Nişanlım beni sürekli fakir olduğum için aşağılıyor, ayrılmalı mıyım?

Nişanlım maddi gücüm olmadığı için beni ve ailemi aşağlıyor babam inşaat ustası annem temizlik görevlisi bende bir otelde sekreter olarak çalışıyorum. Sürekli giydiğim şeyleri aşağlıyor aynı ayakkabıyı niye giyiyorsun vs diyor be yapıyım bende istemez miyim güzel yeni şeyler giymek ama yok beş yıldır aynı ceketleyim iki yıldır aynı spor ayakkabı bende farkındayım bazılarına garip geliyor nasıl olabiliyor diye fakirlik böyle bir şey işte alamayınca alamıyorsun sırası gelmiyor ki.
aşağlamalarından çok sıkıldım çok üzülüyorum buluşmaktan korkar oldum sürekli kokuşmuş kıyafetlerinden vazgeç diyor evimize geldiğinde koltuklarımıza bakıp gülüyor anlamadım benle niye nişanlandı madem ona uygun değilim başta niye demedi bu hafta sonu nişanı atıcam çok üzülüyorum artık ağrıma gidiyor bende isterim diğer genç kızlar gibi giyinip süslenmeyi güzel evlerde yaşamayı ama yok yok işte çocukluğumdan beri gözüm bir çok şey de kaldı benim de hayallerim vardı ama olmadı bir de sevdiğim insan böyle yapıyor sizce doğru bir karar mı verdim nişanı atmak istemekle arkadaşlarım saçmala iyiliğin için öyle konuşuyor şaka yapıyor diyorlar ama böyle iyilik ve şaka mı olur.

Güncellemeler
+1 yıl
Hafta sonuna kadar beklemek istememin sebebi ailesinin nişanda harcadığı parayı istemeseydi onu denkleştirmeye çalışıyordum bankadan biraz para çekip tamamladım ve yüzüğü attım şimdi daha huzurluyum güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Nişanlım beni sürekli fakir olduğum için aşağılıyor, ayrılmalı mıyım?