24 yaştan once cikanlari reddettim çünkü okuyordum kafam meşguldü
Vede hani bir şey hissetmiyordum...
Şimdi ama mesleğimi elime aldım filann şimdide daha yok 🤣🤣🤣 sizce daha olmicak mi
24 yaştan once cikanlari reddettim çünkü okuyordum kafam meşguldü
Vede hani bir şey hissetmiyordum...
Şimdi ama mesleğimi elime aldım filann şimdide daha yok 🤣🤣🤣 sizce daha olmicak mi
Birçok insan, 24 yaşından sonra da talip çıkabileceği veya ilişki kurabileceği gibi deneyimler yaşayabilir. Herkesin hayatında farklı zamanlarda ilişki kurma ve evlilik düşüncesiyle karşılaşma süreci farklıdır. Bazıları için bu süreç daha erken başlarken, bazıları için daha sonra gerçekleşebilir. Önemli olan, yaşınız ne olursa olsun, ilişki veya evlilik konusunda kendinizi zorlamadan ve kendinizi tanıyarak ilerlemenizdir. Kendinizi geliştirmeye odaklanın, ilgi alanlarınızı keşfedin, sosyal çevrenizi genişletin ve hayattan keyif almaya çalışın. Doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmak için açık olmak ve kendinizi mutlu etmek önemlidir.
Daha çok gençsin acele etme , bir ömür geçirebileceğin hoşlanıp sevebileceğin biri denk gelince bekleme yapıştır. Armudun sapı Üzümün çöpü derken bi bakmışın ömür geçmiş gitmiş.
İllaki çıkar ama buda hayatın kanunu ararsan bulamazsın ve kendini hataya süreklersin akışına bırak adı üstünde kaderin seni illaki bulur dert etme KARDEŞİM 🙂
Cevap
10Cevap
Olacak okudugum kadar yorumlari
Seni alacak öpüp başina koysun cikar cikar sabir et
Ne alakası var gözünü sevim yaşla ne alakası tek sıkıntı belli Bi yaştan sonra seçici oluyor biraz
Çıkar bence benim daha ilişkim bile olmadı 24 yaşında benim gibi asosyal değilsen mutlaka olur 😁
Okuyordum kafam meşguldü diyorsunuz 24 yaş öncesi için. Okumakla evliliğin farklı şeyler olduğunu okumanın evliliğe engel olmadığını anlamışsınızdır umarım.
Kardeşim benim hayatımı bilmeden laf sokamazsin.
Ben okurken yüksek lisansımi yaparken ne zorluklar çektim. Annem ölüm döşeğindeydi... Babam yok
Para sıkıntım vardı.
Bir yandan para getir eve
Bir yandan sınavlar okul...
Bir yandan annem olucek mi korkusu.
Sence vaktim varmiydi biriyle tanışmaya? O kafada olmaya?
O yüzden okuluma ve anneme bakmak icjn onlara odaklandım
Yine olsa yine aynı yapardım. Pişmanlığım yok.
Umarım sende insanları bulup bilmeden hemen yargılamamak gerektigini anlamissindir
Kızım sana laf sokan mı var? Kendin bizzat söyledin, okuyordum filan diye. Sen önce kendi yazdıklarını kontrol et, öyle paylaşım yap.
Genelde 30 yaşına kadar saf bir beta bulup evlenme şansı yüksek kadınların
Çıkar biri karşına illaki
Daha yolun başındasın talip cıkar merak etme
Çıkar.
Mesleğin ne
Niyə çıxmasın
Bence çıkar ya
Meslek?
evde kaldın artık :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?