Öncelikle belirli bölgelerin kıllarını alması gerekmektedir ki bu iki cinsiyet için de önemlidir. Başta bacak arası ve koltuk altı gelir. Eğer aşırı fazla kıl geliyorsa size diğer vücut bölgelerine de girişebilirsiniz. Ancak düzgün bir kıl alma yöntemi seçmeniz çok önemli. Ayrıca cildinizin hassaslığına göre de davranmalısınız.
Sizi tamamlayan bir koku seçin. Cesur bir yapıda daha sert ve etkin kokular seçebilirsiniz ancak tatlı bir havanız varsa yumuşak meyvemsi kokulara yönebilirsiniz. Parfümün fiyatına takılmamanızı da öneririm. Bir parfümde kalite ve iyi koku varsa alın, hava atıcam diye fiyatları uçurmanıza hiç gerek yoktur.
Vücut tipinizi belirleyin ve belirli kilo ağırlığında gitmeye çalışın. İster belirli yağ oranına kadar kilo alın ve durun, ister sporla uğraşıp toparlayın, veya da lipsuction gibi estetik ameliyatlara girin (lipsuction karındaki yağları aldırma ameliyatıdır).
Beden tipinize göre giyinin. Armut bedene yakışan elma bedene yakışmayabilir, kum saatine mükemmel olan dikdörtgende kötü olabilir. Ayrıca tek renk kombinler yerine birbiriyle uyumlu renklerde kombinler ve şık takılar kullanırsanız daha da iyi olucaktır.
Saçlarınızı düzende tutun. Size uyan bir saç stili seçin ve düzenli aralıklarla saçınıza bakım yapın veya yaptırın. 3-4 ayda bir minik minik de olsa saçınızı kestirebilirsiniz, kırıklar açısından. Uygun bir şampuan seçin ve saçınızda kepek egzama tarzı bir problem varsa bir uzmandan yardım alın.
Ve en önemlilerine geldik, ter kokusu. Deodarant da kullanabilir roll-on da kullanabilir hatta yenilerde çıkan krem deodarant da kullanabilirsiniz. Ancak deodarant kullanımını pek önermem. Uzaktan sıkımı, biraz daha kimyasallı olması pek bana hitap etmiyor. Ve roll-onda da en çok önerdiğim marka NIVEA'dır.
Kaşlarınızı da düzende tutmak çok önemli, kaşlarınız resmen yüzünüzü simgeler. Kaşınızı şekillendirin, ortasını mutlaka aldırın, fazlalık gördüğünüz yerlere de el atın. İlk kez alınıcaksa bir bilene aldırmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Makalem bu kadardı, okuduğunuz için teşekkür ederim umarım faydam dokunmuştur :)70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel soru tebrik ederim. Aslında bir çok kadının bakımlıyım çok güzelim ama çekici değilim ya da yeteri kadar sevilmiyorum demesine cevap olur umarım. Maddi bakımın ve manevi bakımın birarada olması lazım!.(Aksi halde ruhu olmayan ama güzel olan her şeye çekim duymamız gerekirdi. Güzel estetik bir bardağa mesela.. Ama durum böyle değil.) Eğer bize ruh verildiyse sadece beden bakımı değil ruh bakımı da şart Bu yüzden bakımlı bir insan muhakkak manevi bakımına da özen gösterir. Çünkü bizim hal ve hareketlerimiz , manevi hallerimiz;enerjimizi, auramızı , dişiliğimizi, siretimiizi, yüzümüzün parlaklığını, gözlerimizin ışıldamasını hatta ve hatta kokumuzu dahi değiştirir.(İnanmayanlar için bununla ilgili özellikle kokuyla ilgili birçok yayın video vs var ve bilimsel olarak da var) Herkesin dış ve maddi bakımla ilgii şeyler yazdığını düşünerek (diş, tırnak, saç, banyo vs vs.) ki bunlar zaten olmazsa olmaz... Ben de manevi bakımdan birkaç bir şey yazayım
Olumlu konuşmak (asla dedikodu yapmamak yapılan yerden uzak durmak, küfürlü argo vs konuşmamak) Hırsızlık , zina gibi kötü huylardan uzak durmak, kötü ve uygunsuz şeyler izlemekten gözü korumak
Sakin ve yumuşak olmak (bir kadınını kadın yapan en önemli özelliklerden)
