmı hikaye. Kadın ve erkek arkadaş olamazlar. 30'larına kadar tam beğendikleri erkeklerle yatıp kalkıp, en son sana kapak atmak için bekletiyorlar seni.
Peki tam olarak anlamı ne?
Hangi kıza yaklaşsam biz sadece arkadaşız dedi.
İşte bu ne demek? Biraz düşün. Demek ki sende bir sıkıntı var. Şimdi annen sana bir kız bulsa ve onunla evlensen bile kız mutlu olmayacak. İçinden "Ben daha iyilerine layığım." diyecek ve sana belli etmeyecek. Az biraz karakterliyse boşanmak isteyecek, ki bu çok nadir olur, genelde de aldatmayla sonuçlanacak. Bunu anlamayacaksın bile. Seni aldatacak ve sen ona maddi güç sağlarken, cinsel yerlerini farklı erkekler alacak. Sana da gece belim ağrıyor yalanıyla cinselliğini vermeyecek. Evliliğin içinde hapis kalacaksın. Boşanmak istersen de başkasına cinselliğini sunmuş bir kadına nafaka ödemek durumunda kalacaksın. O yüzden yapman gereken, 30 yaşına kadar kendini geliştirmek olmalı. Kendini geliştirmenin en basit adımı vücudundur. Haftada 2 kere ağırlık antrenmanı yap, vücudunu güzelleştir. İkinci adım para ve sosyal statü (Mahalleye girince adın söylendiğinde herkesin evini gösterebilmesi buna bir örnek.) Son adım ise network, yani arkadaş ağı. Bir sorunun olduğunda o sorunu şak diye çözebilecek arkadaşların olmalı. Bunların hepsini yaparsan ve kızları bir ödül gibi görmezsen kızların 30'larından önce takıldıkları erkek haline gelebilirsin.
Guzel tespit ancak sorun otizmli olmam...
Bu durum network kurmama, arkadaş edinmeme engel oluyor. Para ile statü sahibi olmayı da sevmiyorum. Param var ama ben bunu belli etmem.
Paranla hava atmana gerek yok. Kızın seni kullanmasına izin vermeden yemeğe çıkarabilirsin mesela, sen ödersin sonra. Otoritenin kimde olduğunu anlar bir nevi. Diğer konularda da otizmle alakalı bilgim olmadan yardımcı olamayacağım ama sana yapman gerekenleri söyledim. Bu işin içinden birisi çıkacaksa o da sensin. Yapabilirsin.
Neden eziklik olsun ki zorla evlendirirse eziklik olur. Büyüklerin bu konudaki tecrübeli insanların desteği ve gözlemi ÇOK ÖNEMLİ.
Vallaha benim annemde bakıyo kız ama pek bir şey bulamıyo bulduğunuda ben beğenmiyom öyle geçinip gidiyoz
Niye beğenmiyorsun
@boşişlermüdüri nerde zihniyeti bozuk kız var gidip onları buluyoda ondan (maddiyatçı tipler)
Ben dış görünüş sandim
@boşişlermüdüri tiple alakası yok bizde brad pitt değiliz sonuçta
Sadece meraktan soruyorum nasıl bir tipi olsun
@boşişlermüdüri ben biraz iri göz kalem kaş yuvarlak yüz seviyorum kişiden kişiye değişir bu kritlerler tabi
Ben djdjdj. bu
@boşişlermüdüri öylemi o zaman senin talibin çok olur 🙂
Yani büyük badem göz hafif çekik yay kaş yuvarlak yüz ben işte dhdj
@boşişlermüdüri boyun kaç peki?
Minyon 163
@boşişlermüdüri hmm iyiymiş 1.55 den iyidir
Ahshs
Sen kaçsın
@boşişlermüdüri 1.83
Yaşın kaç ki
@boşişlermüdüri 33
Allah yardımcın olsun