Kucağıma alıyorum veya dokunuyorum ama onlar beni ablası olarak görüyorlar içimden farklı şeyler geçiyor mesela kız küçük ama geldi ben sallanırken salıncakta kucağıma oturdu istemsizce farklı şeyler düşünüyorum ne yapıcam ben böyle
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşıtlarımda olabilir hemen yargılmayın
Güncellemeler
+1 yıl
YARGILAMAYI KESİN
Kendimden küçük kızlara ilgi duyuyorum ne yapıcam ben?
onlar boş vesvesedir. aklımıza gelen herşeyden mesul olsaydık türkiyede sağlam insan kalmazdı. kimseyi taciz etmediğin sürece sorun yok sana kimse pedofoli diyemez. o çok büyük birşey. bunu burada diyebilirsin ama arkadaş ortamında vb. demeni tavsiye etmem. Salak bazı arkadaşların dalga geçebilir hatta seni rezil edebilir. sıkıntı çıkmaz rahat ol
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok güzel yazmışsın aynen kimseye söylemiyorum burda da hemen pedofoli demeye başladılar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
onlar boş vesvesedir. aklımıza gelen herşeyden mesul olsaydık türkiyede sağlam insan kalmazdı. kimseyi taciz etmediğin sürece sorun yok sana kimse pedofoli diyemez. o çok büyük birşey. bunu burada diyebilirsin ama arkadaş ortamında vb. demeni tavsiye etmem. Salak bazı arkadaşların dalga geçebilir hatta seni rezil edebilir. sıkıntı çıkmaz rahat ol
Çok güzel yazmışsın aynen kimseye söylemiyorum burda da hemen pedofoli demeye başladılar
Bizim millet linçlemeye dünden hazır maalesef
Aynen öyle
Aklına gelen vesveselere itibar itme kulak asma
Teşekkür ederim en düzgün görüşü sen yapmışsın
Rica ederim. Şeytanın amacı insanları saptırmak bunu her yoldan yaparlar,
Duymazdan gelirsen en kısa sürede nasıl atlattığını görürsün emin ol. ✨
Peki 😉