Dürüstlük , yardımsever olmak , kusurları örtmek , başkalarının ayıbını araştırmamak,, kucaklayıcı olmak , saygılı olmak , sevgi dolu olmak gibi ahlaki değerleri kendine ilke edinmek
Güler yüzlü , sıcak olmak...(Bu liste uzayıp gider)
40 Yorumla
Temiz olmalı. Tamam söyleyelim. Tırnak yüz el ayak saç diş burun kulak her yeri temiz olmalı. Saçları taranmış düzgün bir şekilde durmalı mesela kimisi düzleştiriyor fön falan yapıyor ama her tarafı saç, kopmul her yerine yapışmış bu da bakımsızlık. Makyaj var ama böyle de görüntü var çirkin duruyor. Makyaj değil bana göre bakım. Cildin temiz olması gerek tırnaklar kısa ve güzel törpülenmiş manikür pedikürü yapılmış olmalı. Oje de bakım değil. Kendini boyamak olabilir evet ama bunlar bakıl değil bakım üstüne süstür. Kıyafeti temiz özenli olmalı. Salaş bile giyinse kendi içinde bir düzeni duruşu olmalı. Örtülüyse örtüsünü güzel yapmış olmalı. Ordan burdan saç çıkmamalı boyun vs vs görünmemeli. Yani neysen ona göre en düzgününü yapmalısın. Diş burun kulak göz de sonuçta kirini dışa vuran yerler ve daha dikkatli olunmalı. Kaşını taramalı kirpiklerini de. Buna da dikkat edilmeyebiliryor sadece kız değil erkek de bakmalı. Sakalını da taramalı. Özen göstermek gerek yani. Mesela dudak el dirsek çabuk kuruyan yerler ve krem sürülmeli. Sivilce olağan bir şeydir ve ona bir şey yapılmaz sivilce olması da bakımsızlık değildir. Ama temiz olmalı işte.
00 Yorumla
+1 yılTüy alımı güzel tersiz bir koku temiz kıyafetler makyaj asla bakım olmamıştır sadece susten ibarettir yani bilinenin aksine makyaj yapmayan çirkin ya da bakımsız değildir dişlerin yeterince teemiz olması tırnakların kesilmesi bunların dışında ekstra bir şey yapıp yapmamak kişiye kalmış mesela ben kuru bir cilde sahibim yüzüme gün içerisinde kantron yağı sürüyorum bunun dışında cildim için ekstra bir şey yapmıyorum çünkü cilt bakımımdan çok saç bakımıma özen gösteririm ki bununda faydasını çok kez gördüm yani dediğim gibi bu saç bakımı olsun yok yüze peeling su bu size kalmış ana maddeler ilk yazdıklarımdi ondan sonrası tamamen tercih
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. -Lazer şart.
-En önemlisi yüzüne yakışan kaş şekli, şu an düz kaş ve herkes yukarı tarıyor.
-Saç kesimi sana kalmış , artık popoya kadar ucları kırık olan saçları sevmiyoruz.
-İhtiyaç varsa dolgu.
-Aydın göz altları.
-Neme doymuş dudaklar ve cilt.
-Sivilce sevmeyiz.
-Pürüzsüz cilt isteriz , ten renginin önemi yoktur , ter kokmayalım yeterki.
-Batıksız bacak.
-yumuşak el ve ayaklar.
-uzun ve ya kısa farketmez bakımlı tırnaklar
-vücut spreyi , vücut losyonu, kuru fırça, skrablar , maskeler ve s say say bitmez.
-Sıkı ve nemli vücut.11 Yorumla
Soran+1 yılBenim kaşlara microblading şart çünkü bazı yerleri boş lazeride işe girince başlıcam
+1 yılDişlerini fırçalaması, ağız bakımını mutlaka yapması. Ağız sağlığına önem vermesi. Mümkün olduğunca varsa eğer favori sakal bıyık, kulak üstü, bacak, kol vb. maskülen görüntüye sebep olan kıl ve tüylerini aldırması. Saçlarının bakımlı gözükmesini sağlaması. Ayaklarını, ellerini ve maksimum temizlik gerektiren vücudunun bilimum bölgelerini gün aşırı temizlemesi. Ter kokmaması. Tersiz vücut kokusu yeterli ama mümkünse güzel bir parfüm kokması. Bunlar haricinde kesinlikle spor yapması spor yapmıyorsa bile sağlıklı ve düzenli diyetler ile sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olması. Mental açıdan bakımlı olması için kendini geliştirmesi. Kitap okuması, meditasyon yapması. Yeniliğe ve gelişime açık olması.. Aklıma daha gelirse yazarım.
