AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
belki istemiyor
Sıkılmış ya da yenisini bulmuştur
öyle bir kız değil ya yorumun alakasız
ondan hoslaniyormusun?
çok daha fazlası
belki kisisel sorunlari vardir ve o yüzden cevap yazmiyordur. bende öyleyimdir. sorunlarim varsa bir süre kimseyle konusasim gelmiyor.
veya hosuna gitmeyen bir davranisda bulundum veya hosuna gitmeyen birsey söyledin - bir düsün bakalim.
ama gercekten emin olmak istiyorsan ve onu gercekten seviyorsan cek karsina sakin bir sekilde konus. ne oldugunu ögrenmenin tek yolu bu.
bu tür konularda uzaktan yorum yapmak cok zor.
umarim hersey yolunda gider
Naptın ki
tutarsız davrandım, hislerim arada kalmış gibiydi. Yenice anladım onu sevdiğimi fakat geç kalmışım. Artık benim ne mesajlarıma cevap veriyor ne de benimle karşılaşınca yüzüme bakıyor.
Hakettigini yaşamışsın.. Ne denir ki. Erkekler hep mi böyle 🤦🏻♀️
tamam hak etmiş olabilirim ama niye uzatıyor 😕
Canını acitmissin. Bir daha yapmana izin mi versin
ya da arkadaşça yaklaştığımı sanıyordu, hislerimi anlayınca istemediğini göstermek için böyle davranıyor 😐
Olabilir evet
keşke güvenini kırdığım için böyle davranıyor olsa istemediği ihtimali daha üzücü 🥺
Hayır böyle daha iyi emin ol.
🥲
Geçecek dayan
ben diğer kızı çoktan unutmuşum fakat devam ediyor hislerim sanıyordum. Meğerse bitmiş ve izi bile kalmamış. İkilemde debelenirken asıl sevdiğimi kaybettim 🥲
Diğer kız derken? Anlamadım
bu kızla tanışmadan önce başka birisini sevdiğimi sanıyordum, meğerse sadece hoşlantıymış
Hangisini seviyorsun 🤔😂😂
sadece Elif'i
ilk defa canım bir şeyler yemek istemiyor ve geceleri 3-4 saat uyuyabiliyorum :(
Biri yüzünden kendine zarar verme. Senin yememen ya da uyumaman ona zarar vermiyo o mutlu ve istediğini yapıyor. Sende kendi canını yakma
mutlu derken?
dün karşılaştığımda suratı asıktı
Umrunda değil bir şey ama sen onun yüzünden acı çekiyorsun
haklısın
Evet biliyorum
senin sayende kendimi aç bırakmadım, sağol 🙏🏻 bir konu daha var sana sormak istediğim
Ne mutlu bana. Tabi buyur
mesaj atılmıyor 😕
Burdan yaz soru senin sorun kimseye rahatsızlık vermeyiz de hem. İstekleri kabul etmiyorum ondan
sen birisinden neden uzaklaşırsın, neden mesajlarına cevap vermezsin ya da onu görmezden gelirsin?
Eğer sohbetimizde uygunsuz konular olursa ilgi eksikliği yaşarsam güvenim azalırsa karşı taraftan o iyilik enerjisini alamazsam duygularımı düşüncelerimi önemsemezse uzaklaşırım. Diğer soruya gelince tamamen bitirdiğim ve istemediğim biri için bunu yaparım.
peki başka bir konuya geçeceğim. Aşırı kariyerine düşkün ve gözünü para hırsı büyümüş bir ablam var. Sürekli arkadaşlarım, arkadaşlarımın ailesi beni çok seviyor diyor. Fakat ben onun olduğu ortama girince herkesin kendi keyfinde olduğunu görüyorum. Kimsenin sorduğu bile yok. Hep bir çevresi tarafından pohpohlanmak istiyor, övülmek istiyor. Nerdeyse 40 yaşına girecek, huyu hep böyleydi. Neden olabilir?
ben onun aksine insanlara kendimi sevdirebilmek için ekstra bir çabam yok. Çok farklıyız.
İnsanlardan ilgi ve sevgi istiyordur. Sevildiğini göstermeye çalışıyordur. Bu şekilde diğerlerini de etkilemek istiyordur. Kısacası böyle. Bu senin öz ablan mi?
öz ablam, sürekli sevgi ve ilgiye aç biri 😞
ben psikolojik olarak yorumlamanı beklemiştim
Annen veya baban nasıl davranıyor ona?
iyi davranıyorlar ama tabii beni daha çok koruyorlar. Hem küçüğüm diye hem de ablam çok sert. Eskiden de böyleydi. Sürekli evde problem çıkarırdı. Kendisini istenmeyen evlat olarak görüyor
Bunlar bende de var. İlgiye sevgiye aç olduğum için ailem tarafından böyle düşünürüm.. agresif bir insanımdır. Sürekli de kavga çıkarırım. Ailenizin ikinize de eşit sevgi vermesi gerekiyor. Onunla ilgilenin mutlu olacağı şeyler yapın. Eğer bunlar devam ederse ciddi bir şekilde bence bir psikoloğa gidebilir