Aşk İlişkileri Düğünlere gittikçe size evlenme isteği geliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Geldi yine evlenme perileri😅 Güncellemeler+1 yıl Şişede*Sizede# Düğünlere gittikçe size evlenme isteği geliyor mu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 400 bin verip düğün yapabilicek biri bulursan evlenirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam😅 Yorumla
Grace1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aksine daha da bir soğuma geliyor gösteriş için saçma sapan şeylere masraf yapıyor insanlar 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Maalesef oluyor olmuyor değilde nerede o doğru şans 1 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Şişede daha önce evlilik teklifi almadım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düğünsüz evlenmek olabilir 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya olsun düğün Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu gece gelinin yerinde olmak istemezsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geline işkence mi yapılıyor Cevap sahibi +1 yıl Evet canım
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenme isteğimi öldürüyor 2 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Düğüne gitmiyorum o yüzden 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. düğün sevmem en güzeli nikah... 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
400 bin verip düğün yapabilicek biri bulursan evlenirsin
Tamam😅
Aksine daha da bir soğuma geliyor gösteriş için saçma sapan şeylere masraf yapıyor insanlar
Maalesef oluyor olmuyor değilde nerede o doğru şans
Şişede daha önce evlilik teklifi almadım.
🤣
Düğünsüz evlenmek olabilir 😄
Yok ya olsun düğün
Bu gece gelinin yerinde olmak istemezsin
Geline işkence mi yapılıyor
Evet canım
Evlenme isteğimi öldürüyor
Düğüne gitmiyorum o yüzden
düğün sevmem en güzeli nikah...
Hayır düğün de sevmem zaten ıy
Gelmiyor, düğün ortamı sevmiyorum.
Gelmiyor