20 Yorumla
+1 yılpürüzsüz olmalı
ağız bakımına dikkat etmeli
iç dış giyim herşeyi her zaman temiz olmalı
mis gibi kokmalı her anlamda
her gün duş almalı
ayakları elleri yumuşacık ve her daim bakımlı ojeli olmalı
saçları evde bile kuaförden çıkmış gibi parlak temiz görünmeli
şık olmalı iç dış giyim evde pijamaları ile otursa ya da şort askılı ile otursa bile şık olmalı işte
ayakkabıları şık temiz olmalı
pasaklı olmamalı kısaca her şeyi derli toplu olmalı
10 Yorumla
+1 yılKılık kıyafet bakımı güzel kokular
Kaş kirpik ve cildi için hatta saçlar için kuaföre gidip gelmesi gerekiyor
Bazı kadınlar var tanıyorum
Yüzüne bakmaya midem kaldırmazken
Düğünlerde görüyorum kuaförden çıktıktan sonra öyle de Güzel parlak öyle insanın içi gidiyor tabi bakımlı bayanlar pasaklılar değil
Çirkin kadın yoktur BAKIMSIZ kuaföre giymeyen kadın vardır10 Yorumla
+1 yılBeden temizlgıne onem vermeli guzel kokmalı vücudunu yuzunu nemlendirmek için kremler kullanmalı dedorant parfum kullanmalı saç bakımına dikkat etmeli bide olmazsa olmaz güneş kremi bunlar oldu mu makkaja da ihtiyacı yok
01 YorumlaÇok bakım yapacak diye de travesti olmasında yeter , çoğu kızın artık şişme bebeklerden farkı kalmadı , sokağa çık klonlanmış gibi herkes aynı
20 YorumlaKıllarını almalı. Saçı, kaşı, kirpiği hariç kıl olmayacak
Başka hiçbir şey yapmasına gerek yok.12 Yorumla
Soran+1 yılKirpiklerimizi mi yolalım
tüm kazandığını bakım güzellik vb adı altındaki şeyler yatırmalı. bu süreçte bir erkek avlamalı yoksa ömrü kozmetik firmalarına kölelikle geçer.
00 YorumlaKaşlarını duzenli al yuznu düzenli yika dislerini duzenli fircala yuzune gunes kremi kullan güzel kokmak istiyorsan dus jeli kullan parfum, deadorant kullan felan böyle bunları günlük yaparsan zatrn bakımlı olursun birde düzenli banyo yapmaya dikkat et en fazla 4 gunde normalde 2-3 gunde bir yıkan yani:)
00 Yorumla
+1 yılönce kendine saygısı olacak. bakım demek kendine saygı demektir
diş fırçalamayla başlar mesela
tutup da abartı şeyler yazmaya gerek yok10 Yorumla
+1 yılMakyajını renkli süslü puslu yapmamalı. Doğal makyaj yapmalı yani doğal derken normal güzel yüz görünümü
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 398 cevap paylaştı. Vücut temizliğine önem vermeli
parfüm kullanmalı
manikür pedikür yaptırmalı
Hergün duş almalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf kalmalı tırnakları hep yapılı olmalı. Sac ve cilt bakımını haftada iki üç yapmalı. Güzel ve temiz giyinip kokmalı. Hafif makyaj her zaman daha bakımlı gösterir giyim uyumu takı toka gibi şeyler de şıklık katar
00 Yorumla
+1 yılgiyimi kadınsı olacak makyaj olacak saçları güzel olacak kıllarını alacak en güzel iç çamaşırlarını giyecek parfüm kokusu güzel olacak
00 Yorumla
+1 yılKocasına bakımlı olsun tesettürlü olsun kocasının başını öne egdirmesin yeter
12 Yorumla- +1 yıl
@Semaa06 Kalmış demek ki onlarda malum şekil a'da odluğu üzere değer ve itibar görmüyor
Hicbirsey biz herzaman güzeliz djjdjd ama elimizi yüzümüzü yıkayalım
10 YorumlaVücut tüylerini alması, vücut kremleri deodarant kullanması. Yüz bakımını yapmalı. Lazere gitmeli.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKişisel temizlik, minnoş kokular, düzenli ağda yeter bence sanki
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKendine yakışanı giymesi gerektigi ve sade bir makyaj bence bir de karakter sahibi olması yeterli🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik merkezinde cilt bakımını her ay yaptırması
El ayak tırnak bakımına gitmeli
Saçları temiz olmalı
