Merhaba 32 yasindayim. Formasyon aldım eğitim fakültesinde. Orada whatsapp grubu kurucusu bir kız vardı. Formasyon bitti. İki sene önce. Bununla bir ay mesajlastik. Baktım soğuk yapıyor yazmayı bırakmıştım. Bir haftadır yazmaya başladım. Bu sefer de mesajlarıma geç cevap veriyor. Ne yapmalıyım neden böyle?
Çok fazla dikkate almıyor seni, sıraya koymuş sadece. Uygun bir anını yakalarsan birşeyler olur, bu da hem senin şansın hem de o anı yakalayabilmenle olur.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sıra derken hocam yedek sırasına mi? Ne gibi şeyler olur tam anlayamadim
Evet yedek sırasına, tek değilsin. İlgisiz değil ama umursamıyor da. Bu tip kadınların bir anı vardır, o anı yakalarsan eğer birlikte olursun. O anı yakaladığında hiçbir şekilde öteleme, erteleme.
Bu senin kararın, uzun soluklu bir şey olacağını düşünmüyorum bana sorarsan bununla.
Ben olsam direk ve gayet net giderim olayın üstüne, öyle günaydın, iyi akşamlar şeklinde değil de, "yarın işin var mı, oturalım, seninle vakit geçirmek istiyorum" şeklinde hareket eder maksimum bir hafta içinde buluşurdum. Diğer türlüsü bir yere varmaz, varmıyor da zaten gördüğün gibi.
Geçtiğimiz pazartesi mesaj atmistim. Akşam napiyorsun diye. Akşamları evde oluyorum demişti. Gece çıkmam zor demişti. Ailesiyle yaşayan biri 28 yasinda olsa da. Bugün mesajima 3 saat sonra cevap vermeseydi dışarıda bir şeyler içelim diyecektim. Böyle davrsninca soğudum haliyle hocam
Bak abim, şevkini kırmadan yazmaya çalışıyorum ama bir ay yazışma olmaz, yanlış anlama ne olur beni. 2 ay daha da yazışsan bu figür böyle devam edecek. En kısa sürede vakit geçirmek üzere randevuyu kopart, olmazsa da üsteleme. Israr iyi bir şey değildir, gerildiğinle kalırsın. İlgiyi hak edene verelim, bu şekilde dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan figürlere değil. İçinde kalmasın bir kez buluş..
İstemiyor seni dolayısı ile sallamıyor ne diyor bu slk of be falan ayağında yazıyor bas kıçına tekmeyi bırak peşini baksın işine yüz vermeyin bu kadar.
Evet kibarlık olsun diye cevap veriyordum mesela geçenlerde biriyle konuşuyordum 35 yaşında olgun adam önceleri hoşuma gidiyordu ama sonra baktım vıcık vıcık 1 saat telde bütün gün elinde tel mesaj atıyordu artık az az cevap vermeye başladım bir gece ansızın engelleyip sildim 😂hazır olll başına gelebilir seninde
Ben öyle vicik vicik atmiyorum liseli gibi. Gün içinde üç dört kez yaziyordum. Flört aşaması olduğu için. Bugün dışarıya bir şeyler içmeye cagiracaktim. Üç saat sonra cevap verince vazgectim açıkçası
Evde dinlenmek uyumak da olabilir film izlemek de adi ustunde dinleniyor yani kizlara ozel isleri varsa onlari da anlatacak degil hem ama belki de ilgisi yoktur bilemeyiz
baska isleri vardir evde, bakim yapiyordur temizlik falan ya da uyumak.. ben taniyorum gec cevap yazan cok insan, hatta okuyup sonra yazarim diyor. tip meselesi.. sen onun ilgi alaniyla ilgili konusmaya ozen goster, fotolarini falan hikayeye koy dikkatini cek aklina gir ki merak uyansin seninle daha cok konusmak istesin.. kizlar boyledir
En İyi Cevaplar