Ben tipsizim 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç de denemedim. Sizce bir kızın bana bakması için ne olması gerek? Bence ge. rizekalı olması gerek.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olm hep korkarsan hep kaybedersin duvar gibi olucaksin kendine bakicaksin tipsiz erkek yoktur tarzini bulamayip bakimsiz olan erkek vardir kendini gelistir kardesim spor yap hobi edin bilgili ol kitap oku ama kızlar için degil kendin için kız dedigin nedir ki kim bilir kactanesi kaçinin altindan geçti sen degerlisin kendini bunu sürekli de beta olma alfa ol
Çok zormuş be.
Bu dünyada hic bisey kolay degildir bir yerden basla erken kalk spor yap rahat olucak ve kendini motive etmis olursun
Yapacak bişey yok ben o kadar uğraşamam.
O zaman buraya gelip bi kiz nasil bakcak deme kardeş arz talep
15 yaşındaki bebeler bile yapıyor ben 30 yaşındayım yapamadım ya. Tipsiz olmak çok kötü ya.
La birader kendine kendine niye hirslanamiyon gec mi kaldin saniyorsun
Hırslansam ne olacak? Reddedilecem 150 kere.
Etsin olm bundan mi korkuyon cidden sen onlara degil onlar sana mecbur olsun
Bi de o dediklerinin 10 katını yapıp halen daha hiç bi kızla birlikte olamamış arkadaşlarım da var. Tipsiz oldukları için sürekli reddediliyorlar.
Olm bende red yedim hemde onlarca seyimde oldumu hayır pes etmedim sevgilim oldu mu evt oldu ama yine uzun süreli gitmedi bende dedim ki bir cok kizla konus oyle sevgili muhabbeti degil takilma seklinde benim ne şeklim var ki iri yariyim o kadar
Öyle deme beni görsen kendini Ian Somerhalder sanarsın.
Ben daha kötüydüm olm ilkokul 4 giderken 50 kiloydum
Neyse artık yapacak bişey yok. Ben bu saatten sonra cesaret edip de herhangi birine duygularımı açabileceğimi hiç sanmıyorum. Böyle geldi böyle gidecek.
Böyle geldi gidicek diye bisey yok kendine bakarsan millette sana bakar nokta
Ya niye baksınlar tipsiz adama? Bir sebep söyle mantıklı.
Özgüvenin varsa bir ineğe bile bakarlar senin özgüvenin yok ki
Bak söyleyemiyorsun işte.
tamam kardesim sen yerinde say hiç ugraşma
Özgüvenli çirkin arkadaşım da var kardeş. En az 20 kere reddedildi. Özgüvenin tipsiz erkekte arttıracağı tek şey reddedilme sayısıdır.
Aglamaya devam et elin iti uğursuzu yapiyor bi şekilde
İt uğursuz dediğin adamlar benden 1000 kat daha yakışıklı. En azından suratlarına bakılıyor
ya 30 yaşindasin 30 ulan 23 yasindayim ben bu nasil bir eziklik
Terbiyeni bozmazsan sevinirim. Ben istemiyor değilim ben istiyorum onlar beni istemiyor. Eziklik değil tipsizlik bunun adı. Ezik olduğumu da kabul ediyorum.
Ben yapacağını dedim ya yerinde sayarsin ya da is yaparsin dahada uzatmicam
Sen benim yerimde olsaydın , son derece kendini geliştirmiş , son derece kendine özen gösteren , kendini önemli gören. Özgüvenli bir bakir olurdun. O zaman anlardın işte ne yaparsan yap çirkinsen hiç bir kızın bakmayacağını
Ben bu dunyayi kizlar baksin yeter diye gelmedim kim olursan ol
Tamam ben de o yüzden gelmedim. O yüzden gelmiş olsan da fark etmezdi diyorum. Kıçını da yırtsan bakmayacaklardı eğer benim gibi çirkin olsaydınız.
denemen mesela.
Niye deneyeyim? Reddedilmek için mi? Aşağılanmak için mi? Tipimle alay edilsin diye mi?
üf o kadar eziksiniz ki hangi kız sizi napsın. hiç avutamayacam , ağla böyle.
Nedense böyle onurumu ezen zedeleyen yorumlar hoşuma gidiyor. Böyle yorumlar atın diye soruyorum bu tarz soruları. Annem bir kızın elinden tutup getireyim diye bekliyor ezik ezik. Tek çocuğum diye ölmeden bi Mürüvvetini göreyim diyor. Ama göremeden ölecek mecbur çünkü çirkinim.
Ezik olduğumu kabul ediyorum hangi kız beni ne yapsın bunu da kabul ediyorum. Ama beni hiç bir kızın istemeyecek olmasının sebebi ezik olmam değil tipsiz olmam.
Bu arada sürekli deneyip sürekli reddedilen bir sürü tipsiz arkadaşım var. Onlar ezik değiller sadece tipsizler. Ben hem ezik hem tipsizim ama hiç reddedilmedim.