Cildine uygun makyaj yapmalı00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılTüm tüylerini alması lazım temiz giyinmesi lazım kaşlarını alması lazım şalını düzgün bağlaması lazım cildine bakım yapması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere cinsel bölgesi hep temiz olmalı kokuyorsunuz mg ya yanınıza oturunca bile mcık kokusu alıyoruz
08 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar temiz olursa olsun yine kokan bi organ bi anlayamadiniz. Tabi yanina oturdugunda da koku geliyosa saglik sorunu vardir
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya benim kız arkadaşımınkini öpmeye doyamazdım sonraki birlikte olduğum kızlar o kadar temiz değldi
- +1 yıl
Temizlikden kastin kı falansa haklisin ama akinti ya da mantar ise bu elde olmuyo bikere zar yirtildiginda hastaliklara el verisli oluyo ic camasiri secimi yikama tarzida yanlis ise daha kotu oluyo tabi. Bide kisiden kisiye degisir
- +1 yıl
Kıl*
Cevap sahibi+1 yılKılın koku yapıcağını sanmam güzelce temizlenmeli ve yağlı yediğinizde hissediliyor
- +1 yıl
Yok be kilda koku yapar dogru dururst yikanmadiginda ya da terden. Yagli yiyip kokdugunu da ilkkez senden duydum jdndfucj
Cevap sahibi+1 yılOluyor ya yalarken tadnı aldığım birkaç baharat geliyor aklıma midem bulanıyor djdjdjdj
- +1 yıl
Jdfncifnfjfjcj tm sus sus
+1 yılÖncelikle şunu söyleyeyim makyaj yapmakla bakımlı olunmuyor. Öncelikle cilt bakımı yapılacak Saç tırnak hepsi temiz olacakk yani temizliye ve görünümüne önem verecekk ter kokmicakk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrutin temizlik (dis fircalama, dus, sac bakimi) killarini almasi spor ve diyet yapmasi
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendini sevmesi lazım
Yediklerine dikkat etmesi ve spor yapması lazım günlük vücut bakımlarına ve giyiniş tarzına özen göstermesi lazım00 Yorumla
+1 yılTemiz kıyafetler hafif sade makyajlar parfüm en onumlisi ayakkabıların temizliği bence bakım temizlikle alakalı bişi temizsen sorun yok
00 Yorumla
+1 yılAyna 😂 bol bol baksın
40 Yorumla
+1 yılCildine limon yoğur gibi seyler surmemek gerekiyor bilip bilmeden
00 Yorumla
+1 yılCesur olmali, her an hazir olmali , kiyafetleri iyi olmali, tabulari olmamali
00 Yorumla
+1 yılEvet yorum okumaya geldim fbjfjf
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuma sorduğuma pişman oldum
- +1 yıl
Noldu niye
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel temizliğine çok dikkat etmeli
00 Yorumla Kokusuna ve dişlerine bakması en önemlisi
00 YorumlaHiç. Bir şey doğajl olsun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Baskq yok Spor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılCilt bakımı, ozbakim vs
00 Yorumla pürüssüz olcak her yeri zaten 6 madde var.
00 Yorumla
+1 yılsıfır tırnak sıfır makyaj
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyiniyetli olsa yeter. Makyajdan daha verimlidir.
11 Yorumla Lazer epilasyon ağzı diş bakımı en temeli bunlar
00 YorumlaDoğal besinker ve doğal ürünler kullanmalı.
00 Yorumlaeğitim ve fiziğine dikkat et
10 YorumlaBeyin olmasi yeterli
10 Yorumla
+1 yılElleri ve Ayakları bakımlı olmalı
00 Yorumla
+1 yılTemizlik
00 Yorumla
+1 yıltirnak bakimi ya cok onemli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılHabeş maymunu olmasın yeterli
00 YorumlaMakyaj yap sana yakışan elbiseleri giy
03 Yorumla
+1 yılKız güzel mi kaç yasinda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCild bakımı mı yoksa cinsel bakım mı?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar