Eşim defalarca uyarmama rağmen ilgisiz, ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1 yıldır böyle defalarca uyardım konuştum neden böylesin dedim her seferinde yorgunluk ve işi bahane ediyor zaten çok işkolik biri sürekli iş düşünüyor evde bile bilgisayar başında iş ile ugrasıyor telefonları susmuyor sürekli iş konusuyor. Düzelteceğim dikkat edeceğim sana yoğunlaşacagım diyor bir hafta düzeliyor sonra yine aynı. 3 yıllık evliyiz ve özel hayatımız 3 haftada bir ya da ayda bir şeklinde. Bana göre bu durum normal değil bunu ona da defalarca söyledim. Hatta terapiste gitmeyi bile teklif ettim benim özel anlamda bir sorunum yok diyip kestirip atıyor. O anlamda bir sorunu da yok gerçekten. (Erken bitme, erekte olamama gibi) ilk baslarda böyle değildi gayet yaklaşıyordu sıklıkla yaşıyorduk. Kadın dediğin ilgi ister sevgi ister duygusal varlıklarız ve ilgi göremeyince kendimizi değersiz hissediyoruz. Özel hayatı geçtim insan duygusal anlamda da eşi kendisini durduk yere öpsün sarılsın ister bekler, bunu yaptığında da mutlu olur. Benim durduk yere öpesim gelirdi öperdim ama artık bende uzaklaştım sanırım soğumaya basladım cünkü cok uyardım ve hala aynı durum devam ediyor. Evlilikten de sogumaya başladım bekar hayatımı özlüyorum evlenmeden önce hiç böyle değildi çok ilgiliydi bazen eski mesajları okuyup ona bile söylüyorum yüzüne de vuruyorum. En son bu konuyu konuştuğumuzda bir uyarır iki uyarır üç de sogumaya baslarım elimde değil demistim. O an takıyor sonrası yine aynı döngü. Kafam cok karısık sizce ne yapmalıyım cok bunaldım

Eşim defalarca uyarmama rağmen ilgisiz, ne yapmalıyım?